- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi Pink_Women
-
İnanirim Canım normal girememenBen banyo ya giremiyorum
Geceliği gel geç
Eşime artık şakayla diyorum ki
Ahtım olsun şu evde ne zaman yalnız kalırsak o zaman külotla gezeceğim diyorum
İnanirim Canım normal girememen
Dedikleri gibi bir haftaya kadar gitmezlerse esin direk gidip bir ev tutup size ev tuttum yarın geçebilirsiniz sizde daha rahat edersiniz desinDua edin bana
Çok zor durumdayım gerçekten
Evet hayatta yaptıkları en iyi şey duygu sömürüsü zaten
Oğullarını doldurmaya çalışıyorlar
Alttan alttan
Eşimde sırf ben istiyorum diye üzüle üzüle söylüyor
Bende bu duruma üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum
Yok daha fazlasına gerek yok benceDedikleri gibi bir haftaya kadar gitmezlerse esin direk gidip bir ev tutup size ev tuttum yarın geçebilirsiniz sizde daha rahat edersiniz desin
hatta konu sahibi bir apart ya da ev tutsun. siz mi taşınırsınız, ben tek başıma mı tutayım desin.Dedikleri gibi bir haftaya kadar gitmezlerse esin direk gidip bir ev tutup size ev tuttum yarın geçebilirsiniz sizde daha rahat edersiniz desin
Gelin umrunda mı yada oğlunun mutluluğukv "oğlu bakmadı derler" diyormuş ya, eşinin yanında sor "karısı dayanamadı, boşadı" derlerse ne yapacakmış?
Gerçekten mi yaaaZamanında bıktırmasalardı siz de bu süreyi daha fazla tolere edebilirdiniz.
Vicdan azabı çekecek bir şey yok, yerleşeleri varsa ev tutulsun.
Tepkinizi az bile buluyorum.
Yo böyle giderse ben tutacağım zatenhatta konu sahibi bir apart ya da ev tutsun. siz mi taşınırsınız, ben tek başıma mı tutayım desin.
valla safsın. yahu evliliğin kankalıkla geçiyor, eşin bunu bile dert etmiyor ailesi için. e siz de ailesiniz ama formaliteden. kırmızı kaplı defter sayesinde.Gelin umrunda mı yada oğlunun mutluluğu
Ama eşim tekrar böyle birşey söylerse
Bunu söyleyeyim bakayım ne diyecek
Ya onada kızamıyorum
Ben olsam ne yapardım onuda bilemiyorum
Önceden evliliğin acemiliği ile eşime en ufak birşeyi anlatıyordumValla hic uzulmeyin, sonra daha cok suistimal edilirsiniz. Esinizede soleyin yeteri kadar idare ettim ama goruyosun olmuyor artik diyin yani
Sen zaten eşinle konuşmuşsun, kvnin duygu sömürüsünü dikkate alma, ne demek evin hatununu kaçırtmak?Yok diyo kv
galiba amacı beni kaçırmak
Eşime zaten söyledim
Bak olmayacaksa söyle bana ben çıkacağım evden diye
Pazartesiye kadar bekleyeyim bakayımvalla safsın. yahu evliliğin kankalıkla geçiyor, eşin bunu bile dert etmiyor ailesi için. e siz de ailesiniz ama formaliteden. kırmızı kaplı defter sayesinde.
İnşaallahSen zaten eşinle konuşmuşsun, kvnin duygu sömürüsünü dikkate alma, ne demek evin hatununu kaçırtmak?
Eşin halledecek bu sorunu
ben olsam eşime kararlı olduğumu göstermek için bayramda aileme giderdim. o da ya ayrı ev açar ya da ailesini seçer.Pazartesiye kadar bekleyeyim bakayım
Sonuç ne olacak
Bayramda da olalım diyecekler mi
Zaten bayramda eşimle tatile çıkacağız
Gerçekten mi yaaa
Sırf benim gibi düşünen insanların olduğunu duymak için açtım konuyu
Yoksa akşam eşim birşey dese bu üzgünlükle
Dayanamayabilirdim
Ben bunun muhasebesini çok yaptımEvinize sığınmışlar. Zordur anlarım. Ama sizin annebabanız olsa hadi gitsinler diyemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?