vicdan denen şey unutturmuyo

sakın anlatma, vicdanda yapma kendini yıpratma yaşanması gerekiyormuş yaşamışsın .

anlattığımda da tahmin edebiliyorum niye 3.5 yıl sonra niye şimdi söyledin diyecek.
belkide içinde kuşku olacak.
söylediğim herşeye şüphe ile yaklaşacak :S

tek duam allah bana bunu unuttursun ve ahirette de eşime bunu sordurtmasın :'(

canım ben sana daha öncede söyledim fetva al bence... burdaki yorumları da çok önemseme... insanlar ne yapıyor anlamıyorum kendi egolarını mı tatmin ediyorlar bu yorumlarla... sadece senin konunda değil başka konularda da çok rastlıyorum bugün patladım ya...
ayrıca başta anlatamamış olman çok normal... daha karşındaki insanı tam tanımadan insan söyleyemezki böyle birşeyi... ayrıca günah söylenmez , saklanır dinen de...

Son düzenleme:
İlişkiye girmemişsin bir şey olmamış. Niye bu kadar büyüttün ki?
Öpüşmeyen sevgili gördün mü sen hiç?
Öpüşmek sana ters bir şey galiba. Utancından konu içeriğini bile silmişsin.

Neden burdaki yorumları önemsemesin?
Siz bilirkişi misiniz bu tarz konularda?

Sizin yorumunuzu da önemsemesin o zaman..

Başka topiclerde yaşadıklarınızın acısını burda vakit ayırıp yorum yapanlardan çıkaramazsınız..

Son düzenleme:
Söylemeniz gerekiyor, sadece bunu söylüyorum size...Görmezden gelmeye devam da edebilirsiniz

Sanal ortamda vicdan muhasebesi yaparsınız içinizi kemirdikçe, eşiniz olacak adamcağıza da sütten çıkmış ak kaşık rolü yapmaya devam edersiniz bu da bir seçimdir elbette

B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…