vicdan denen şey unutturmuyo

En başta şunu sormak istiyorum. Sen ona gerçekleri anlatsan o seni bırakıp gidecek biri mi yoksa kabul edip devam eder mi? Bunun yanında yaşadıklarınızdan pişman olmayın. O an zihniniz beyniniz ruhunuz o kişiyle öyle olmasın ıstedi ve yaşandı bitti. Geçmişi kurcalamaya devam ederseniz gelecegi asla yaşayamazsınız..

yaşadığınız olay nişanlşınızdan önce olan bir durum anlatmanızada gerek yok..nişanlınızda benzer bazı durumları yaşamış..pişmanda olmuşsunuz.. şimdi güzel günlerinize adapte olun ve doya doya yaşayın bugünlerinizi bir daha gelmiyor..Allah huzurlu ve mutlu etsin..

ben ilişkilerde sen onceden naptın ne ettin gibi durumlara cok kızıyorum kimse hayatına yeni giren birisine gecmisinin hesabını vermek zorunda bırakılmamalı eger yeni bir ilişkiye baslıyorsan gecmisi unutucaksın yoksa surekli aynı seyleri dusunup kendini yorarsın sen onu aldatmadın oun olmadıgı bir zaman diliminde baskasıyla ozel birseyler paylastın ki oda yasadıklarını anlatmıs sana bence herseyi unut onune bak kafanıda bunlarla corba etme

yalan söyleme taraftarı değilim ama erkekler söz konusu olunca kesinlikle bunu gizli tutmalısın. Sen dürüst olup anlatsan da o hep arkasında bişeyler arar.
En başta söyleseydin belki üzerinde durmazdı ama şimdi hep eksik söylediğini düşünecek.
Ortalığı bulandırma bence..

olmuş bitmiş geçmişte kalmış artık önüne bakmalısın.. düşünmek üzülmek bişeyleri değiştirmez.. asla ve asla evlenecegın kişiye anlatma sen onun öptüğü evinde kaldıgı kızları anlayışla karşılamış olabilirsin ama erkekler normal karşılamaz..mutlu olmaya bak kendini üzmenın bi anlamı yok

Son düzenleme:
Zamanında sevdin ve yaşadın, bu bir hata değil.
Ve ona anlatmak zorunda da değilsin. Bu senin insiyatifindir.
Eğer anlatmak istemiyorsan anlatma. Vicdan azabı da çekme. Sen bir suç işlemedin.

bana göre insanlar birbirlerine açık olmalı ama karşıda ki kişiye de bağlı
bugun iyi davranır laf etmez ama en yarın öbür gün en ufak bi konuda yüzüne çarpar o yüzden unut bence bu saatten sonra da söyleme

o da yaşamış bişeyler sende onunla birlikteyken davranışların önemli olan
o yüzden sil aklından bak evlenmek üzeresiniz evliliğinize yoğunlaşın

hiç kurcalama
oteki dogru soylediklerini sorgulayacakdir yalanmi diye
buraya yazinca rahatlami$indir in$alah

geçmiş geçmiştir. geçmişe takılıp kalırsan hiç bir zaman mutlu olamazsın. yaşadıkların için de kimseye hesap vermek zorunda değilsin. onun sana bunu sorması bile yanlış. unut gitsin.

o başta bilseydi diye bi arkadaş sormuş. o an için bunu bilmiyordum ama şimdi tanıdığım kadaryla bırakmazdı ama bunu o zman bilemiyordum ki. tek korkum bunun ahiret boyutu. bana niye yalan söyledin demesinden korkuyorum. off çok ağır düşünüyorum ama içimi kemirten de bu düşünce zaten. çünkü ben şuan onunlayım ve çok mutluyum ve hiç yalan söylemedim ona karşı. ve o kadar da ylandan nefret eden biri.

evlenmeden önce anlatsam mı dedim ama onuda yapamam artık huzurum kaçar şüphe sokarım kafasına farkındayım

Sorar ise söylemek daha mantıklı kabul etmiyor ise kendi kaybı onu ilgilendirmiyor senin hayatın senin seçimlerin sonuçta. Zar parçası değerli ise onun için güle güle diyeceksin ne kadar sevsende çünki o seni sen olduğun için sevmiyor.

onlar yasarken iyi ama degilmi??

hic kara kara düsünmem..bende bir bireyim sonucta ve onlar kiminle yasiyor yasadiklarini tabiki baska kizlar ile..yani dogal olarak baska bir erkekde seninle birseyler yasadi öyle degilmi?

kandilirmak istiyorlarsa kandilircaklar bu kadar basit..

Sorar ise söylemek daha mantıklı kabul etmiyor ise kendi kaybı onu ilgilendirmiyor senin hayatın senin seçimlerin sonuçta. Zar parçası değerli ise onun için güle güle diyeceksin ne kadar sevsende çünki o seni sen olduğun için sevmiyor.

Son düzenleme:

Ahiret diyorsunuz ama yalan söylemek kul hakkına giriyor farkındamısınız ?

Erkeklerin elıne koz verdıgınızde zamanı gelınce mutlaka sıze karşı kullanırlar hele ki cınsellık mevuz bahısse..
kendılerı yapmıssa sorun yoktur ama kadın yapmıssa vardır, yok deselerde..

Konuya bu acıdan bakınca : kesınlıkle soyleme, herkezın gecmısı kendıne aıt dıyorum ..
ama dediğin gb dini açıdan bakınca : yalan soylemek,karşı tarafı kandırmak ki eşin olucak ınsansa bu vebalı varmı evet var..

Ya ben olsam durust olurdum, saklıyamazdım yani..
Ama anlatırken pişman ve ezik bir şekilde anlatmazdım..
Sadece bılmesı gerektıgını ondan önce yasanmıslıklarım oldugunu soylerdım kendımı ezdırmez ezmesıne ızın vermezdım bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…