- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Bu olay adam 40 yaşındayken olmuş şimdi 54 yaşındaymış kadın şükür mükafatımı aldım namaza başladı falan diyo 10 sene cidden görmezden geldi demek ki
Bu olay adam 40 yaşındayken olmuş şimdi 54 yaşındaymış kadın şükür mükafatımı aldım namaza başladı falan diyo 10 sene cidden görmezden geldi demek ki
İstediğin mahkemeye ver, küfür ve hakaret içerikli konuşmadığım sürece gidip Avrupa İnsan Hakları mahkemesine versen bile hiçbir şey yapamazsın. Benim konuşma özgürlüğümü kısıtlayamazsın sen. