Vicdan azabı çekiyorum:(

İnanin duzelitor sadece bir kaç ay sabredin sonra bir bakacaksini bitmiş..

Mesela is var elinizde bir şey dedi bozuldunuz. Birakin isi gücü dikin gözlerinizi gözlerine ANLAMADİM HAYATİM NE DEMEK İSTEDİN ?NASİL YANİ NE ANLATMAYA CALİSTİN? SİMDİ BEN ANLAMADİM HİC ?diyin asla öncesinde yorum yapmayin birakin aciklasin. Zaten eminim aciklamayla söylediği şey bambaşka olacaktir. O zaman da eE HAYATİM AMA KURDUĞUN CUMLE COK SACMA HİC ALAKASİ YOK BEN BOYLE DESEM NE ANLARDİN SENCE de COK MANTİKSİZ değil mi diye anlatin.

Emin olun hr defasinda bu sekilde davranirsaniz bir iki ay sonra boyle bir sorununuz kalmayacak. Agzindan çikanlari kontrol etmesini öğretmiş olacaksiniz.. Sonrasinda ne ugrasacaksiniz ne uzuleceksiniz.Azicik skin disinizi...

Bizimde bu yalnis anlamar dışında hic bi sorunumuz yok ki

Bende normalde cok ılımlı davraniyorum
O zaten ılımlı,
ama boyle hep biseyleri hergun inkar edip bide surekli ayni seyi yapinca delircek gibi oluyorum...

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum,
onun bu huyuna alisacagim sanırım en guzeli bu,
çünkü sonu gelmiyor

Aslinda sizin esinizin benimde nisanlimin art niyeti yok
temiz kalpliler
Tek sorunlari soylediklerini kabul etmemek
Ve bizim algimizi bahane derek uste cikmaya çalışmak. Tek sorun bu aslinda

Şu bdv bölümündeki Eşleri nisanlilari okuyunca aslinda kiymet bilmemiz lazim, ben bununda farkindayim

Birdaha kizmicam diyorum bazen
Inkarda etse peki askim dicem diyorum kendime

Sonra bi telefon caliyor
Yine ayni sey oluyor. Dolmuş oluyorum oyuzden kırıcı olmaya başlıyorum

Onu oldugu kibi kabul edip kendi ofkemi kontrol etmeye calisacagim.
O kitabi bugun d&r den alip okumaya baslayacagim
Insallah ofkemi kontrol etmeyi ogrenebilirim

çok garip gece dışarı atılıp çatıda ağlayan eş acaba geçmişte bu kadar sabır taşıracak ne yapmış olabilir
fesuphanallah.
size aferin iyi yaptın diyen üyeler lazım konu sahibi.

zaten gerçekten yüreğiniz sızlasa ''heh işte beni anlayan bulundu'' demezsiniz..
Bu şekilde kendinizi kandırmayın

ben de başlarda çok kızardım ama sizin gibi sinirlenmedim bu da bizden bir diyalog

ben telefonda- müdür:) neredesin?
o- yolda
ben- yolda olduğunu biliyorum, tam olarak nerede, x'e yakın mı?
o- hayır.
ben- eee neredesin kaç dkya gelirsin?
o- az sonra, der

ve kapatır

kırmızı yeri siz yamışsınız bu da bana gövde gösterisi olduğunu düşündürttü öyle değil diye sürekli yazıyorsunuz ama yukarıdaki cümleden bu çıkıyor

Yüreğim sızlamasa neden bu şekilde konu açayım buraya bende buun anlamıyorum.ısrarla kendimde yaptığım şeyin yanlış olduğunu vurguluyorum .siz benm geçmişimi bilmediğiniz için çoğu insana basit geliyor bu durum .Allah kimseye çektirmesin ama gerçekten zor bu durum benm yerimde olmayan bilemez olayın ne kadar sinir bozucu olduğunu.

saygı bitmiş bu evlilikten hayır gelmez.diğer konunuzu da okuyunca saygı ve kaybetme korkusu olmadıgı çok açık.sizi durduracak bir şey yok.

adı ne kitabın canım, belki bana da faydası dokunabilir

kırmızı yeri siz yamışsınız bu da bana gövde gösterisi olduğunu düşündürttü öyle değil diye sürekli yazıyorsunuz ama yukarıdaki cümleden bu çıkıyor

Hayır gövde gösterisi yapmadım asla.sadece normal tek başımıza olsak belki bazı sözlerini yine alttan alırdım ama insan başkasının yanında eşinden Allah kurtarsın beni vslaflar duyunca dahada bir zoruna gidiyor,utanıyor belkide bundan dahada sinirlendim anlamında onu demek istemiştim.

ayıptır... koskoca adama başkasının yanında bu yapılırmı. ne kadar haklı olursan ol. sen haksızsın...

canim.
konu sahibi demiş konu kim haklı kim haksız değil diye ama
bende dayanamiycam

evet konu sahibi haksızsin.keşke kuzenin yanında olmasaydı

ama olmuş artık..

bende buna benzer birşey yasamistim.
şimdi eskiye bakıyorum da bende az değilmişim hani.

o an gerçekten insanın gözü dönüyor ama boşa dememisler

HIRS GELİR,GÖZ KARARIR;HIRS GİDER YÜZ KIZARIR diye.

