Vicdan azabı çekiyorum:(

Siz çocuğunuzuda döversiniz sanki, sonrada üzüldüm aman vicdanım dersiniz. ama hata sizde değil, size bu haddi veren eşinizde. ezik büzük erkekleri de hiç sevmem.

Kadin cazgir sirretin biriyse erkek edebini bozmuyorsa ya .....eziklik yerine dahada rezillesmeyelim diyorsa....

Neden bu kadar sinirlisin. Burcun ne senin? Kocanin burcu ne?

Konunun basindam beri okuyorum ve sinirden dudagimi kemirmekten yara ettim.nasil bir insanin ya...bu son mesajindan sonra sana insan denirmi

Konunun başından beri okuyup hala bana sen nasıl bir insansın diyorsanız, artık söyleyecek birşey yok zaten ,doğru söylüyorsunuz demektir

Ne halin varsa gorrrrr ama klavyedede olsa yazdiklarina dikkat et. Eksi sirke küpüne zarardir

adama üzüldüm.. nasıl yaptınız ki böyle birşeyi, hele bir başkasının yanında.. bence profesyonel destek alın.. kocaman adam çatının bir köşesinde hüngür hüngür ağlamış ya yazık.. sen haklıyken haksız duruma düşmemişsin, zaten haksızmışsın haksızlığını iyice perçinlemişsin..

Kadin cazgir sirretin biriyse erkek edebini bozmuyorsa ya .....eziklik yerine dahada rezillesmeyelim diyorsa....
tatlım adam balkona gitmiş ağlamış, bende üzüldüm. ama bu kadar ezdirmesin kendini. tutup saçlarından duvara savursaymış :)) ayy aman şaka yaptım... özür dilerim ban yemiyeyim yine..

Neden bu kadar sinirlisin. Burcun ne senin? Kocanin burcu ne?

Eşim koç ben boğa. Burçlar alakası yok.şuraya yazılanları görmüyormusunuz.sayfalarca açıklama yapıyorum insanlar yinede söylemedikleri şey kalmıyor alaycı tavırlar vs şuna hala neden yorum yazdığımızda bilmiyorumda neyse

YUH!! Siz nasil bir bayansiniz? Bu evlilik yurumez sen bu akil ve huyla devam edersen. Fazla bisey demek istemiyorum ama evin Erkegi sensin be bacim!

Yukara çıkmış ağlıyor mu ?
Ben öküzlere alışık olduğumdan mıdır nedir ? Yadırgadım.
Sizin gibi kadınları görünce , erkekleri bazen anlıyorum ben işin tuhaf tarafı.
Bazen başı şeyler gerçekten müstahak yahu . Ama sizin gibilere.

Siz bence dua edin eşref saate denk gelmişsiniz. Ama dikkat edin bir gün eşek saatine denk gelmeyin.

Yazık eşine gerçekten,okudukça şaşkınlıktan bi hal oldum
Ve eşin bu yaptıklarına yine iyi dayanıyor
Lütfen sinirlerini kontrol altına almayı dene,başaramıyorsan acil bi uzman yardımı al
Sanırım kuzeninin yanında bu evin patroniçesi benim havaları çizmişsin
Senin çok iyi bi insanmış ki kuzeninin yanında bi tane patlatmamış

Son durum ne peki. Ne dusunuyorsun. Ofke kontrolun icin yardim alacak misin?

tatlım haklısın üstüne gelinmiş, ama farkındaysan herkes senin gibi eşine acıdığı için sana öfke patlaması yaşamışlar. evet sende üzülmüşsün. ama bikaç defa daha bu ve benzeri davranışların olursa bi doktora görün. burdakilere kızma hepsi senin gibi eşine üzüldüğü için sana sarmış durumda.... eşin iyi bir adam belliki, ufak tefek seni kızdıracak çıkışlarını görme. Bak sana diyim ben eşime bunları yapsam çok fena olurdu şaka deil cidden. eşinin kıymetini bil. biliyosun zaten ama onu hoşgör. azcıkta sinir etsin seni, büyütme meseleleri

