- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Esiniz ne diyor bu duruma?Merhaba ben 4 yıllık evlı ıkı cocuk annesıyım gorucu usulu ıle evlendım. evlendıgımın ılk haftasında kaynana kayınpeder ve esım benden mehırım olan altınlarımı zorla aldılar ve 2 sene sonra baska bır gelın getirdıler ondan almadılar cok sınırlenıyordum bu duruma ve kaynana altınlarımdan hıc bahs bıle etmeyıp sankı hıc almamış gıbı umreye gıttı. geldıgınde bende artık daha fazla dayanamayıp gecen gun arayıp ne zaman vereceklerini sordum. oda bana o sızın borcunuzdu odedınız dedı bende ılk haftadan ne borcum varmıs dedım falan tartıstık vermeyeceklerini söyledi bende sıze helal etmiyorum dedım.sen bilirsin dedi hıc takmayıp sımdı ben bu insanlara ne yapmalıyım . Allah bırakmasın bu haksızlıgı..
Benden ıkı sene sonra getirdilerikinci gelin geldi derken? Siz evli iken nasıl başkası gelebiliyor?
Hani kardeşi vardır evlenir gelin gelir ya bu soruyu sormak için çok mu dusundunuzikinci gelin geldi derken? Siz evli iken nasıl başkası gelebiliyor?
Baska ogullari vardir ona gelin gelmistirikinci gelin geldi derken? Siz evli iken nasıl başkası gelebiliyor?
Düğünde takılan altınlarınızı aldılarsa dava açarak alabilirsinizMerhaba ben 4 yıllık evlı ıkı cocuk annesıyım gorucu usulu ıle evlendım. evlendıgımın ılk haftasında kaynana kayınpeder ve esım benden mehırım olan altınlarımı zorla aldılar ve 2 sene sonra baska bır gelın getirdıler ondan almadılar cok sınırlenıyordum bu duruma ve kaynana altınlarımdan hıc bahs bıle etmeyıp sankı hıc almamış gıbı umreye gıttı. geldıgınde bende artık daha fazla dayanamayıp gecen gun arayıp ne zaman vereceklerini sordum. oda bana o sızın borcunuzdu odedınız dedı bende ılk haftadan ne borcum varmıs dedım falan tartıstık vermeyeceklerini söyledi bende sıze helal etmiyorum dedım.sen bilirsin dedi hıc takmayıp sımdı ben bu insanlara ne yapmalıyım . Allah bırakmasın bu haksızlıgı..
Esiniz ne diyor bu duruma?
Bende benmı yanlıs bıseyler yazdım dıye düşündüm teşekkür ederım sızeHani kardeşi vardır evlenir gelin gelir ya bu soruyu sormak için çok mu dusundunuz
Boşanma olmadan da açabilir ziynet eşyalarının iadesi için dava. Ama açamaz tabi ki, eşi açtırmaz.Evli olduğunuz sürece resmi yollardan bir şey yapabilirmisiniz bilmiyorum.Ayrılma durumunda dava açarsanız kamera görüntüleriyle takılan altınları ispat ederseniz geri alabilirsiniz.Eşiniz ne diyor?O razı mı bu duruma?
Merhaba ben 4 yıllık evlı ıkı cocuk annesıyım gorucu usulu ıle evlendım. evlendıgımın ılk haftasında kaynana kayınpeder ve esım benden mehırım olan altınlarımı zorla aldılar ve 2 sene sonra baska bır gelın getirdıler ondan almadılar cok sınırlenıyordum bu duruma ve kaynana altınlarımdan hıc bahs bıle etmeyıp sankı hıc almamış gıbı umreye gıttı. geldıgınde bende artık daha fazla dayanamayıp gecen gun arayıp ne zaman vereceklerini sordum. oda bana o sızın borcunuzdu odedınız dedı bende ılk haftadan ne borcum varmıs dedım falan tartıstık vermeyeceklerini söyledi bende sıze helal etmiyorum dedım.sen bilirsin dedi hıc takmayıp sımdı ben bu insanlara ne yapmalıyım . Allah bırakmasın bu haksızlıgı..
Bir anlık yanlış anlamamı anında çözdünüz tebrikler çok zekisinizHani kardeşi vardır evlenir gelin gelir ya bu soruyu sormak için çok mu dusundunuz
Merhaba, altınlar neden alındı acaba bılgınız var mıMerhaba ben 4 yıllık evlı ıkı cocuk annesıyım gorucu usulu ıle evlendım. evlendıgımın ılk haftasında kaynana kayınpeder ve esım benden mehırım olan altınlarımı zorla aldılar ve 2 sene sonra baska bır gelın getirdıler ondan almadılar cok sınırlenıyordum bu duruma ve kaynana altınlarımdan hıc bahs bıle etmeyıp sankı hıc almamış gıbı umreye gıttı. geldıgınde bende artık daha fazla dayanamayıp gecen gun arayıp ne zaman vereceklerini sordum. oda bana o sızın borcunuzdu odedınız dedı bende ılk haftadan ne borcum varmıs dedım falan tartıstık vermeyeceklerini söyledi bende sıze helal etmiyorum dedım.sen bilirsin dedi hıc takmayıp sımdı ben bu insanlara ne yapmalıyım . Allah bırakmasın bu haksızlıgı..
Helal etmıyorum dıyorum takmıyor bıle ama umreye gıdecek parası var ve dındarGörüşmeyeceksin tamamen irtibatı koparacaksın.Resmen bedavadan gelin almış oldular
Yoo ben 4 yıllık evlıyım benden ıkı sene sonra evlendi onlar üzerinden 2 sene gecmıs oluyor yenı aklıma gelmediBenim anladığım başka gelin gelip onun altınlarını da alsalardı sizin için sorun yokmuş.4 sene boyunca olmamış.Şimdi mi aklınıza geldi?
Helal etmıyorum dıyorum takmıyor bıle ama umreye gıdecek parası var ve dındar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?