Erkekler beğensin diye vucudunla neden oynuyorsun ki. Önce sen kendini nasıl begeniyorsun bı aynaya bak. Sonra düşün bunları. 3 çocuğum var 56 kiloyum. Ama ben kendimi böyle begendigim için böyleyim. Kocam illada beğensin diye degil. Bazı erkek balık etli sever bazısı çok zayıf nebilim. Erkeklerin göreceli kavramina kaldiysan ohooMerhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?
Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Maalesef öyle, çocukluktan itibaren itaatkar yetiştiriliyoruz, erkek çocuğa serbest olan her şey kız çocuğuna yasaktır, erkek kardeşiniz veya abiniz ben çıkıyorum der çıkar ama siz önce kıvranarak anneden izin istersiniz babana sor der babanıza sormaya cesaretinizi toplamışsanız ne ala, babanız da abinize veya erkek kardeşinizle istişare eder, babanız evet dese kardeşiniz hayır dedi mi iş biter, artık yapılmadığını umuyorum ama biz ve bizden önceki çocuklu ailelerin evlerini gezin, kız çocuğu olan bir tane bile evde anadan üryan kız bebek fotosu bulamazsınız ama erkek çocuklarına çıplaklık serbesttir, o kadar ki sünnet olurken o an bile ölümsüzleştirilir.bir şey söyleyeyim mi mune hocam , kadınlara tek dikte edilen kocayi birakmamakta değil
aileyi de bırakmamak ana babayı da bırakmamak üzmemek vs
bunların hiçbiri erkek çocuğa bu kadar dikte edilmiyor toplumda.
kadınlar duygusal ve hep ve kadınların duygularına oynanıyor çocukluktan itibaren.
Benim 34 bedenle bi derdim yok :) 34 beden hariç hepsini şisman gören bir kesim var diyorum :)Bu cümleye bir miktar kırıldım.
Ne olmuş 34 bedensek, ruhumuzu satmadık ya
35 yaş nedir ya… Nasıl yaBen de kendimden 35 yaş büyük kadınla aldatılmıştımyani ne fiziğin ne gençliğin önemi yok
Kendimi iyi hissetmek ve rahatsız olmamak için kilomu korumaya çalışıyorum, erkekler umrumda bile değil
35 yaş nedir ya… Nasıl ya
vay anasını, insan görse inanamaz ya
Benim 2 gün konuştuğum bir çocuk vardı, listesi 50-60 yaş üstü kadınlarla doluydu. Kesmiştim konuşmayı. Çocuğun j… olduğunu düşünüyordumHele kadının ismi ve fotosu asla unutamıyorum böyle platin saçlar yapmış sonra crop giymiş ama Tabiki yaşı itibariyle göbeği sarkık olduğu için de alttan çıtçıtlı badi giymişti, orta yaş krizi yaşayan erkekler gibi genç olmaya çalışıyordu,
Tabi büyük suç benimkinde iditerkettim Tabiki
Kesinlikle. İnsan ve kadın vücuduna ait hiçbir bilgileri yokBen sosyal medya prototipli insanları begenenleri cinsel problemi olduğunu düşünüyorum genelleme yaptım ama buda benim düşüncem
Benim 2 gün konuştuğum bir çocuk vardı, listesi 50-60 yaş üstü kadınlarla doluydu. Kesmiştim konuşmayı. Çocuğun j… olduğunu düşünüyordum
Milfi anlarım ama 35 yaş büyük biraz mature oluyor sankiİyi yapmışsınj de olabilir bazıları olgun da seviyor milf diye kategori var, ana sevgisi alamamaktan ellam
Mature için yaşlılığın başlamış olması gerekiyor yalnız. 35 daha çok erken.Milfi anlarım ama 35 yaş büyük biraz mature oluyor sanki
33 yaşında doğum yaptım. Anne olana kadar hatta olduktan 2 sene sonraya kadar 34 beğendim. Şimdi 36-38 gidip geliyorum ve diyorum ki eskiden kadın değilmişimAy şunu da söylim kk da çokça karşilaştım ne kadar bu konuda erkekleri gomsenizde kadınlar daha beter kilolu özellikle kadınlara demedikleri kalmıyorburda konularda bazen öyle şeyler okuyorum ki böyle oluyorum hele bi 34 beden saçmalığı varki 36 bedene şisman diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?