sevgili konu sahibi,

mesele bence burda kimin haksiz kimin hakli olmasi deyil. Mesele su ki ozellikle senin davranislarin once kendine sonra da cevrendekilere cok zarar veriyor olmasi. Esin sana bu sekilde konusarak kendisini korumaya aliyor ve seni sinirlendiriyor bu belli. Ama mesele senin bu durma verdigin orantisiz tepki. Sorunlarini cozmedeki yolunun hatali oldugunu sen zaten biliyorsun ve eyer problemler oldugu zaman, saglikli iletisim kurmayi ogrenemezsen, esinle olmasa bile baskalariyla, hadi simdi olmadi ilerde cocuklarinla yada cocuklarinin esiyle, yada baska herhangi birileriyle muhakkak bu tur durumlar tekrarlanir. Ve ilerde cok ama cok yanliz kalirsin ve cekilmez biri olursun. Insanlar kotu huylarini torpulememislerse gencliklerinde, yaslandikca da daha cekilmez hale geliyorlar, o zaman yaka silktirisin cevrendekilere.

Eminim ki bu sekilde sorunlarini cozen bir ortamda buyudugun icin sende boyle ogrenmissindir. Cok klasik bir laf olucak ama kendini deyistirmen lazim, ve sinirlerine hakim olman lazim, bunun icin dersler olur yada bir terapist olur cozume ulasabilirsin.

Son durum ne peki. Ne dusunuyorsun. Ofke kontrolun icin yardim alacak misin?
Akşam eve geldi yine konuştuk bu konuyu.o an çok üzülmüştüm hakikaten ama önemli değil,sende umut artık sıkma canını dedi.sinirlisin ister istemez yeni ortam,insanlar hala tam olarak alışamadın buraya zamanla aşacağız dedi.bende tekrar özür diledim öle normalim iyiydik zaten 2 haftadır.bilmiyorum bu öfke devam ederse psikoloğa gitmeyi düşünüyorum aslında ben

tatlım adam balkona gitmiş ağlamış, bende üzüldüm. ama bu kadar ezdirmesin kendini. tutup saçlarından duvara savursaymış :)) ayy aman şaka yaptım... özür dilerim ban yemiyeyim yine..

Begen tusumu alsalarda beril seni begendi

Tamam bu guzel. Bence hemen gitmelisin cunku ani cikislarin var ve sende bunlarin farkindasin sadece kontrol etmeyi bilmiyorsun. Bir daha patlamayi goze almamalisin.

Herkes eşime üzülmüş evet ama şu da bir gerçekçi kimse eşime benden fazla üzülmez emin olun,sonuçta pişman olduğumu ve hastalıksa bu bendeki değişmek için neler yapmam gerektiğini soruyorum.ama yok herkesin derdim ayrı.yeterli olay olsun millete alay edecek insan lazım.biriside napılır nasıl daha iyi olurum vs gibi yapıcı yorumlarda bulunmamış direk saldırmış herkes.ilginç geldi valla bu 3. Konum sürekli takılırım bu siteye hatta bana aşağılayınız yorum yapan birkaç üyeyeaşırı bir sempatim bile vardı ama resmen soğudum herkesten,siteden

Son düzenleme:
Peki sence eşin neden bu kadar tepkisiz kaldı sana ?

O da haksız olduğunu mu düşünüyordu ? Ki insanlar haksız bile olsalar şiddet görünce tırnaklarını çıkarırlar ?

Ya da neden çıkıp çatıda ağladı ? Hazmedemediyse yaşananları neden size cevap vermedi ?

Yani gözümün önünde canlandırmaya çalışıyorum , taşlar yerine oturmuyor ?

Tartaklandı , ensesinden tutulup kapıya konuldu , terlikleri giydi çatıda ağladı , sonra gel dediniz geldi ...

Tamam seviyor olabilir , aşkınızdan ölüyor olabilir , sizin onu sevdiğinizi de biliyor olabilir ama ;

Neden ağzını açıp kendini savunmadı ?

Neden hoop dur yahu demedi ?

O adamin annsi kardesi duysa bu olanlari yikilirlar.yengem benim abme boyle birsey yapacak yatacak yeri olmaz

Sevgili dilara sen adamina catmamissin.gazetelwrin 3. sayfalarindaki erkek müsvettelerinden biriyle evli olsaydinnnnnn aglayan Kim olurdu.?
ISIN daha ilginci bu olaylari unutup ayni yastikta nasil uyuyacaksiniz.ben utancimdan adini agzima alamam.sendeki iyi cesarett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…