- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi sevecen123
-
ya ben ilişkiye girmedim ki :S öpüştük ve bi kaç gece beraber uyuduk bunları bilmiyo şuan evleneceğim kişi :S
bu kdarını tahmin etmiştir diyorsunuz evet sordu ne yani hiç öpmedi mi seni dedi bende yok öpmedi dedim. inanayım mı sana dedi bende inan dedim
her sözüne inanıyorum falan der hatta . o yüzden batıyo artık bu durum içime
Birlikte mi yaşadınız bir süre?
Tabii böyleyse haklısın ..
birlikte yaşamak durumu farklı, vicdan meselesi olabilir, insan bunu anlatmak isteyebilir..
yani anlamadığım olması gerekenden biraz fazla sorun yapmışsın da bu konuyu, o yüzden altında başka şeyler mi var diye soruyorum..
ya ben ilişkiye girmedim ki :S öpüştük ve bi kaç gece beraber uyuduk bunları bilmiyo şuan evleneceğim kişi :S
senın kafan mı güzel arkadaşım?
bizde sandık ki eskisiyle yattın söyleyemiyorsun
sakın bunları içine dert etme öpüşmedim kimseyle diyene de kanıp kendini suçlu görme..
kimse masum değildir!
ama senın dediğin şeyler her normal insanın başından geçen şeyler
yatmakta buna dahil eğer öyle olsaydı tabi
sakın saçma sapan bi sebeple ben öpüştüm uyudum deme sonra derki başka ne yaptın? dertsiz başına dert alma bu kadar da saçma vicdanlı olma
Anladım ..onun senin her lafına inanması ama aslında senin sakladığın şeyler olması..
Valla içimden bir ses söyle diyor ama ne tepki verir sen bilirsin..sonra pişman olma..
Af edersin ben yanlışmı okudum sen herşeyi yaşadık dememişmiydin ?
Onu geçtim madem öyle bu panik nedir ? Bence ilk önce kendine dürüst ol kusura bakma.
yorumuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :S :)
sevin sevin :)
eşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürme hiç yere.bi öpüşmeye bu kadar vicdan yapılmaz
herşeyin fazlası zarar vicdanlı olmanın bile
işte durduk yere içine şüphe de sokmam istemiyorum ama böyle yalan da söylemiş olmak istemiyorum :S
bizle dalga geçtiğini düşünmüyor değilim...
yine de , saçmaladığının farkındamısın ya herşeyi yaşadık diyince hepimiz sandık ki birlikte falan oldun onun karın ağrısını çekiyorsun
öpüştük beraber uyuduk,sordu söyeleyemedm vicdan azabı çekiyorum !!!
ağzını bile açma bence
3.5 sene olmuş hay Allah'ım ya :)))
bu adam sana eski sevgilinle ilişkiye girmek dışında herşeyi yaşadın mı diye mi soruyor?
öyle soruyorda sende hayır yaşamadım diyorsan, evet bu yalandır
ama geçmişini hiç anlatmıyorsan bu saklamaktır yalan değildir.
ayrıca bende eski sevgilimle öpüştüm ne yani öleyim mi şimdi,ben insan değil miyim?
şimdiki sevgilimde öpüşmüş eskileriyle ne yapayım bırakayım mı?
şimdi de birbirimizle öpüşüyoruz no problem :)
yaa aslında öyle değil ne yaşadıysan anlat dedi.
bende anlatamadım haliyle o an ki psikolojiyle. (şimdiki kalım olsaydı derdim)
bende bişi yaşamadım ki dedim. fazla uzun sürmedi zaten falan dedim. öpmesine bile izin vermedim dedim.
hiç evine gittin mi dedi bende 2 kez falan arkadaşlarla gittik dedim.
yalnızda gittim kaldım falan diye de söyleyemedim.
kendisi anlatmak istedi benede susturdum bilmek
istemiyorum diye..
sadece ilişki yaşadın mı hiç dedim yok dedi. ötesini de bilmesemde olur dedim kapattım
e tamam işte olması gerektiğini yapmışsın bundan ötesi saçmalık olur
evlilik diyorsun, pireye kız yorgan yak gibi olacak...
ya işte ben evleneceğim kişiye hiç yalan demedim. şimdi de sana inanıyorum çok güveniyorum bana hiç yalan söylemezsin falan diyince aklıma 3.5 yıl önce söylediğim yalan geliyo. vicdan kısmı burası yani.
Canım mesajını okuyunca sanki sen herşeyi yaşamışsın gibi anlaşılıyo eminim burdaki arkadaşlarda öyle anladı. Eğer birşey yoksa boşuna karşındaki insanında kafasını bulandırma durduk yere.
madem bu kadar vicdan yapıcam ben diyorsun
o anlar geldiğinde derin nefes al 3e kadar say ağzını açma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?