Vicdansız insanlar

boşverin giden gitmiş artık düşünüp kendinizi üzmeyin,bu yüzden eş boşanmaz,kadında vermem demiş geçmiş olsun o kadar kefil olup iflas eden insanlar var bunuda öyle kabul edin,kendinize yeni takılar alıp kocanıza ödetin o da ödeyemezse anasından babasından alır artık parasını az biraz gizli saklı şeyler yapın hem kendiniz hem çocuklarınız için,herşeyide kocanıza söylemeyin yeniden birikim yapın cidden düşünüp hırpalamayın kendinizi dünya malı için, yenilerini alın banka hesabı açın para biriktirin...

Cok teşekkür ederım yorumunuz için benım derdim benden alıp sankı hıc almamıs gibi bırde ısteyınce dalga geçmesi ne diyelim ıyıkı Ahiret var

Allah yanına bırakmaz.Mehiri aldin umreye gittin sence ibadetin kabul oldu mu deyin ?

Eşiniz neden veriyor.

Evlenmeden önce eşinle konuşmuş anlaşmış olabilirler mi,yaptıkları masraflara karşılıklı olarak takılan takiları almayı.

Savunuyo evet ama onuda cıddıye almıyorlar bu kadar vurdumduymaz kısıler
Verene kadar konusmayacaksiniz tavir koyacaksiniz torunlari varsa goremeyecekler. Savunma bu şekilde olur. Sen haklisin he he diyerek degil. Baska yol gozukmuo maalesef gorusmeye devam ederseniz kabullendiniz sanacaklar.

Allah aşkına biri bana mehirin tam olarak ne olup ne zaman alınıp verildiğini açıklayabilir mi? Benim kafamda bir türlü oturmadı bu mehir ona göre yorum yaparım.

Kızılcık Şerbeti'ndeki Kıvılcım gibi kaldınız di mi

Erkeğin evlenirken verdiği altın, para veya mala deniyor. Boşanırsa veya eşi ölürse kadını belli bir süre ayakta tutmaya yetecek bir miktar olması gerekiyor sanırım.

Allah aşkına biri bana mehirin tam olarak ne olup ne zaman alınıp verildiğini açıklayabilir mi? Benim kafamda bir türlü oturmadı bu mehir ona göre yorum yaparım.
Mehir boşanırken verilir diye biliyorum.Konu sahibi hala evli.Acaba altın dediği düğünde takılanlar mı?

Bu mehiri burda öğrendim tam da öğrenemedim bu boşanırken verilmiyor muydu yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…