- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Anlayamıyorum neden bu kadar anlayışsızlaştı bu kk üyeleri.ben yaptığımdan pişman olmasam buraya yazarmıyım.esşimi sevmesem düzelmeye çalışırmıyım,psikoloğa gitmeyi bile düşündüm dermiyim.yaşadığımız bir olay yüzünden şeytan ilan edildim resmen,sanki her günümüz kavga dövüşle geçiyor gibi.bu nedir ya .biraz anlayış lütfen çok mu zor.
Böyle kadınlar yüzünden erkekler evlilikden korkuyolar.
Kardeşimi evlendiremiyoruz ben kadın dırdırı çekmem diyo
Sağolasın arkadaşım İnan şu kadar yorum içinde en ılımlı yazan sensin.ya hayır anlamıyorum neden kimse anlamaya çalışmıyor.ben bu konuyu şöyle açsaydım belki bu yorumları hakederdim.eşimi kapıya attım bana şöyle şöyle dedi ohhh iyide oldu donsun kapıda aklı başına gelsin.
Ama yok öyle birşey.ortada bir pişmanlık var.ve nedense herkes adam öldürmüşüm sanki,şeytan muamelesi yapıyor.bence ben bu yorumları gerçekten haketmiyorum,kendim haklıyım zaten demiyorum böyle bir durumda olmayı zaten istemezdim.ama kimse durup dururken bu hale gelmez yok gövde gösterisiymiş yok bilmemne...ne alaka.eşiminde bu durumda haksız yönleri var fakat hiçbirşeyi benm bu yaptığımın doğru birşey olduğunu göstermiyor zaten.pişman olmasam zaten yazmam.ya her neyse .zaten kimse beni anlamayacak vurup vuruşturacaklar.gerekte yok o nedenle açıklama yapmaya.
Biri sevgilisini döver biri eşini beş parasız soğukta dışar atar. Kadınlarda garipleşmeye başladı.
Benim yazdığımı görmedin sanırım arkadaşım ?
Kendine engel olamamış olablirsin madem peki tamam
Ama o adamın bi gururu var dediğim gibi
Kuzeninizi çağırın çaya ve onun yanında özür dileyin eşinizden ki kaybolan gururu yerine gelsin o kuzenin yüzünebakabilsin bi daha
Yok hayııır aslaaa yapmammm kendim küçük düşerim diye düşünürsen eğeeeer !
İşte orada artık dicek hiçbişeyim kalmaz sana arkdaşım
Ne vicdanın rahatlar ne de eşinin gururu yerine gelir..
Şimdi iyisiniz diye o adamın onu unuttuğunu mu sanıyosun
İtilip kakılıp, evden kovulan kocanın da dama çıkıp ağlaması normal mi? peki, karısı yanına gelip '' seni affetmiyorum ama eve gelebilirsin'' gibi şeyler dediğinde tıpış tıpış eve dönmesi normal mi ? Belki, herşey olması gerektiği gibi oluyordur. Boşuna üzülmeyin.
Kuzenim bizimle aynı ilde değil Antalya'da okuyor bizim yanımıza gezmeye gelmişti bir haftalık ve gitti maalesef.ama şayet öyle bir imkanımız olsaydı yanında zaten özrümüde dilerdim dediğiniz gib.keşke öle bir imkanımız olsaydı
Aşık olsun da o zaman görür dırdırı öyle bir çekiliyor ki. Bulamadığından öyle konuşuyordur kardeşin
Burda en çok adamı eve alırken affetmedim ama gel demene kızdım ben ve diğer arkadaşların da öyle olduğunu düşünüyorum.
Senin kavga etmek tartışmak için haklı sebeplerin varken öyle hareketler yaptın ki haksız duruma düştün. Eşin de olaylar karşısında sukunetini korudu ve şu an olan yine sana oldu vicdan azabını sen çekiyorsun. Valla çok yıpranırsın böyle. İçinde tutma öfkeni sinirini. Kızınca bir şeye hemen o an çöz meseleyi. Başka kavgaya taşıma eski mevzuları. Ama bu 5. sefer oldu o yüzden parladım demezsin böylece. Tepkiler haklı şu an. Ama kimse kimseyi tanımadığından uslup biraz ağırlaşıyor..
İtilip kakılıp, evden kovulan kocanın da dama çıkıp ağlaması normal mi? peki, karısı yanına gelip '' seni affetmiyorum ama eve gelebilirsin'' gibi şeyler dediğinde tıpış tıpış eve dönmesi normal mi ? Belki, herşey olması gerektiği gibi oluyordur. Boşuna üzülmeyin (konuyu okuyup, adamın haline üzülenler için).
Evet insanların birbirlerine karşı "anlayışlı" olmaları lazım.
Aynen böyle arkadaşım aynı sorunları yaşıyoruz.beni anlayan biri olduğuna gerçekten çok sevindim.ya bir yere kadar anlayış gösteriliyor ama herkesinde bir sabrı var artık kendim istesemde olumlu sakin davranmıyorum çünkü her zaman aynı şeyler'sen yanlış anladın,öyle demek istemedim vs 'bir yerden sonra insan kendini kontrol edemez hale geliyor.eşimi gerçekten çok seviyorum evlendiğimizden beridir söylüyorum ona nolur sende beni anla diye ama yok yine aynı devam .onun dışında başka sevmediğim hiçbir yönü yok.bende ona karşı genel olarak ılımlıyım zaten bu konu dışında.ama maalesef o düzelmiyor sanırım ben bu duruma alışmaya çalışacağımSizi cok iyi anlıyorum
Hatta sanirim birtek ben anliyorum
Anliyorum ama kesinlikle vurdugunuz icin hak vermiyorum
Sadece niye kizdiginizi neye kizdiginizi ve keden böyle öfke patlamasi yasadiginizi ne bir şekilde empati bile kurmaya gerek kalmadan anliyorum... cunku sanki beni yazmissiniz...
