Vicudumdaki pirsingler benim kim olduğumu mu belirler?

Nastyaakr99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
5
1
1
26
Merhaba.Göğüs uçlarım dahil birkaç herimde pirsinglerim var ve bunu birkaç akrabam öğrendi bana uygunsuz davranmışım gibi davranıyorlar sanki kötü kadınmışım gibi ve ithamlarda bulunuyor.Herkesin kendi kararı ve zevkidir ama bu canımı sıkıyor ne yapmalıyım

Zevk olabilir ancak sana estetik görünen de baskalarina rahatsızlık verebilir.
Bence biraz haklılık paylari da var.
Kötü kadın ile kast nedir yani ?
O..pu mu diyorlar sağda solda ?
Eğer bu şekilde konuşuyorlarsa zaten haksizlar.
Ancak bende olsam begenmedigimi,aşırı bulduğumu vurgulardim.
Fikir beyani başkadır hakaret bambaşkadır.
Akraba bile olsa hakaret edemez ancak beğenmediğini dile getirebilir.

Akrabalar her konuda kendilerine yorum yapmayı hak görürler. Eğer hakaret ediyorlarsa gereken cevaplarını verin. Kendi vücudunuz dolayısıyla kimseyi ilgilendirmez.

Kendi vücudun kendi kararın, insanlar daima konuşur, daima eleştirir; hayatımızı onlara göre yönlendiremeyiz, takılıp da kalamayız.

kötü kadın denilmez ama göğüs ucuna bişeyler takan kişinin bi amacı olmalı diye düşüyor olabilir akrabalar .

burnuna taktın kaşına taktın , göğüs ucu insanları şüphelendiyor. ne gerek var diyor, sen gerekli görmüşsün demekki .

ikinci nasıl toplumda yaşadığımız belli , bu tepkileri tahmin etmen lazım .

benim görüşlerim değil toplum görüşü .

Akrabalarıniz göğüs ucu piercing inizi nerden biliyorlar ki birinin yanında soyunmak zorunda mı kaldınız yada ağzımızdan mi kaçırdınız benim kulağında yeni yaptirdigim piercing i anneme ben söylemesem görmezdi anlamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…