- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Bende bu sefer kökten çözümlenmesini istiyorumBence bu konuda kokten cozum bulmalisin simdi gidecekler ama yine gelecekler omrunu hizmetcilik yaparak gecirmek istemezsin di mi
yapamam kiesinle illaki iyi olursunuz sen bundan sonrasina bak. gizli kapakli yap biraz . yuzlerine gul . ama yapacaginida yap onlarin yaptgi gibi.
Ben kendi ailemi iftara bile çağıramıyorumHayir esinin tavri cidden sinir bozucu, kadin demogoji yapiyor ogluda zaten gitsin istemiyor hoppp diyor annem de annem. Ayrica kardesleri icin 15 tatilde gelebilirler dedilerse yani adi uzerinde 15 tatil. Esin sana deseydi kardesim gelcek 4 ay kalcak tmm dermiydin ? Kimse tamam demez, esinde kusura bakma ama laflari carpitiyor biraz. Hem yokmu senin kardesin falan gelsin o da sizle kalsin hatta annende gelsin bikacgun 7 kisi olun hatta 8 kisi. Bakalim o zaman zorlanacaklarmi koloni gibi yasamaktan?
nasıl olacağım kiyapman gerek oyle insanlarla baska turlu olmuyor. kotj bir sey yap demiyrm sadce onlara karsi onlar gibi iki yuzlu ol.
Ben kendi ailemi iftara bile çağıramıyorum
Sırf onun ailesi var diye
Eşimin sorunu her bir ağızdan laf çıktığı için tekrardan konuşmuş olmam
Ama arayı ortayı bulamayan kendi annesi
Ama yok bakmadı derler yok o yok bu
Damardan giriyor
aileni yemege cagir. her gun anneni kardesini cagir . oturun evde onlar yokmus gbi davranin. baska odada oturun . onlarla birlikte oturunca yoklarmis gbi davran. hemen her aksam iftara cagr aileni Allah ne verdiyse ve kv ne yaptiysa yersiniz . isteyken ara kv ni aksam misafr var iftara sana zahmeg bir seyler hazirla anne opuyrm ellerinden de kapa tlefonu. bir sey demesjne frsat verme bekleme. ya oyna iste biraz.nasıl olacağım ki
Ne demek cagiramiyorum, oylede cagiracaksinki aileni. Hatta k.valide ve gorumceler hazirlicak yemekleri sende isten geleceksin ve aileni iftara alacaksin. Yok oyle bi dunya kimse kusura bakmasin, sen de cok iyi niyetlisin ondan boyle hukum suruyorlar bence
Ben çalıştığım için ve eşimin ailesi yemeklerimi beğenmedikleri için bana birşey yaptırmıyorlaraileni yemege cagir. her gun anneni kardesini cagir . oturun evde onlar yokmus gbi davranin. baska odada oturun . onlarla birlikte oturunca yoklarmis gbi davran. hemen her aksam iftara cagr aileni Allah ne verdiyse ve kv ne yaptiysa yersiniz . isteyken ara kv ni aksam misafr var iftara sana zahmeg bir seyler hazirla anne opuyrm ellerinden de kapa tlefonu. bir sey demesjne frsat verme bekleme. ya oyna iste biraz.
cagir sylesinler bosver. sen cagrsanda cagtmasanda syluyolar. cagir. esinde hizmet etmisler dedgjnde etmesinler . etmedilerde zaten de. sende hergjn cagirki bezsinler gtsinler. kardesini cagr erkek kardesjn ozellikle varsa dizinle yasasn sizde kalsin yerlerini daralt braz.Ben çalıştığım için ve eşimin ailesi yemeklerimi beğenmedikleri için bana birşey yaptırmıyorlar
Ben neye elimi atsam 40 sual soruyorlar
onu ne yapacaksın, yapma felan filan
eşime de sanki beni beğenmedikleri için değilde
Bana hizmet ediyormuş gibi gösteriyorlar
Eşimde yok efendim annemde sana hizmet ediyor
Yinede yaranamıyor felan diyor
Bende etmesin ben zaten rahatsız oluyorum
bunu en iyide sen biliyorsun dedim
Şimdi ailemi çağırsam
derler ki anasına babasına bile hizmet ettik yinede yaranamadık derler
Bu yüzden çağırmıyorum
Valla erkek kardeşim bir gün geldicagir sylesinler bosver. sen cagrsanda cagtmasanda syluyolar. cagir. esinde hizmet etmisler dedgjnde etmesinler . etmedilerde zaten de. sende hergjn cagirki bezsinler gtsinler. kardesini cagr erkek kardesjn ozellikle varsa dizinle yasasn sizde kalsin yerlerini daralt braz.
Ben çalıştığım için ve eşimin ailesi yemeklerimi beğenmedikleri için bana birşey yaptırmıyorlar
Şimdi ailemi çağırsam
Bu yüzden çağırmıyorum
canım öyle bir psikoloji uyguluyorlar kiIyide guzel arkadasim sen hep bi cekingensin, senide etkilemisler. Sanki o ev onlarin sen misafir gibi davraniyorsun. Ne demek cagiramiyorum oylede cagiracaksinki gule oynaya, sahura kadarda yollamicaksin. Kardesinde artik sende kalacak cocugunun sinavini dusunen anne zaten ust uste yasamayi kabul etmez. Benim kardesim sinava gorecegi zaman annem misafir kabul etmezdi, kendide evden giderdi cocugum sessiz ortamda rahat calissin diye. Kusura bakma ama sen bu mantikla zor canim ya
Bakalım bende eşime süre verdim zatenCanim gerildim vala konunu okurken senin yapabilecegin tek sey kaliyor ben gidiyorum ailenle birlikte mutlu huzurlu bir sekilde yasayabilirsin bu evde artik ben yokum.kadin cakal yok oglu bakmadi derlermis elden ayaktan mi dustu bunlar kadin resmen sizi kullaniyor size kendine ve cocuklarina baktiracak.eşin degismedikten sonra bu boyle devam eder sende kendini yıprattığınla kalırsın.
Ben ailemiSen niye korkuyorsunki bunlardan onlar her halukarda senin lafini yapiyorlardir zaten.Onlarin boyle davranmasinda seninde payin var galiba onlar senin evine gelmekten korkacak sen onlardan degil
ev bulamadın mı hala?Ben ailemi
Kendi girdikleri günaha ortak etmelerine izin vermeyeceğim
O yüzden
ev varev bulamadın mı hala?
eşini boşver hala seni düşünmüyor, varsa yoksa anası. sen niye hala alttan alıyorsun ki?
eşine diyeceksin, sabrım bitti ya karın ya annen. bu kadar. uzatmasına bahane üretmesine izin verme. duyma dinleme.
sen mülayimsin ya hala seni kandırmak için uğraşıyor eşin.
Ben çalıştığım için ve eşimin ailesi yemeklerimi beğenmedikleri için bana birşey yaptırmıyorlar
Şimdi ailemi çağırsam
Bu yüzden çağırmıyorum
inşallah eşin anlar seni.ev var
fakat pazartesi gidecekler
Bakalım gitmezlerse
o zaman net kararımı alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?