Vicdan azabı çekiyorum:(

Ne sevgisi auscum ya....sevgininde kendinden emin Düren bir durusu vardir.

Sanirim olayin sonu hadi öpüselim barisalim dedim.baristik, unuttuk olacak....

Ne sevgisi auscum ya....sevgininde kendinden emin Düren bir durusu vardir.

Tezat olduğu için sordum o soruları bende , merak ediyorum bir erkek neden bu kadar sessiz kalır , kalabilir ? :26:

Aslında nedense bu sinirim genelde eşime karşı.etrafa karşı çok çok ılımlıyımdır.galiba bazı üyelerin dediği gibi beni biraz fazla şımarttı zamanında.evlenmeden önce kusursuzdu.evlenince işte şu anlattığım hareketler cevaplar başlayınca o bile bana ağır geldi nedense.neyse psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

Ben neye üzülüyorum şuan..
Ne kocalar var Rabbim ben niye öylesini bulamadım.
Bu kadar alttan alan, böyle bir hatayı kolay affeden erkek ahhh ahhh zor bulunur..
Ben kıymet bilirdim Allah'ım valla bak

Şu konuyu okuyalı beri ben de bunu düşünüyorum.

Erkek idare eden taraf olduğunda kadın dominant oluyor, erkek baskın çıkarsa kadın siniyor.
İlla bir taraf baskın olmak zorunda mı? Hep kendini ispat çabası neden?
Kimin kime dişi geçerse demek ki bu işler.

Neden mi?çünkü tepki verirse daha çok olayların büyüyeceğini işin sonunun ayrılık olacağını düşünüyorda ondan.

Kusura bakamadim acaba baskasina asik oldunda bosanamayip( bazi sebeplerden belki) hirsini o garipten mi cikariyorum yoksa.
Bu yazdigindan bu aklima geldi.simaran kadin boyle olmaz sekerim.yani hic mi simartilan kadin olmadik

Neden mi?çünkü tepki verirse daha çok olayların büyüyeceğini işin sonunun ayrılık olacağını düşünüyorda ondan.

Tepkiden kastım sizin gibi fevrileşmesi ve öfkelenmesi değil ki , size bağırıp çağırmadan , şiddete yönelmeden de insanlar tepki verebilir

Ağlamaya gitmesi neden ?

Mesela , şuan çok sinirlisin , sen sakinleşene kadar bu konuyu kapatalım dese , daha çok mu öfkelenirdiniz ?

Sesli düşünüyorum sadece ...

Buna olaydan sonra esinizin sizde aytilmak istemiyceginimi dusunuyorsunuz.gercekten boyle bir dusuncede Adam varsa o kendine saygisini yitirmistir.az bile yapmissiniz diyesim geldi

Bu tur seyler olabilir evliliklerde. NE kadar da anormal gorunse bile bana cok ta uc bir sey gibi gelmedi. Cunku boyle bir olayin benzerine sahit olmustum baska bir ciftte. Bayan esiyle konusmaya calisiyordu sorunlarini cozmek icin ama este sessizlikle etrafina duvar oruyordu. Esi ne kadar sessiz kaliyordu sabir gosteriyordu, disardan bakinca, ama aslinda pasif kalarak kendini savunuyordu bayana karsi, sabirliliktan ziyade. Bayanin da fitrati tamamen zitti esininkinden, ve bagirip cagiriyormus esine, hatta bir keresinde bicakla uzerine bile gitmis kendisini kaybedi (esinin susmasina delirmis artik).

Su an normalbir iliskileri var, ama biraz zaman aldi tabi oturtmalari bazi seyleri.

Bana oyle geldiki esinizle iletisiminizde de bir problem var, esiniz sessiz kalarak aslinda isleri daha da kotuye cevirdiginin farkinda deyil muhtemelen. Yani sorun sadece sizde deyil.

Tahminim su yonde. Sabirli davranicaksiniz bir sure, esiniz sanicak sorun sadece sizin ofkeniz, ama hala eskisi gibi sizinle iletisimine devam edicek, sizde gene gelicek bir ara benzer bir patlama yasiyacaksiniz.

Bence piskolaga esinizle beraber gidin. Cunku sorun sadece sizin ofke kontrolunuzde deyil diye dusunuyorum.

Neden bu kadar sinirleniyorsun tamam kapatalım konuyu uzamasın sakin ol biraz vs dedi.ama işte dediğim gibi çok sinirlenmiştim o duası çok moralimi bozmuştu sağlıklı kararlar veremiyrdum.

Tezat olduğu için sordum o soruları bende , merak ediyorum bir erkek neden bu kadar sessiz kalır , kalabilir ? :26:

karakteri oyledir. Her erkek malkocoglu gibi bagirip ortaligi fethetmez. Bazilari daha akilli oluyor kanimca. Sessiz kaliyor gibi gorunup aslinda herseyi istedigi gibi yapiyor yaptiriyor.

