Olay sadece o değil ya, kocaman kızı dururken anacığının cam silmesi. Kız 31 yaşındaysa anne en az 50 üstüdür yazıkMuhtemelen dalga geçerler konunuzla ama biri Cam silince yanımda bende çok panik oluyorum vicdan azabı çekiyorsanız eğer ailenize de zaman zaman vakit ayırın. Dengelerseniz sorun olmaz . Cam konusunda ben de tedirgin olduğum için yorum yapmayacağım
Ya bende silemem dediğim gibi tedirgin oluyorum yanımda silinse bileOlay sadece o değil ya, kocaman kızı dururken anacığının cam silmesi. Kız 31 yaşındaysa anne en az 50 üstüdür yazık
e gitmeKızlar biraz sacma belkı ama benim içime cok dert oldu.. Annem cam siliyordu beni de erkek arkadasım çagirdi gidiyorum ama kendimi cok kotu hissediyorum ya bir sey olursa keşke gitmeseydim yanında dursaydım diye.. Annem de beni o kadar düşünsen gitmezsin dedi bu gıbı seylerı cok kafaya takıyorum ben.. Mesela cıkarkn erken gel kardesın gelecek bizle vakit gecır dedi.. Sanki kendimi hayırsız evlat gıbı hissediyorum vicdan azabı cekıyorm
Erkek çocuklar özürlü mü cam silemiyor mu? Onlar ne için size göre?Ayrıca konu sahibi 32 yaşındaymış annesi çok genç değildir yalnız bırakmayı geçiyorum alıp kendisinin silmesi gerekir yazık değil mi..ben ortaokuldan beri hep sildim annemde çalışıyordu hiçbir iş yaptırmadım evlenene kadar kız çocuklar bugünler için değil mi..hem gidip hem vicdan azabı duydum demek enteresan..
Yok, bu günler için değiliz. Yani sadece bu günler için değiliz. Milleti bilmem ama annem hizmet edelim diye doğurmadı beni ve kardeşimi. Evde dört kişiyiz, herkes bir işin ucundan tutar. Bir kişi deli gibi çalışıp da kalan kişiler yatmamalı.Ayrıca konu sahibi 32 yaşındaymış annesi çok genç değildir yalnız bırakmayı geçiyorum alıp kendisinin silmesi gerekir yazık değil mi..ben ortaokuldan beri hep sildim annemde çalışıyordu hiçbir iş yaptırmadım evlenene kadar kız çocuklar bugünler için değil mi..hem gidip hem vicdan azabı duydum demek enteresan..
Onlar paşa.Erkek çocuklar özürlü mü cam silemiyor mu? Onlar ne için size göre?
Yok, bu günler için değiliz. Yani sadece bu günler için değiliz. Milleti bilmem ama annem hizmet edelim diye doğurmadı beni ve kardeşimi. Evde dört kişiyiz, herkes bir işin ucundan tutar. Bir kişi deli gibi çalışıp da kalan kişiler yatmamalı.
Bir tane erkek kardeşim var, veriyorum eline süpürgeyi, temizliyor evi. Çünkü o da bu evde yaşıyor. Ne diye evin kızıyım diye tüm işi ben yapacakmışım?
Bu arada konudaki annenin de tuhaf bir tavrı var. Bir cam silme olayından bu denli dram çıkması ilginç. Hani ergense falan olaylar büyütülür ama yaş doğruysa bana tuhaf geldi. Bizde olsa annem git güle güle eğlen der. O gün camı o siler, ertesi gün de ben farklı bir iş yaparım, o kendine vakit ayırır. Ev işinden dram çıkarmayacak kadar büyüdük şükür.
Yani o cam illa o gün mü silinmeli? Ne aciliyeti olabilir? Kızım bugün git, yarın sen silersin, benim pek halim yok diyebilirdi.
Erkek çocuklar özürlü mü cam silemiyor mu? Onlar ne için size göre?
Ya cam silmek için plan iptal etmem ben açıkçası. Hayatı çok ayrıntı ve zorlama şeyler için ertelemek, duraklatmak doğru gelmiyor bana. Hayat zaten kısa ve beklenmedik. Bu olay özelinde konuşmuyorum sadece, genel bakış açım böyle.Ben annesi yatsın o çalışsın demedim ki konu sahibi de çalışmıyor zaten..hem annesi zaten camı silmeye başladıktan sonra erkek arkadaşıyla çıkıyor.annesi o günü mü bulmuş cam silecek diyeceğinize konu sahibi o gün de erkek arkadaşıyla görüşmeyiversin ya da cam işi bitince görüşsün diyemiyorsunuz.tabii ki çocuklar hizmetçi değil ama konu sahibi annesine bir cam da silmeyecek mi.
Ya cam silmek için plan iptal etmem ben açıkçası. Hayatı çok ayrıntı ve zorlama şeyler için ertelemek, duraklatmak doğru gelmiyor bana. Hayat zaten kısa ve beklenmedik. Bu olay özelinde konuşmuyorum sadece, genel bakış açım böyle.
Benim annem cam siliyor olsa, ben de plan yapmış olsam, gitmeyeyim desem kendi gönderir. Git arkadaşlarınla eğlen, kafanı boşalt der. Hiçbir yere gidemezsin, cam sileceksin, kime ne söz verdiysen umrumda değil demez, dememeli de. Ben anne olsam demem.
Ha başka durumlar olur, hayati öneme sahip, ailemin yanında olmam gereken. İki elim kanda olsa giderim ya da kalırım. O ayrı mevzu. Ama saçma sapan kaprisler için gitmemezlik yapmam valla. Ki dediğim gibi saçma ikilemlerde bırakmayız birbirimizi. Annem ona olan sevgimi sildiğim camdan ölçmez. Evladını bunla sınırlandırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?