Vicdan azabı çekiyorum:(

Siz konu sahibine yazdiniz ben size)
"Beni anlayan biri" diye kastettigi bendim çünkü ve siz yorumuzu tekrar gozden gecirirseniz neden yorumunuza cvp yazma geregi duydugumu dusunmenize gerek kalmaz.

ben açıklamayı konu sahibinden bekledim arkadaşım sizden değil
ayrıca beni anladın diye bir tek size demedi geçmiş sayfalardan gördüğümden bahsediyorum ben..

Ya anlamıyorum hala bazı kişiler pişmanlığına inanmıyorum vs diyor.ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz? Pişman olmadığım birşey için neden buraya vicdan azabı duyuyorum diye konu açayım?konu açarken az çok illaki olumsuz yorumlar geleceğini tahmin ediyordum laf yemek hoşuma mı gidiyor sanıyorsunuz?

Şuraya yazdıklarımıbile ne taraflara çekenler oluyor ,yanlış anlamalar,ısrarla anlamak istememeler,.iyikide buraya bu konuyu acmışım.bemm eşim hakikaten melekmişbir kez daha anladım..

Son düzenleme:

yorumların tamamını okuyamadım.
konu sahibinin üstüne neden bu kadar gidiliyor hala anlamiyorum

bence konu sahibi pisman ama sadece vicdanını kandırıyor o kadar.

aslında hepimiz öyle degilmiyiz kızlar.
hep birşeylerin arkasına siginmiyormuyuz?.
hep bir bahanelerimiz AMalarimiz yokmu...

haa bu arada hatasını hiç bir zaman kabul etmeyen
sürekli her kötü şeyin ardından SENİN YÜZÜNDEN diyen Inatçı mi inatçı bir kocam var.

böyle insanlara sürekli he tamam senin dediğin demek zorundasın.
ve buda bana ters ...

hayır öyle değil demem gerekiyorsa derim.
sonuclarina o katlansin

sırf kavga çıkmasın diye onun dediğimi olacak yani

edit:biraz empati lütfen....

Son düzenleme:

Benim anladığım budur.
Belki bizde yanlış anlatıyoruzdur sana? Olabilir.
Pişman olan kişi ' hiç mi suçu yok?' 'Ama hiç mi suçu yok?!' Diye sormaz.
Buraya konu acıcagına eşine belli etseydin pişmanlıgını.
Kibirden adamdan dogru düzgün özür dileyemiyosun gece aglaman fayda eder mi sanıyosun?
Bdv günah cıkarma yeri değil şekerim.

tutumun yanlış, ama pişman olmuşsun buna okey ama benim anlamadğm siz daha 5 aylık evlisinz neden bu duruma geldiğinzi düşünün? yani aile sorunu değil, büyük bir sebep de yok ortada. önemli olan o. yarın birgün daha ciddi bir sorun çıkarsa (Allah korusun) nasıl tepki vereceksnz ?

Birincisi ben eşimi böyle aşılabilecek bir tartışmada kapı dışarı etmekte pişmanım dedim o olayda haksızım demedim.ha o kadarını haketmiyordu ama haklıda değildi yani bundan bahsediyorum.
Özrümü dilemediğimi nerden çıkardınız konuyu yazdıklarımı tamamen okuyup yorum yapsanız birkaç yerde özrümü gerektiği gibi defalarca dilediğimi,beni affetmesini istediğimizde görürdünüz.tekrar söylüyorum eşimi o olayda yelede kuzenimin yanında kapı dışarı atmakla haksızım kabul ediyorum fakat o tartışmada sinirlenmekte haklıydım hala da öyle düşünüyorum.tek sorun tartışmanın sonu öyle bitmemeliydi

Kesinlikle neden bu durumdayız bende bilmiyorum.ailesini çok seviyorum iyi insanlar.sanırım tek sorun ben çalışmadığım ve etrafımda hiç ailem arkadaşlarım olmadığı için ona sarıyorum..ailemi çok özlüyorum.eşim işteykenevde hep yalnızım onunda stresi sıkıntısı vuruyor sanırım.belki çalışsaydım ya da zaman geçirecek başka meşgalelerin olsaydı en küçük şeyleri büyütmezdim.belkide eşim haklı belkideben yanlış anlıyorum gerçekten.bilmiyorum bilemiyorum.sanırım depresyondayım

