- Konu Sahibi sevecen123
-
Erkeklerin elıne koz verdıgınızde zamanı gelınce mutlaka sıze karşı kullanırlar hele ki cınsellık mevuz bahısse..
kendılerı yapmıssa sorun yoktur ama kadın yapmıssa vardır, yok deselerde..
Konuya bu acıdan bakınca : kesınlıkle soyleme, herkezın gecmısı kendıne aıt dıyorum ..
ama dediğin gb dini açıdan bakınca : yalan soylemek,karşı tarafı kandırmak ki eşin olucak ınsansa bu vebalı varmı evet var..
Ya ben olsam durust olurdum, saklıyamazdım yani..
Ama anlatırken pişman ve ezik bir şekilde anlatmazdım..
Sadece bılmesı gerektıgını ondan önce yasanmıslıklarım oldugunu soylerdım kendımı ezdırmez ezmesıne ızın vermezdım bu konuda..
CANIM SENİ cok iyi anladım şu an çok ince düşünmeye başlamışsın. dikkat et sinirlerin bozulur agır bi bunalıma girersin. sana tavsıyem ya açıkça ona anlat ve kurtul ama eger o gücü kendınde bulabılıyorsan. ya da çı kbi dagın başına bagıra bagıra anlat bagır cagır. bi şekilde içini dök haykır bi yerlerde. eger şu an birlikte oldugun ınsan anlayısla karsılayacak ve seni kabullenecekse buna şüphen yoksa bu kadar düsünceler dalma söyle. ama karsındakınden emın degılsen kendını suclama. unutma kımse sonradan ayrılmak ıcın bişeyler yaşamaz. (kızlar açısından)
evet zaten kul hakkı kısmı benim vicdanımı kemiren
sonuçta bu insan benim eşim olacak ve benim ondan sakladığım şeyler var
karşılıklı yaşanmışlıklar var ama keşke en başta bana hiçbişi sormasaydı
ben onun yaşadıklarını bilmek istemedim başka birini öperken düşünmek istemedim onu. onunda bana karşı aynı şeyleri yaşamasını istemedim.
çok derin bi konu aslında. şimdi çıkarırsam tekrar 3.5 yıl bi yalan söyledin ve neden şimdi anlatıyorsun falan olur
ben onun yaşadıklarını bilmek istemedim başka birini öperken düşünmek istemedim onu. onunda bana karşı aynı şeyleri yaşamasını istemedim.
çok derin bi konu aslında. şimdi çıkarırsam tekrar 3.5 yıl bi yalan söyledin ve neden şimdi anlatıyorsun falan olur
Sormasaydı ne değişecekti ? Zarım esnek mi diyecektin yoksa adet gününe getirme zar diktirme mi yapacaktın ? Eee hani vicdan nerede ?
Kusura bakma karşında ki tecrübeli deneyimi olan erkek onlarda neyin ne olduğunu biliyor anlayıp sorgulaması daha mı iyi ?
Kendini asla ezdirme asla yaşamak istedin yaşadın tıpkı onun gibi ama senin korkun sadece eşin değil bence aynı zamanda ailenin duyması.
Ben kekleyemem diyorsan ki mutlak açık verirsin öyle gözüküyor anlat kurtul gerçekten seviyor ise zaten önemsemez ki ama ağır konuşur ise sakın susma ezdirme kendini asla.
ya ben ilişkiye girmedim ki :S öpüştük ve bi kaç gece beraber uyuduk bunları bilmiyo şuan evleneceğim kişi :S
Yani madem kafaya bu kadar taktın dürüst ol,anlat ne yaşadıysan diycem ama erkekler bu konuda kendi yaşadıklarını asla görmez ama karşısındaki kızı hemen damgalar..Böyle bir sonuç alırsan da belki anlattım diye pişman olacaksın..
Bunları düşününce genel olarak sana.. anlatma bazı şeyler mecburen gizli kalmalı hayatta.diye düşünüyorum ama senin de vicdanını bu kadar kemirecek boyutta ne yaşadın anlamadım?
Yani öpüşmeler koklaşmala zaten her ilişkide yaşanıyor, sevgilin de zaten sen söylemesen de bu kadarını tahmin edip üstünde durmamıştır..Sen niye bu kadar taktın?
İleri derecede de birşey yapmadım demişsin.
O halde bu kadar vicdan niye?
Yani madem kafaya bu kadar taktın dürüst ol,anlat ne yaşadıysan diycem ama erkekler bu konuda kendi yaşadıklarını asla görmez ama karşısındaki kızı hemen damgalar..Böyle bir sonuç alırsan da belki anlattım diye pişman olacaksın..
Bunları düşününce genel olarak sana.. anlatma bazı şeyler mecburen gizli kalmalı hayatta.diye düşünüyorum ama senin de vicdanını bu kadar kemirecek boyutta ne yaşadın anlamadım?
Yani öpüşmeler koklaşmala zaten her ilişkide yaşanıyor, sevgilin de zaten sen söylemesen de bu kadarını tahmin edip üstünde durmamıştır..Sen niye bu kadar taktın?
İleri derecede de birşey yapmadım demişsin.
O halde bu kadar vicdan niye?
sen söylemesen de öpüşmeleri tahmin eder her erkek merak etme..
O da tahmin etmiştir ama üstünde durmamıştır.
Kesinlikle, bende bunu merak ediyorum. Öpüşüp koklaşmak her ilişkide olan şeyler. Sırf öpüştün diye mi bu vicdan azabı?
ya ben ilişkiye girmedim ki :S öpüştük ve bi kaç gece beraber uyuduk bunları bilmiyo şuan evleneceğim kişi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?