Virüs dinlemeyip dışarı çıkan kocam

Eşiniz virüs oldugunu dusunuyor sanırım
Başka açıklaması yok böyle düşünüyorsa salgından sonra tedavi almalı

Çünkü ne derler deli deliyi gorunce sopasını saklarmış eşiniz virüs oldugunu dusunmese kesin konuşamaz
Ee onun da gorevı bulaşmak kızmayın

Kusurs bakmayın ama bu tam cahil insan davranısıdır

Ben de kaç gündür öksürük, ateş vs. çekiyorum. Ben gencim ve umurumda da değil açıkçası bu virüs. Hastalıktan daha büyük dertlerim var valla keşke bulaşsa da kurtulsam dünyadan. Bir de şehit oldun diyorlar arkandan mis... Onlar istemese taşıyıcı olma ihtimalinden dolayı gitmem yanlarına. Kendileri istiyorlar bana ne ki milletin sağlığını düşünücem. Madem siz korkuyorsunuz gitmeyin. Eşiniz de gidiyorsa geri gelmesin. Çocuk filan varsa zaten mecbursunuz önlem almaya.

Benim koca bir artı müstakbel abisi bebeğim var anlatamıyorum suratımı asıyorum gidin nerde enfekte oluyosanız olun benden bebeğimden uzak durun sinirden ağlamamak elde değil gerçekten

Bence eve almayın herkes üzerine düşen sorumluluğu almalı.
Eşim geldiği gibi çamaşır odasında üstünü çıkarıyor çocuklara bakmadan kapı kulplarına dokunmadan duşa giriyor duştan çıksa da kolonya ile ellerini ıslatıyor c vitamini alıyor işe gitmeden eve gelince sıcak içecekler içiyor tuzla gargara yapıyor mutlaka. Bende gündüz ki normalde temizliğe çok zaman ayırmam ama her gün az çamaşır suyu veya sirke ile tüm evi siliyorum ki ev 200 metrekare bıkmadan siliyorum her yeri kapı kulplarını. Her şeyden önce bebeklerimiz var düşünmek zorundayız onları da kendimizide. Eşinize söyleyin lütden daha çok uyarın konu ciddi.

Benim kv başta da. Komşularla bir olup taşınıyorlar aynı binaya kira sözleşmeleri bile aynı gün başlıyor, bitiyor. Ben annemle bu kadar sıkı fıkı değilim
yok artik ya
baskasiyla komsu olmayi bile kabul etmeyen kafile
benim kaynanamlarda guya karantinadalar bugun aradim annesigile gitmisler cumbur cemaat.
kendi iclerinde bu virusun dolasmadigina inaniyorlar

yok artik ya
baskasiyla komsu olmayi bile kabul etmeyen kafile
benim kaynanamlarda guya karantinadalar bugun aradim annesigile gitmisler cumbur cemaat.
kendi iclerinde bu virusun dolasmadigina inaniyorlar

Virüs aynı soyadını taşıyan +5 kişiye korkup savaş açmıyomuş çinli sonuçta korkaktır ahshshsh

Sonucta annesi babası yaşlı insanlar nasıl onları tehlikeye atabiliyor.Eşiniz ve görümceniz çok sorumsuz

Virüs konusunda panik olmayalım ama tedbirli olalım ya bu kadar vurdumduymaz olunursa rakam günden güne artacak. Buna kimsenin hakkı yok. Bu virüs zamanla herkese bulaşacak evet tıpkı domuz gribi gibi olağan şekilde herkes geçirecek belki ama şu an herkese hızla yayılırsa o kadar insana yoğun bakım desteği vs her şeyden önce sağlık personeli yeter mi? Zaten sağlık personeli şu an çok zor şartlar altında çalışıyor. Sayının 10 binleri yüz binleri bulduğunu düşünelim nasıl yetişecekler

Eşim iş dışında çıkmıyor zaten hicbir arkadasi da cikmiyor.Evr gelince montu balkona asıyoruz ellerini yıkayıp üstünü makineye atıyoruz duş alıyor asla cocuklari öpmüyor bu esnada.Bu kurallara uymuyorsa valizini verin ailesinde kalsın.

Esimin ailesi her konuda geri kafalidirlar ama bu konuda haklarini yemiyim hic boyle seyler yapmadilar.esimde asla disari cikmiyor bugun balkona ciktim herkes disarda.bi an acaba biz mi abartiyoruz dedim ikilemde kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…