Bende nisanlimi cok seviyorum
Fakat;
-ben onu demedim
-hayir oyle demek istemedim
-sen beni yine yanlis anladin
Bunun gibi ifadeler surekli oluşuyorsa insan ayni noktada takili kaliyor... bizde cok yasiyoruz bunu
-askim cumartesi teyzem cagirdi gelirim dedim (diyor)
-ama askim cumartesi icin iki tane plan yapmıştık?
-evet askim biliyorum (diyor)
-e biliyosan niye teyzene gelirim dedin?
-yoo ben gelirim demedim çağırdı dedim sadece... (diyor)
-cagirdi bende gelirim dedin biraz once hemde cumartesi
-askim ben cumartesi demedim haftasonu dedim (diyor)
Velhasil gelde cildirma. Her soyledigini benmi yanlış duyuyorum?
Bi insan ne soyledigini dakkasinda unuturmu?
Surekli ayni polemiklere girmekten
Surekli inkar surekli "demedim yalnis anladin" gibi ifadeler tahammül sinirini zorluyor...
Nisanlim inanilmaz fedakar, duysal ve inanilmaz iyi biri
Seviyorum deliler gibi
Ama bu polemiklerin önüne gecemiyorum. O birseyleri ters cevirince inkar edince soylemedim yada onu soylemek istemedim diyince asilesiyorum
Ofke patlamalari basliyor... kızıyorum, bazen ona inkar ettigi seyleri keske telefonu kaydetseydim konusurken dinletseydim ne yapardi acaba diyorum.
Bu yuzden bende bi kere cimdik atmistim koluna
Cok kizmistim cunku ona, ama sonra o cimdik içime dert oldu, üzüldüm, nasil kiydim dedim minik bi cimdikti
Simdi yazdiklarinizi okuyunca.... ayni sebepler ve ofke patlamalari
Tek fark biz henuz nisanliyiz siz evli
Biz henuz cimdikle atlattik siz şiddet
Ben biraz once buna çözüm bulamazsam bizimde evlenince sizin yazdiklarinizi yasama ihtimalimiz allah korusun ama var gibi
Acaba aoylediklerini unutuyormu diyede cok düşündüm
Aman buda onun kusuru olsun böyle kabul edim diyede cok düşündüm
Ama bitmiyorki, hep bi inkar söz konusu
Sanirim o bu huyundan vazgecmeyecegine gore
Ben ofkemi yolun basindayken kontrol etmeyi ogrenmeliyim
Evlenince ayni evde olunca daha fazla yasanacak bunlar
Sizin ki gibi sonuçlar yasamamak icin çözümü kendimden bulmaliyim artik
Ofke kontrolü ile ilgili bi kitap alacagim bugun icerisinde
Sizin yazdiginizi okuyunca acilen birseyler yapmam gerektigini düşündüm
Evlenince daha huzurlu bi ortam için bugun alacagim o kitabi
En azindan o inkar ettiginde ben tepkisiz kalabilecegim böylece
Umarim ise yarar, sizin yazinizi okuyunca ampul yanmis gibi oldu beynimde
Sanki evlenmis halimizi okudum. Allah korusun tabi ben oyle kovamam evden, ben giderim gerekirse amam kovamam. Sadece herkezin tepkileri farklidir bende buyuk tepkiler veriyorum, acı konuşuyorum sözlerim hareket boyutunda degil ama acıdır ....
Işte bu.çok teşekkür ederim cevabınız için.eşimle konuştum özürde diledim aslında.konuştuk bu konuyu uzun uzun. sinir hastası olduğumu düşündüğümü,kendime hakim olamadığımı,onu çok sevdiğimi gerekirse doktora gitmem gerektiğini, beni affetmesini ama azcıkta olsa onunda üslubuna daha da dikkat etmesi gerektiğini vs söyledim.konuştuk aramızda hallettik aslında konuyu.bilemiyişte içim içimi kemiriyor yinede.keşke böyle birşey yaşanmasaydı
İnşallah görür konu sahibi ve bu dediğimi yapar canım
Kendime engel olamadım kuzene gövde gösterisi değildi demiş ama o kuzen de ne düşünür kii eşi yerin dibine girer kuzeni her gördğünde
Yazık günah sustu diye gururu yok mu adamın yani
Öncelikle vicdan azabinin szi ele geçirmesine izin vermeyin..
sizi çok iyi anliyorum sürekli sen yanlis anladin lafi dolanir agizlarinda. Peki yanlis anladim sen ne anlatmak istedine geçince dir dir yapiyorsun abartiyorsuna başlarlar.. Ben öyle demek istemedim e madem öyle demek istemedin neden söylemek istediğini adam gibi söylemiyorsun ? Bennl nereden bilebilirim kafanin içinden geçenleri? Ya da söylemek istediğini söyledin ben huzursuz olunca mi değiştirmeye calisiyorsun lafi insan anlayamiyor...
Yaptiginiz şey doğru değil tabi ama sizii çok iyi anliyorum bu durum yüzünden sinir krizi geçirmiş bir insan olarak..
Bol bol özür dileyin esinizden.. Ve söylediği şey sizi huzursuz ettiğinde hemen tartismayin ne demek istedin? Anlamadim? Diyip aciklama yapmasina izin verin.ve aciklamasi bitince cümlenin yanlisligini sakince anlatin zamanla duzelecektir bu sorun da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?