- Konu Sahibi sevecen123
-
bizle dalga geçtiğini düşünmüyor değilim...
yine de , saçmaladığının farkındamısın ya herşeyi yaşadık diyince hepimiz sandık ki birlikte falan oldun onun karın ağrısını çekiyorsun
öpüştük beraber uyuduk,sordu söyeleyemedm vicdan azabı çekiyorum !!!
ağzını bile açma bence
3.5 sene olmuş hay Allah'ım ya :)))
bizle dalga geçtiğini düşünmüyor değilim...
yine de , saçmaladığının farkındamısın ya herşeyi yaşadık diyince hepimiz sandık ki birlikte falan oldun onun karın ağrısını çekiyorsun
öpüştük beraber uyuduk,sordu söyeleyemedm vicdan azabı çekiyorum !!!
ağzını bile açma bence
3.5 sene olmuş hay Allah'ım ya :)))
madem bu kadar vicdan yapıcam ben diyorsun
o anlar geldiğinde derin nefes al 3e kadar say ağzını açma :)
farkettim. yanlış anlaşılmışım. ilişki dışında herşeyi yaşadım. yüzeysel bişiler yaşadımöpüşme birlikte uyuma falan :S
kimseyle dalga geçmiyorum ben
derdimi anlatmaya çalıştım ama olmadı galiba
daha da açık haliyle yazıyorum. yanlış anlaşılmamak adına.
o kişiyle öpüştük, hatta birkaç gece birlite uyuduk. seviştik ve onun b.şaldığını falan gördüm
anal falan yok . ama sürtünme oldu.
ama ayrılacağımı düşünseydim yaşamazdım bunları. atlatmamda kolay olmadı zaten
karşımdaki kişi de yaşamıştır bunları bana kız arkadaşının evinde kaldığını söylemişti ama ben soramadım kapat dedim ve kaldı orda
Lütfen önce kendine dürüst ol ayrılma olacağını zaten düşünüyordun zira dediğin gibi olsaydı tam birliktelikte yaşardın sen istememişsin aman kızlığım var diye.
Bu kadar rahatsız ediyorda gerçekten seni ki ben nişanlının bu tavrı yüzünden yani dürüstçe anlatmış olması sebebiyeti ile huzursuzsun aslında sen.
istememe sebebim kızlığım var diye değildi. ikimizde istemiyorduk ama söz geçirmekde zordu o anda. yüzeysel yaşandı.
sonrası zaten ikimiz için de pişmanlık oldu
sevgiline anlatmadığın şeyi burada bu kadar anlatmana gerek yok bence
yaşandı ve bitti hiç öyle vicdan yapacakta birşey yok
nihali; sözde bakiresin kısmını da yazmamanı isterdim. çünkü ben birden çok kişi ile bişiler yaşamadım. sevdiğim ilk kişiydi ama olmadı . hiç kimse istemezdi bunu . ve nasıl vicdan azabıyla atlatmaya çalıştığımı da bi ben bilirim.
sonrasında da karşıma evleenceğim kişi çıktı.
ve durum bu. düğümlendi sonunda burdan yazmak istedim
O kadar seviyordun madem niye tam birliktelik yaşamadın? Benim nezlimde öyle kusura bakma lafımı esirgemem ben kızlığım kalsın ama yaşayacağımı yaşayayım.
senin görüşün bişi demiyorum...
Bir şeyler demene gerek yok sorumu cevaplasan yeterli aslında ama cevap veremeyeceksen pardon vermek istemiyorsan yine karar senin ama vermezsen beni haklı çıkaracaksın...
Bir şeyler demene gerek yok sorumu cevaplasan yeterli aslında ama cevap veremeyeceksen pardon vermek istemiyorsan yine karar senin ama vermezsen beni haklı çıkaracaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?