Bu arkadasin durumunda da sanirim, bey esini baya seviyor, ve elilikleri yeni oldugu icin, sok olmus esinin hareketlerine ve asabi bir kisiligi olmadigi icin klasik maco erkek tepkisi vermemis.

Bence bayanin esi sumsuk biri deyil sadece sakin ve sogukkanli bir insan. (Bizim toplumuzdaki nadir insanlardan yani)

eşine acıdım....
hangi erkek karısının sürüye sürüye kapıya koymasına razı olur..üstelik gık demeden...
ve dahi kuzenin önünde...günah adama..bu kadar cüreti nasıl buluyorsunuz kendinizde....
üstelik ağlamış köşeye oturup çatıda....çok çok acıdım....birde özür diletmişsiniz yahu, ...el insaf.....
şimdi kalkıp da eşimi çok seviyorum diyorsunuz, ne kadar inandırıcı sizce...?

Neden bu kadar sinirleniyorsun tamam kapatalım konuyu uzamasın sakin ol biraz vs dedi.ama işte dediğim gibi çok sinirlenmiştim o duası çok moralimi bozmuştu sağlıklı kararlar veremiyrdum.

bence canim artik sakinles, ve bu tramvadan cikmaya calis. Eminim esin de tramva yasadi ve bunu konusmak istemiyor, muhtemelen ic dunyasinda atlatmaya calisiyor.

Yaptin bazi seyleri ve artik gecmisi deyistiremezsin. Ama yaptigin hata telafisi zor olan bir sey deyil. Ne yapman gerektigini biliyorsun zaten. Su an tek yapman gereken sey kendini dinlemen biraz da. Biraz ic dunyada yasa, ve kendini tanimaya calis. Sakinles, huzuru yakalamaya calis.

Ve sana tavsiyem sadece kendini suclama (Sucun buyugu sende ama :) ).

Ya aslında gerçekten iyi anlaşıyoruz.sadece ben biraz alınganım.bazen bir cümle kurarken mesela baştan savma kuruyor ve kırmızı diyeecekse ağzından mavi gibi çıkıyor.e mavi dedin diyorum yok kırmızı dedim sen fesatsın yanlış anlıyorsun hemen vs diyor.aramızda bu konuşma sürekli geçer,hatta bir ara bendeyi alınganlıklar dolayı ben mi yanlış anlıyorum acaba diye düşündüm ama yok.bilemiyorum şuam düşünemiyorum bile kafam Allak Bulak oldu yazılanları okuyunca umarım düzeliriz.en doğrusu ikimizin beraber psikoloğa gitmesi gibi görünüyor.ama ona sorarsanız bence psikologlık bir durum hiç yok ben normalmişim.sadece ortama alışmaya çalıştığım için stresli gerginliğim zamanla geçermiş.bakalım hayırlısı artık

Tepki vermek neden hep ''sertlik'' olarak algılanıyor ki , o kadar sessiz kalması ve terlikleri giyip çatıda ağlaması düşündürücü geldi bana , cevap verip çıkıp çatıya ağlasaydı bu kadar şaşırmazdım mesela .

Yani erkeğin ağlayanına alışık olmamak değil benim yazdığım .

O kadar şey yaşanmış , eşini sakinleştirecek gücü mü bulamamış erkek kendisinde (buradaki güçte malkaçoğlu değil) o ikna yeteneğine sahip mi değil , tokatı çaksaydı keşke demiyorum ki ben , yapısı naifte olabilir , hassaslık kadınlara has değil .

Ama yinede ben çözemedim eşinin bu tavrının asıl sebebini , onun için sorularım.

Bulamamis demek ki. Belki de daha once boyle bir durumla hic karsilasmadi. Adam napicagini sasirdi. Onunde sinirden gozu donmus bir es var sonucta, ve belki onun gozunde ne desede anlamiyacak. Birbirlerine tanidikca asarlar bunlari diye dusunuyorum.

Evet günah Adam'a.bence de ..ben zaten yaptığımla övünmüyorum kendimi düzeltmem için neler yapabilirim diye hergün düşünüp duruyorum.evet onu çok seviyorum hemde çok.onun için tüm ailemi arkama aldım ben.benm annem babam yok.(gerçi şimdi binada duygu sömürüleri başladı demeye başlar üyeler şimdi)o benm herşeyim oldu herzaman benm üzülmemem için elinden geleni yaptı. bu konu dışında zaten bir sorunumuz yok.sadece işte arada konuşamadık üslup bozuklukları ve benm ani sinirlenmelerim tek sorun bu,ama konu sevgiyse evet ben onu çok çok seviyorum

konu sevgiyse evet ben onu çok çok seviyorum

Karısını hırpalayan adamlara maalesef ki alıştık, ama kocasını hırpalayan kadın, bunu da duymuş oldum :/

Öyle lafla çok seviyorum demekle olmuyor ne yazık ki, herşeyden önce siz eşinize olan saygınızı yitirmişsiniz..

Hem evliliğiniz hem de kendi psikolojiniz için destek almanız şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…