Son düzenleme:
Haksiz da olsa kocana oyle davranmaya jakkin yok. Adamin canina tak edecek bigun ya kendine ya sana ciddi zarar verecek.
Bu yaptigin hareketi omru boyunca unutmayacak haberin olsun. Evliliginizi mahvetmissin

Haksiz da olsa kocana oyle davranmaya jakkin yok. Adamin canina tak edecek bigun ya kendine ya sana ciddi zarar verecek.
Bu yaptigin hareketi omru boyunca unutmayacak haberin olsun. Evliliginizi mahvetmissin

Zaten onun için üzülüyorumya.bu bize ilişkimize hiç yakışmadı,yapmamalıydım kendime hakim olmalıydım ama olamadım.benide ömür boyu unutmaması düşüncesi üzüyor zaten normalde çünkü çok iyiyiz başka hiçbir sorunumuz yok.

5 ayda mı bu duruma geldin
yazık bu kadar çabuk tüketilmemeli evlilikler çocukmusun sen yaşın kaç çok yazık
erkeğin gururu kırılmaz gerçi kadınınkide kırılmaz ama hatalısın kuzeninden destek aldın gibi olmuş
adamı rencide kendini rezil etmişsin tepkilerini ölç ve yardım al
sen eşinin grurunu kırdın hemde bunu senin kuzenin varken yaptın
konunda %100 haklı dahi olsan şu an eşin %100 haklı
yapmayın bunu eşine sen saygıı duymazsan kimse saygı duymaz
acıdım eşine çok zor onun açısından

Elinizden geldigi kadar iyi davranin esinizeki hem siz rahatliyacaksiniz, hemde o gercekten pisman oldugnuzu his edecek.

Gidip bir kursa filan yazilin ve kendinize cevre kurmaya calisin, fazla yanlizliktan böyle davranmis olabiliyorum diyorsunuz cünkü

olayı eşin anlatıyor sandım bi an,acıdım adamcağıza..yukarda oturmuş ağlıyor falan kısmını okuyunca,baya üzüldüm..üstelik kuzeninin yanında kolundan tutup kapının önüne koyuyorsun..eşin sana bunu yapsa kendi kuzeninin yanında gururundan dönmezdin o eve bi daha yani ben olsam dönmezdim..henüz yeni evlisiniz arkadaşlar yapmayın böyle,azcık daha sabır...

eve gel diyerek lutfetmişsin

kuzen de gidince bizim kuzen enişteye posta koydu,kapı dışarı attı diye ne anlatmıştır ama.......

Son düzenleme:

ya acaba ben mi anlamıyorum vallahi çok şaşırıyorum yazdıkca
az önce yaşadıklarımı ben bilirim bu zamana kadar sabrettim en sonunda çileden çıkardı patladım dediniz
şimdi de hiçbir sorunumuz yoktu çok mutluyduk diyorsunuz.

ciddi söylüyorum ben anlamadım :44:

Benim konunuzdan anladigim esinizin sizi cook sevdigi ve sizin de bu durumdan fazlaca yuz bulup simarmis olmaniz..kocaman adama cocukmus gibi davranmak ne demek yaa cook uzuldum adamcagiza..ben haklıyım ama yinede özür dilerim diyerek bide ozur dilemis bu kadar olur..

Son düzenleme:

Bunun dışında başka hiçbir sorunumuz yok demek istedim.dahada açıklayayım yani bu olaya neden olan huyu yüzünden sürekli tartışırsık evlendiğinizden beri.üslubuyla ilgili.ama bu huyu dışında tartışmamız çok nadirdir iyi anlaşıyoruz

Son düzenleme:
Çok enteresan bir sevgi ve evlilik anlayışınız var. Eşinizin durumu da en az o kadar enteresan. Şunları bir erkek bir kadına yapsa kıyametler kopar :/ Onu bırakın bana babam böyle davransa çeker gider yüzüne bakmam. Sizin sevmeniz de bir başkaymış, eşinizin tavırları da....

Ben konu sahibinin üstüne gidilen (1 en fazla 2 yorum hariç) bir yorum göremedim
Konu sahibi sen buraya konu açarken haksız olduğunu biliyordun ki vicdanın sızlıyor, biz de bunu söyledik sadece
Sen bile ne kadar üzülmüşsün eşinin o haline
Biz de bir insan olarak üzüldük dedik

Bence böyle adamların bile bir yere kadar sabrı olur, bazı şeyleri çok çabuk tüketmemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…