Vicdan azabı

bulutcum zamanla gemesı oncelıkle senın elınde ..ıcını kemıren azabı dındır. senın hıcbır sucun yada tedbırsılıgın yok. kımse kımsenın ne zaman gıdcegını ve ne sekılde olacagını bılmez. kendını suclamayı bıraktıgın an gececek emın ol. uzuntunu kendını kendıne hırslandırarak cıkamaya calısıyorsun bazen bırılerıne kızarak acıyı hafıfletmeye calısırız. ama acı cekende sensın, acıyı ustune salanda. zamanla gececek evet ama ne zaman gececegı senın elınde

başınız sağ olsun
her şey bahane eceli gelmiş yapaçak bi şey yoktur üzmeyin kendinizi allahın taktiriiii

haklısınız hemde hepiniz.doğru olanı mantıklı olanı söylüyorsunuz galiba biraz zaman geçmesi lazım tüm bunları idrak edebilmem için

CANIM KENDİNİ BU YÜZDEN SORUMLU TUTMA bilmiyorumkismile HERŞEYE Bİ SEBEP LAZIM HESBI... BAŞINIZ SAOLSUN ..:a015:

canım benim senin elinde olan birşey değil bu..ecel bu,sen birşey yapamazsın.
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun.

Bir hikaye var belki bilirsiniz.. Bir gün bir kral falcıya gidiyor geleceğini öğrenmeye.falcı diyorki geleceğin de hüzün görüyorum.bu kralın da kızı herşeyi. falcı diyorki kızın çok yakın zamanda ölecek onu kaybedeceksin. adam birşeyler yapması gerektiğini düşünüyor. kızın başına her an herşey gelebilir.. kızını uzak bir yerde bir kaleye kapatıyor sırf tehlikelerden uzak olsun diye.tehlikelerden uzak olursa ölmeyeceğini sanıyor. kapısı kilitli sadece çok yükseğinde telli bir cam var zindan gibi düşünün.çok geçmiyor camdan içeriye zehirli bir yılan tırmanıyor o kadar yüksekliğe nasıl tırmanıyorsa Allahın işi işte.
kızı sokuyor ve kız ölüyor.adam kızı ölü bulunca hayal kırıklığı ve üzüntüye boğuluyor. o an anlıyor Allah'ın kudretinin elinde olduğunu herşeyin.büyük hata yaptığını anlıyor.hiçbişeyin kendi elinde olmadığını anlıyor. ecel vakti yakınsa hiç bir güç veya dua onu erteleyemez. Sizin daha erken veya daha geç hareket etmenizde Allahın elinde yani annenizin kaderi eceli gelmiş Allah biraz daha ömür verseydi emin olun bi ışık olurdu bunun sizinle ilgisi yok kendinizi yıpratmayın.başınız sağolsun.

haklısınız birde anem gayet güzel geziyordu.bunu tahmin edemezdim değilmi.öldürmeyen öldürmezdi diyorum hep.sizler bana çok destek oldunuz tahmin bile edemezsiniz.hepinizden Allah razı olsun.

ilk basta basın sag olsun ve allah anneciginin yattıgı yeri nur etsin
ben vade doldugunda hiç bir ilacın hiç bir dr un fayda etmiyecegine inanıyorum tabi herkes bunu düşünür ama böle düşünürekte kendini perişan etme maalesef allah annecignin ömrünü bu kadarcık yazmıs bu sekilde düşün
allah sabır wersin

sağolasın arkadaşım. cevap veren herkesten Allah razı olsun.hergün baştan sona yazdıklarınızı okuyorıum.hepinizze teşekkür ederim.

offf basn saolsn cnm cok kotu oldum ama ecel bu suclama kndını(

kendini suçlama canım ecel geldimi hiç bir şey engel olmaz bende kalp hastayım inan kontrole 6 aydır gidemedim 2 sefer kıriz geçirdim ecel gelince yapacak bişey yok umarım beni sevenler senin gibi kendilerini suçlamazlar başın sağ olsun

Allah şifa versin,insan bu durmda ne düşüneceğini bilemiyor.zamanla oturucak heralde.doktorum bunların zamnala geçeceğini söyledi.inanmaktan başka çarem yok.daha doğrusu buna çok ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…