Vicdansız insanlar

Elbette kı alınsaydı durumları yok dıye ses çıkarmaz dım bırınden alıp bırınden almamaları nasıl bır haksızlık
ben sizi anladım ve hak verdim konu sahibi
bende olsam aynı tepkileri verirdim

diyin kayın ailenize "madem böyle bir ayrımcılık yaptınız yaşlandığınızda da size onlar bakar o zaman"
bu kadar
bayram da yaklaşıyor ama siz görüşmeyin eşiniz görüşsün
tavır koymazsanız bu hep böyle gider

Heh işte ben de buna takıldım mehir karı -koca arasında değil midir? Mehiri yapmak zorunda olan da koca. Koca ailesi mehir yapmak zorunda değil ki.. burda esas kızılması gereken kişi koca yanlış kişilere kızıyorsunuz konu sahibi..

Mehirinizin kefili kim? Gidip ondanda talep edebilirsiniz. Mehir bosanirken verilecek diye bir durum yok. Ölüm var sonuçta o yuzden hayattaykende verilebilir.
Esiniz haklisin diyecegine her ay 1 gr altin yapsin size. Odeme yapmasi gereken kisi eşiniz

Ölüm de miras var.O yerine sayılıyormuş.Dün gece araştırdım biraz

Bırdaha ne bayramda ne hastalıkta hatta hıcbır seyde onlar yok artık benim ıcın

Şimdi dava açabilirdiniz diyeceğim ama bunu yapacak biri olsaydınız zorla alınmasına izin vermez o an şikayet ederdiniz zaten. O yüzden geçmiş olsun diyorum sadece yapılacak bi şey yok :)

Sen bilirsin dediyse, siz bilin öyleyse. Şuju demeye çalışıyorum, siz de caniniz nasil istiyosa öyle davranin. Tavrinizi net bir sekilde koyun.

Malesef var böyle vicdansız insanlar
Benden kaynanamdan muzdaribim ben 18 yaşında görücü usulü evlendim birlik geldik kaynanamla geçen sene bana söz verdiler dairemi alacakalrina şimdi yok diyor alicaz ama ne zaman alacagimiz belli değil bende artık kendi evimde oturmak istiyorum görümceme dedim senin annem bana söz vermişti alicaz diye şimdi böyle söylüyor duruyorsun dur durmuyorsan kapı orda diyor kocam da kaynanmi tastikliyor kaç kere bu yüzden olay yaşadım bilmiyorum ben napim oğlun olmasaydi bırakıp gitmiştim simdi

Yazık boyle aılelere gercekten yarını düşünmüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…