- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Nastyaakr99
-
Yeni nesil çok alıngan laf da söylenmiyorküstürdünüz kızı gelen gidiyor artık
Çok güzel yazmışsınız . Tabiki kimsene kimin neresinde ne olduğundan ama göğüs ucuna piercing taktıran birinin bunları bu kadar umursamadı tuhaf .Göğüs ucuna kadar piercing taktıran biri başkalarının, hele akrabanın ne dediğini umursayip gelip burada konu açmaz, piercing ruhuna aykırı bi kere
Özentilikten taktıysan o ayrı.
O çıkıntı uç mu deliniyor kahverengi kısım mı yoksa. Konuya inanmadım da ayol gerçekten var mı böyle bir piercing çeşidi. Nete yazıp bakamıyorum korkarımGöğüs ucunu deldirmeye cesaret etmişssin akrabaların lafları mı etkiliyor seni
Memenin ucuna peircing takarken çok cevvaller ama :)Yeni nesil çok alıngan laf da söylenmiyor
Sahi ya insan meme ucunu niye deldirir çok acayipMemenin ucuna peircing takarken çok cevvaller ama :)
Çıkıntı uca takılıyoO çıkıntı uç mu deliniyor kahverengi kısım mı yoksa. Konuya inanmadım da ayol gerçekten var mı böyle bir piercing çeşidi. Nete yazıp bakamıyorum korkarım
Ben sevmiyorum hizum.Sahi ya insan meme ucunu niye delirir çok acayiphobaa oldum mu ben de bir Hayriye teyze
Klasikleşmiş bölgelerdeki piercing neyse de meme ucu piercingi görmeye hazır değilimBen sevmiyorum hizum.
Çok itici geliyor,ne yalan söyleyeyim..
Gordugumde rahatsız da ediyor.
Ne kadar da modernlikten uzaksın halka o bir kereAyıların burnuna yaparlardı piercing
Ben bilmem, burunda halka bana hamamda bayılan karıları cagristiriyo hfhfhfhNe kadar da modernlikten uzaksın halka o bir kere
Vicudunda ki pirsinkler kim olduğunu belirlemez ama vücuda vicud yazman kim olduğunu belirlerMerhaba.Göğüs uçlarım dahil birkaç herimde pirsinglerim var ve bunu birkaç akrabam öğrendi bana uygunsuz davranmışım gibi davranıyorlar sanki kötü kadınmışım gibi ve ithamlarda bulunuyor.Herkesin kendi kararı ve zevkidir ama bu canımı sıkıyor ne yapmalıyım
Ay tövbe tövbeBen bilmem, burunda halka bana hamamda bayılan karıları cagristiriyo hfhfhfh
Baslik olaak cevaplarsam vücudumuzdaki pirsing dovme giyimimiz vs. Kim olduhumuz hakkında ipucu verir. Ha ahlak yonunden degerlendirmeleri yanliş muhtemelen kendilerinde ahlak eksikligi vardır. Genelde ahlak bekcisi olanlarda bir sikıntı oluyor cunküMerhaba.Göğüs uçlarım dahil birkaç herimde pirsinglerim var ve bunu birkaç akrabam öğrendi bana uygunsuz davranmışım gibi davranıyorlar sanki kötü kadınmışım gibi ve ithamlarda bulunuyor.Herkesin kendi kararı ve zevkidir ama bu canımı sıkıyor ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?