- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi sevecen123
-
bu karara bırakmak değil ki
resmen zorluyorsunuz ne gereği var
ilişki yaşamak anlık bi durumdur ben bugun 2 de ilişkiye gircem diye düşünmez insan
o yüzden arkadaş zaten açıklamasını yapmış
neden hala zorluyorsunuz anlamadım :26:
canım seni rahatsız eden vicdani, dini boyutu ise küçük bir tavsiye ne yapmanın doğru olacağı konusunda fetva alabilirsin.. nette dini soru soranileceğin siteler var... sana en iyi yönlendirmeyi onlar yapacaktır... senin vicdanen rahatsız olman bile çok güzel birşey... affı sonsuz olan rabbim hakkında hayırlısınnı versin...
konu beniç açtığım konuda başka bi yere gittti zaten.
isteyen istediğini düşünsün ben ne yaşadığımı çektiğim vicdan azabını pişmanlığı biliyorum.
evleneceğim kişi sana her inanıyorum dediğimde içime batan şey yüzünden burda bunu yazdım.
çıkıp haykırabileceğim bi yer yoktu ne yazıkki
dayanamadım yazacağım.. şu ağır eleştiri yorumu yazan arkadaşlar elinsaf! buraya bu tür konu açan insan kendimi çıkmazda buluyor ki açıyor konuyu... yaptığınız bu yorumlarla insanları intahara kadar bile sevkedebileceğiniz hiç aklınıza geliyor mu? Rabbim bile o kadar affediciyken siz kim oluyorsunuzda insanları böyle eleştiriyorsunuz... insan beşer, şaşar unutmayın!
dayanamadım yazacağım.. şu ağır eleştiri yorumu yazan arkadaşlar elinsaf! buraya bu tür konu açan insan kendimi çıkmazda buluyor ki açıyor konuyu... yaptığınız bu yorumlarla insanları intahara kadar bile sevkedebileceğiniz hiç aklınıza geliyor mu? Rabbim bile o kadar affediciyken siz kim oluyorsunuzda insanları böyle eleştiriyorsunuz... insan beşer, şaşar unutmayın!
konunun güncel olmaması için yorum yazmıyordum hatta yöneticelere bile mesaj attım kapatın konumu diye ama dönen olmadı hala ...
konuyu açtığımdan beri psikolojim iyice bozuldu . ben unutmaya çalışıyordum ama buraya konuyu açınca hepsini yeniden yaşamış gibi oldum ve atamıyorum içime batıyo. ne kadar pişman olduğumu tövbe ettiğimi ben biliyorum bitek.
rabbim bana bi mutluluk sundu ve onu kaybetmek istemiyorum. ben eşimle hayata tutundum o beni kendime getirdi. evli değiliz daha ama eşim derim ona hep. allah utandırmasın dedim hep ama utanıyorum kendimden. eşime layık olmadığımı düşünüyorum artık ..
kim bilir hangi duanızın karşılığı olarak buldunuz eşinizi.
en çaresiz anımda tanıdım zaten ben eşimi. benim mutluluğum oldu huzurum oldu.
ama ona haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum bazen.
o benim için çok kıymetli kendimi affedemiyorum
anormal derecede kafaya takmışsın ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?