Gelin İç Giyim Vücut çorabı hakkında bilgisi olan var mı

leyla_eryaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
111
0
Merhaba her keze,
evet gelinlik altına büyük ihtimalle (her kez jartiyer rahatsız oalbilir dediği için) gelin çorabı giyeceğim desenli ama külotlu olanlardan, ama tabikii gece için jartiyer takımı alacağım ama bir tanede değişik bir şey istiyorum :) sonuçta özel bir gece olucak, baknırken bu vücut çoraplarını grdüm bunlardan deneyen ya da kullanan var mı acaba ? ne dersiniz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ehehe seksüüü geceler için :KK23: bunu giyeceksen biraz adamın karşısında gezinmen lazım, poz kesmen lazım.. :KK17:
 
3. linki açınca şaşırdım. Bu mankenler şişko biraz :KK60: Aniden karşıma çıkınca çok komik geldi :KK37:
 
İlk gece için aşırı sexi bence daha farklı birşey giyebilirsin ağ kısmıda delik bunların
3 yıllık evlitim hala cesaret edemem böyle birşey giymeye :KK30:
 
ben kullanıyorum walla :)))
çokda seviyorum ama hiç gidip magazadan alamadım hep internetten sipariş verdimde geldi bence düşünebilirsin ama ilk gece için adam kalpten giderse şaşırmam :))))) :KK60::KK60::KK60:
 
Bence ilk gece için pek uygun değil,gelin kostümleri var mini gelinlik gibi çok güzel ya da klasik jartiyer ve büstiyerli bir takım,şu gelin kostümlerini ayrıca evlilik yıl dönümü için tavsiye edebilirim :)
 

Eklentiler

  • $Transparan-Gelin-Kostumu-amp-Jartiyer-Corap-Hediye__44921628_0.jpg
    $Transparan-Gelin-Kostumu-amp-Jartiyer-Corap-Hediye__44921628_0.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 1.020
  • $Fantezi-Seksi-Kacak-Gelin-Kostumu-S-M__34813422_0.jpg
    $Fantezi-Seksi-Kacak-Gelin-Kostumu-S-M__34813422_0.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 732
Bence ilk gece için pek uygun değil,gelin kostümleri var mini gelinlik gibi çok güzel ya da klasik jartiyer ve büstiyerli bir takım,şu gelin kostümlerini ayrıca evlilik yıl dönümü için tavsiye edebilirim :)

vaooov bunlarda çok güzelmiş ama ilk gece için en güzeli klasik jartiyer büstiyer takımı bence zaten eşiniz iç çamaşırınızın şekline bakmıcaktır bile:KK1::21:
 
Bence de ilk gece için fazla olur.İlk gece masumane görünmek gerek.Masum ve sexi.Pat diye ilk geceden ne o öyle.Adamda diyecek nereden biliyor bu kız bunları :) Ama ilerleyen zamanda kullanılabilir çok sexiler gerçekten.
 
ilk gece için uygun değil ama balayı için siyah veya kırmızı vücut çorabı önerebilirim, istanbulda yaşıyorsan istiklalde bi tane beyaz büyük avm var taksimden gelirken sağ tarafta kalıyor onun ikinci katında bir mağazadan almıştım ben. artı orda böyle yaramaz kıyafetlerde bulmak mümkün :KK66:
 
İlk gece için vücut çoraplarının uygun olmayacağını düşünenlerdenim. Ama kendini daha rahat hissettiğin zaman alabilirsin. Çok güzel modelleri var.

$8138 krmz.jpg $8138.jpg $8133.jpg $8133-arka.jpg
 
X