Vicdansız insanlar

Zorla nasıl aldılar,sizi bayılttılar mı yani, anlamadım. Elimde çantam var,anca kapkaç mağduru olmam lazım elimden zorla alınması için.

Madem görücü usulü evlendiniz,ailenizi devreye sokun. Sonuçta kocayı size kim bulduysa şikayeti ona yapmalısınız

Allah razı olsun yorumunuz ıcın evet aynı sızın gibi düşünüyorum.sadece şuan cok üzgünüm bu cevabı aldığım için bu kadar kıymetsiz gibi davranılmasından dolayı sinirlıyım artık o ınsanlara tek bır kurus dahı yedırmem hakkımıda haksızlıgıda Allah onların yanına bırakmasın inşallah kul hakkımı helal etmıyorum

Allah kimsenin yanına bırakmıyor emin olun helal etmemenizi duyuyor olup takılmayan insan umreye gidiyor vay be hayata bak.
Evet en cok ta bunun ıcın konusuyorum sıze helal etmedıgımı bıle bıle gidip oralarda para harcayıp sahte gozyası dokup Dindarım ayaklarına yatıyor rabbım bılır ne yapacagını boylelerıne bızım gucumuz yetmez bunlara

Saklanıldı benden aynen öyle

Kaç gr altınınızı aldılar? Düğünde takılanlar mıydı kendi taktıkları mı? Mehir miktarı olarak ne konuşmuştunuz?

Üzüldüm adına hele diğer gelinden alınmayıp senden alınınca insan kendini çok kötü hisseder. Boşver o zaman yeni gelin hizmetlerini görsün. Ne kadr ekmek o kadar köfte.

Bende benmı yanlıs bıseyler yazdım dıye düşündüm teşekkür ederım sıze
Gelin getirdiler diyince bende kuma falan geldi diye anladım ne yalan söyliyim.
Genelde böyle durumlarda eltime öyle yapmadılar,kaynım evlendi karısına öyle yapmadılar falan derler ya o yüzden.

Senin yerine olsam, kanal 7 de Mustafa Karataş a bu durumu anlatır, sorumu sorarım.snrA tlfnu kapatıp cevabı videoya alıp kayinvalideme atarım.umre gormus biri madem
Geçen biri böyle yapmıştı
Vicdanı sızlar belki

Masraf yapmadılar dedıgınız gibi evlenmeden önce anlaşmıslar kendı aralarında tabıkı ben herşeyden habersızım sonradan anlıyorum herşeyi kendım dusunerek
Eşiniz ailesiyle sizden gizli anlaşıyor, size haber vermiyor asıl niyetini. Altınlarınızı zorla alıp aileye veriyor. Bunun üzerine böyle bir adamla evliliği devam ettirip dört senede iki çocuk yapıyorsunuz. Böyle bir adamdan ne hayır gelir Allah aşkına? Eltiniz/kaynınız aklı başında insanlarmış demek ki. Olması gereken bu zaten.

Aynen bunda akılsızlık zaten

Vicdani olsaydı o gunden berı helal etmiyorum sıze dedıgımde bı arar kusura bakma yanlıs yaptık derdi demekkı umurunda degıl Allah yanlarına bırakmasın

Mehir; Erkeğin evlenirken eşine verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para veya başka bir mal anlamına gelir.
Kur’an-ı Kerim’de, kocanın karısından mehirini zorla geri almasının caiz olmadığı konusunda ayetler bulunmaktadır.

Ortada bir suç bir günah varsa bu kocanızındır.
Siz de hata'yı ilk günden, altınları vererek yapmışsınız. Eşinizin ailesine kızıp, araya mesafe koymaktan söz ediyorsunuz, peki ya eşiniz,
Hiç mi suçu yok?

Mehir boşanırken verilir diye biliyorum.Konu sahibi hala evli.Acaba altın dediği düğünde takılanlar mı?
Mehir evlenirken verilir, boşanırken değil :) mesela biz İmam nikahı sırasında senet imzaladık Düğünde takılan altınlar mehir olarak geçmiyor bildiğim kadarı ile ama daha bilgili arkadaşlar aydınlatır bizi.

Tabıkı onunda sucu var oda zorlamasa vermezdım onada helal etmedıgımı söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…