Vicdansız insanlar

Kendi kizlarinin basina gelse dünyayi kopartirlar ama elin kizina böyle davranmayi iyi bilirler..
Lanet olsun cidden

Şöyle anlatayım mehırım olan altını aldılar tabıkı sessız kalmadım hep gundemdeydı konu ama dıger gelınlerınden almadıkları ıcın dahada gundeme geldı elbette kı.. Borcta heralde esımın uzerıne yıktılar onu kast ettı ben bılmıyorum tabıkıde. Tabiki helal etmıyorum

Mehir kişiye özeldir. Din katında kocanızın size sorumluluğu. Allah'a bırakın havale edin yapacak bişey yok

Helal edip etmemenizin maddi dünyada bir karşılığı yok. En fazla kendi kafanızı rahatlatabilirsiniz helal etmeyerek ama belli ki kendi kafanızı bile rahatlatamadınız ki konu açtınız.

Eşiniz ne söylüyor? Bu çok önemli. Belki o gelinden de almak istediler ama oğulları izin vermedi karısının altınlarının alınmasına.

Ne borcuymus

Eşinizin tavrı önemli. O ne diyor, sizi savunuyor mu? Savunmuyorsa geçmiş olsun sizi hiçbir şekilde takmazlar.
Sanmıyorum ama mehir senediniz var mı? Kendi ailenizi konuyu açın bari konuşsunlar karşı tarafla.

Burada bir konuda gormustum: mehir senedini mahkeme delil olarak kabul etmisti. Senediniz varsa saklayin. Evliliginiz devam ederken o altinlari size vermezler.
Sizin aileniz neden mudahil olmadi bu duruma?

Elbette kı alınmasın ondan da..benımkılerı vermeyip ustune bıde ısteyınce dalga gecıyormus gıbı sızın borcunuzdu demesi hangı ahlaka hangi İnsaniyete sığar

Elbette kı alınsaydı durumları yok dıye ses çıkarmaz dım bırınden alıp bırınden almamaları nasıl bır haksızlık

Olay çıkartın o zaman. Ailedeki herkese anlatın. Özellikle daha dindar olanlara. Hatta böyle ailede sayılan, dini bilgisi geniş biri varsa ondan yardım isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…