Virüs dinlemeyip dışarı çıkan kocam

Ne kadar cahil insanlar yaa !! Hayret ediyorum.Madem eşiniz gezmeye dışarıya çok merakli bu süre boyunca eve almayın kalsın dışarda doya doya gezsin ! Benim eşim benden bile tedbirli çocuğa asla yaklaşmıyor opmuyor sürekli el yıkıyor dışardan aldıklarını yıkamadan eve sokmuyoruz eve gelir gelmez telefonunu,sigara paketini, çakmağını,şarj aletini anahtarlarını kolonyayla siliyoruz.ve direk banyoya giriyor.

İşte bu sorumsuz ve cahil insanlar yüzünden herkes risk altında ya bı sabredin işte denileni yapın bir kerede... Sokağa çıkma yasağı olamadan bu dar görüşlü duyarsız insanlar anlamayacak durumun ciddiyetini gerçekten hayret bir sey ya

Ben bu kadar endişe etmesem eşim biraz daha rahat olurdu, ama yine de bu kadar olmazdı.
Hasta çocuğun o kalabalıkta ne işi var bir kere..

Aynı benim esim adam şehir dışına çıkmak istiyor kolonya sürüyorum diye beni tersliyor esimin abisi aradi mal mal konuştu virüsten korkacaginiza Allah tan korkun diye sanki evde oturuyonuzda Kur-an mi okuyonuz namaz mi kılıyoruz boş boş oturun anca dedi . Bunu diyen insanda sarhoşun önde gideni

H Hilde_ bir musibet bin nasihatten iyidir diye bi laf varya. Bazı insanlara dank etmesi için bunu tecrübe edinmeleri şart

Takmayanlarin basina bisey gelmedikce bir yakinlarina bulasmadikca akillari baslarina gelmez malesef. Bende nefret ediyorum boylelerinden sizin ayni evde olmak zorunda olmaniz kotu olmus ama sizin yerinizde olsam kendi nere giderse gitsin siz neden gidiyorsunuz akraba ziyaretlerine gelmiyorum diyin bitti gitti

Eşim çalışanlarına tatil verdi ama kendisi işine devam ediyor bazı durumlardan dolayı. Kayınpederimi yaşından ötürü eve kapattık mecburen eşime kaldı herşey.. Eve gelince giysilerini boş odamızda çıkarıp duşa giriyor sonrada saat başı kolonya falan döküyoruz. İş diye olunca mecburen bişey de denmiyor. Ama eşiyle dostuyla goygoya gitse ya da gezmeye onu parçalarım eve de almam.

Bu nasıl bi duyarsızlık ya.
Eşiniz benim gözümde potansiyel katil.
Çok şükür eşim çok titiz bu konuda.

Ailesinde kalsın o zaman. Siz tek yaşayın. Ben de görüşüyorum ama biz istemesek aileler kırılıyorlar. Mecbur kalıyoruz gitmeye.

Eşim işinden ötürü gün içinde hasta insanlara hizmet ediyor adam 1 haftadır evde kendini karantinaya aldı ne beni ne oğlumuzu sarılıp öpüyor işten geldiği gibi banyoya girip temizlenip paklanıp temiz kıyafet giyinip çıkıyor ordan yemeğini yiyip geçiyor yatak odasına uyuyana kadar bilgisayarda takılıyor bizde salonda yatıyoruz oğlumla bugünler de gerçekten çok dikkat etmemiz gerekiyor biz oğlumla günlerdir evden dışarı çakmadık
Ülkemizde bu olayı ciddiye almayan çok insan var ne yazıkki sanırım ölüm rakamları artıkça akılları başına gelicek Eşiniz dikkat etmiyorsa siz dikkat edin ve aranıza mesafe koyun

Benim salak da aynı. Embesil yani sıktım ümüğünü sonunda. Bir de kronik rahatsızlığı var beni çileden çıkardı sonunda. Kitledim eve, burnunu çıkarttırmıyorum. Ölüp gidecek salak ya. Hayır sadece kendileri ölse doğal seleksiyon diyeceğim tedbirli insanlarıda hasta edecekler. Çok sinirliyim zaten gerginim işim gücüm aksadı virüs yüzünden bir de bu cahillerle uğraşıyoruz

bazı insanlar #EVDEKAL muhabbetini evin icinde duralim da hangi ev olursa olsun olarak anlamış sanırım.
gecenlerde bir yazi okumustum
kayseride umreden gelen bir teyzeyi kontrol amacli polis her gun ariyor evdemisiniz diye.
teyze en son telefonu acıp evdeyiz yavrum zaten evde mevlut var ana baba gunu nasil disari cikalim diyor.
eşiniz ve ailesinin durumuda tam olarak bundan ibaret.
giderse kapilari kilitleyin iceri almayin karantinaya aldim kendimi diyin
gitsin geldigi yerde kalsin

Biz bir mahalle aşağıda oturan anne babama gitmiyoruz onları tehlikeye atmanın anlamı yok görüntülü arıyorum ama eşimin deyimiyle eve ekmek lazım hergun ise gidiyor

Valla benim babam da ablamla annemi takmamış. Arkadaşları ile içmeye gitmiş. Ablam gece ikide evi terketti. Şimdi babam evden dısarı cıkmıyor. Bu adamların gözünü korkutacaksın. Çünkü laftan anlamıyorlar

Ailesinde kalsın o zaman. Siz tek yaşayın. Ben de görüşüyorum ama biz istemesek aileler kırılıyorlar. Mecbur kalıyoruz gitmeye.
Bende mecbur gittim fakat sonrasında boğaz ağrısı, burun akıntısı, baş ağrısı çekince ne kadar salaklık ettiğimi anladım. Normalde bir yere çıkmıyorum o gün görümcemlere gittiğimizden sonra hasta oldum hemen önlem aldım çok korktum valla kırılırlarsa kırılsınlar kusura bakmasınlar kimse benim sağlığımdan önemli değil kimseninde olmamalı. Azcık tedbir almak bu kadar mı zor. Bir gün de kısır yemeyiver.. Hastanede solunum cihazına bağlı yatarken anlarlar bazı şeylerin önemini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…