şu an normal psikolojiyle düşününce utanıyorum.
ama kızgın iken hatirlayinca az bile yapmisim diyorum.

neyse canım sende bu kadar takma bence.
haa eşine karşı bu kadar çok pisman olduğunu belli etme bence.
alehine kullanabilir.özür dile olmasaydı ama oldu de yeter bence.

başkasının yanında eşinin lafı ağır da adamı sokağa atmak çok hafif değilmi ? eşin niye bu kadar affedici bunu merak ediyorum. aynı konuyu sen açsaydın herkes sana boşan derdi

Bundan sonra elimden geldiğince sakin davranmaya çalışacağım dediğiniz gibi.ama inanın gerçekten çok zor bir durum ama aşılmayacak güçlük yoktur inş atlatırız bunuda çok teşekkür ederim

arkadaşım adam bu yanlış anlamandan dolayı Allah canımı alsın kurtulayım demiş
sen benden kurtulmak mı istiyorsun demişsin
yanlış anlamayı bile aşmışsın yani
hala daha seni anlayan üyeler bekliyorsun.sana haklısın diyenlere sağol beni anladın diyorsun. üstüne vicdanım rahatsız diyorsun

valla ben anlayamadım derdinizi.

Insan sevdiginin catida agmalasini asla istemez
Catida aglasin diyede tepki vermez
Verecegi tepkinin sonucunu yasamadan bilemez...
Dolayısıyla yasanmis bi travmanin sonucunda yuregi sizlamasa buraya yazmaz...
Ayrica kimse buarada aferin iyi yaptin demez! Demedide...

"Gecmiste bukadar sabir taşıran ne yapmis olabilir" yazmissiniz ya
"Heh iste beni anlayan biri bulundu" diyerek kendi sorunuzun cevabini vermissiniz

Konu sahinine esini kolundan tutup kapiya cikardigi psikolojiyi degil
Onu bu duruma getiren psikolojiyi anladigimi net bi sekilde yine söylüyorum

Lazımdı konusuna gelince;
İnanın iletişim sorunu olmasa büyükten küçüğe hic bir problem iki kisi arasinda tartışma söz konusu olamazdı...

Ayrica
Eşini sevmese yaptigindan pişmanlık duyup vicdanen rahatsiz da olmazdi!

Son düzenleme:
Sizin bu tawrınızı ancak sizi aldatan, sürekli yalan söyleyen bir eşe yapabilirsiniz.. (Kapının önüne koymak gibi)
Bence dua edin ki bu dawranışınızA karşılık eşiniz size çok büyük bi tepkiylede karşılık werebilirdi ama yapmamış helal olsun !!
Sizi bu yaptığınız dawranış için cezalandırabilirdi. Günlerce ewe gelmeyebilir sizi habersiz bırakabilirdi..
Ve öyle bişi yapsaydı da kesinlikle haketmiş olurdunuz o dawranışı...

Umarım bu size bi ders olmuştur..
Her insanın bi konuşma tarzı wardır..
"yok ben öyle demek istemedim, sen yalnış anladın" cümlesi gibi
İnsanlar bazen sürekli aynı şeyi söylüyebiliyorlar..
Sizi birşeyle mi suçluyor, hani nedir yani anlamadım ki eşinizi kapının önüne kadar koymanızdaki patlama ne_?
Neyse artık, son olur inşallahhh.. Yoksa bu sefer eşinizden hiç ummadığınız bi tepki ile karşılaşabilirsiniz..
Sonra te böyle şok olurr kalırsınız öyle...

Son düzenleme:

Dediğin gibi canm keşke olmasaydı keşke o gün o olay hiç yaşanmasaydı.gerçekten çok pişmanım.ama dediğin söz çok doğru insan bir anlık öfkeyle neler yapabiliyor,sonrasını düşünmeden.eşim ne yaparsa yapsın bu kadarını haketmedi asla.keşke hiç yaşanmasaydı.insan geçmişi geride getiremiyor.aslında pişmanlığımı defalarca dile getirdim onunda bana hak verdiği yerler var ama bu kadarınızda haketmemiştim diyor.hayırlısı artk

Bana göre siz pişman olmamışsınız.
Pişmanlıkta 'ama' olmaz 'o da bunu yaptı' olmaz.
Arkasına sıgınacak bahane aramazdınız gerçekten pişman olsaydınız.
Özür dilemek erdemdir, siz 'haklıyım! Yinede özür dilerim' diyorsunuz.
Burdan anlayın pişmanlıgı..
Ben onun için buralara geldim fedakarlık yaptımda ne demek?
Onun için mi yaptınız? Hayır.
Siz istediniz ve yaptınız. Bunun için size minnet duymasını bekleyemezsiniz.
Eşinizin sevgisine, ilgisine güvenip ayagınızı fazla uzatmıssınız.

Empati kurmayı denerseniz gercek pişmanlıgı, utancı görürsünüz.

Kuzeninin yanında size bunu yapmış olsaydı?

Gerçi sizin tepkinizi kestiremiyorum bu durumda dünyayı başına yıkarsınız mazallah!

Allah eşinizin yardımcısı olsun.

ben yazdıklarımı konu sahibine yazdım size değil?
kendini savunacak yaşta insan neticede herkes gibi ben de kendi fikrimi belirtiyorum. burada sadece tek tip yorum mu olmalı?
ünlem işareti koyunca ayrıca haklı olmuyorsunuz onu da söyleyeyim
siz konu sahibine neden arka çıkma gereği duydunuz?

ben sizin yorumlarınızı bile görmedim oysa...

Siz konu sahibine yazdiniz ben size)
"Beni anlayan biri" diye kastettigi bendim çünkü ve siz yorumuzu tekrar gozden gecirirseniz neden yorumunuza cvp yazma geregi duydugumu dusunmenize gerek kalmaz.

İnsanlar ne tuhaf ya

Çözüm sunmak yerine eleştirmek,ayy ne yaptin demek neden acaba? E yapmis esi de affetmis daha ne ? Herkes anlamsiz bir hirs içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…