vicdan denen şey unutturmuyo

Bence kendine bile dürüst değil hem bir çok şey diyor hem unuttun tam birliktelik hariç bir çok şeymi yaşadın acaba ?

Bunları geç kurt düşürme aklına adamın.

kimseyle dalga geçmiyorum ben
derdimi anlatmaya çalıştım ama olmadı galiba
daha da açık haliyle yazıyorum. yanlış anlaşılmamak adına.
o kişiyle öpüştük, hatta birkaç gece birlite uyuduk. seviştik ve onun b.şaldığını falan gördüm

farkettim. yanlış anlaşılmışım. ilişki dışında herşeyi yaşadım. yüzeysel bişiler yaşadım öpüşme birlikte uyuma falan :S

Canım sen ilişki dışında yüzeysel olarak herşeyi yaşamışsın anlaşılan o öpüşme birlikte uyuma olmuyo ama sen çelişkili konuşuyosun.

Tamam işte anal oral sürtünme takılmışsın açık yazıyorum ama sende çelişkili yazıyorsun.

Temsili bakirelerdensin kızlığım kalsın evlenince lazım olur diyenlerden yani bu günün geleceğini biliyordun ve adam sana açık olunca huzursuz oldun açık olmasa hiç vicdanın sızlamayacaktı.

Sen ahiret vicdan diyorsun ya başta dediğim gibi kul hakkı da var unutma. Kendini ezdirmeden anlat herşeyi karşında ki zaten tecrübeli arkadaşlar vardı ama lafını kafasında kurmuşdur çünki kendince.

Kusura bakma neyse onu söylerim ben.

selam
diğer yorumları okumadım ama düşüncemi yazıyorum
vicdanının seni rahat bırakmaması bence çok güzel çünkü bu senin kalbinin kararmadığını gösteriyor
inşallah sadece yalan söylediğin için değil, yaşadığın şeyler için de bu pişmanlığı duyuyorsundur
bence bunu erkek arkadaşına anlatmalısın çünkü hem doğru olan bu
hem de sen onunla evlensen bile vicdanının seni huzursuz edeceği belli
bir de, yalan ve kandırma üzerine bir yuva kurma
çünkü ilahi adalet var, bir gün bunlar ortaya çıkar ummadığın anda, daha kötü olur
sen dürüst davran, gerisini Allah'a bırak, eminim o senin bu pişmanlığını dürüstlüğünü iyi niyetini boşa çıkarmaz
eğer ilişkinin bozulmasından korkuyorsan, dedim ya, sen Allah'a güven. çünkü kendisi de bildiğini yaptığı halde senin pişmanlığını görmeyip seni dışlayacak bir insan sana göre değildir
sana zor gelse de sen doğru ol, eğrileri boşver
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
anal falan yok . ama sürtünme oldu.

ama ayrılacağımı düşünseydim yaşamazdım bunları. atlatmamda kolay olmadı zaten

karşımdaki kişi de yaşamıştır bunları bana kız arkadaşının evinde kaldığını söylemişti ama ben soramadım kapat dedim ve kaldı orda

Son düzenleme:
nihali; sözde bakiresin kısmını da yazmamanı isterdim. çünkü ben birden çok kişi ile bişiler yaşamadım. sevdiğim ilk kişiydi ama olmadı . hiç kimse istemezdi bunu . ve nasıl vicdan azabıyla atlatmaya çalıştığımı da bi ben bilirim.
sonrasında da karşıma evleenceğim kişi çıktı.
ve durum bu. düğümlendi sonunda burdan yazmak istedim

Lütfen önce kendine dürüst ol ayrılma olacağını zaten düşünüyordun zira dediğin gibi olsaydı tam birliktelikte yaşardın sen istememişsin aman kızlığım var diye.

Bu kadar rahatsız ediyorda gerçekten seni ki ben nişanlının bu tavrı yüzünden yani dürüstçe anlatmış olması sebebiyeti ile huzursuzsun aslında sen.

istememe sebebim kızlığım var diye değildi. ikimizde istemiyorduk ama söz geçirmekde zordu o anda. yüzeysel yaşandı.
sonrası zaten ikimiz için de pişmanlık oldu

istememe sebebim kızlığım var diye değildi. ikimizde istemiyorduk ama söz geçirmekde zordu o anda. yüzeysel yaşandı.
sonrası zaten ikimiz için de pişmanlık oldu

sevgiline anlatmadığın şeyi burada bu kadar anlatmana gerek yok bence

yaşandı ve bitti hiç öyle vicdan yapacakta birşey yok

O kadar seviyordun madem niye tam birliktelik yaşamadın? Benim nezlimde öyle kusura bakma lafımı esirgemem ben kızlığım kalsın ama yaşayacağımı yaşayayım.

senin görüşün bişi demiyorum...

Bir şeyler demene gerek yok sorumu cevaplasan yeterli aslında ama cevap veremeyeceksen pardon vermek istemiyorsan yine karar senin ama vermezsen beni haklı çıkaracaksın...

Bir şeyler demene gerek yok sorumu cevaplasan yeterli aslında ama cevap veremeyeceksen pardon vermek istemiyorsan yine karar senin ama vermezsen beni haklı çıkaracaksın...

bu karara bırakmak değil ki
resmen zorluyorsunuz ne gereği var

ilişki yaşamak anlık bi durumdur ben bugun 2 de ilişkiye gircem diye düşünmez insan
o yüzden arkadaş zaten açıklamasını yapmış

neden hala zorluyorsunuz anlamadım :26:

pöffff işte ilişkiye girmeden birseyler yasamıs kız opmus sevişmis vs vs..o insanla ilişkiye girmek istememis belkide buna hazır degildi olmadı hazır oldugunda olucaktı ama belli sebepler yuzunden ayrıldılar oldu bitti gecti yahu..simdi hayatında olan insanla ilgili vicdan yapıyor dahada kotu hissetmesine sebep olmaya gerek varmı biz burayı unutup baska konuya yorum yaparken belkide o burda yazılanlarla kendini daha kotu hissedecek olumlu seyler yazın insanları daha da kotu hissettirecek seyler degil

nihali senın bu sevgilisiyle sevişen kızlarla bi problemin olduğunu düşünmeye başladım nerede böyle konu sen oradasın

hele hele bi kız bakıre değilse yandı?

neden bu kadar takıntılı olduğunu çok merak ediyorum

konu sahibi sende herşeyi anlatmak zorunda değilsin burada,

anlatmada zaten kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…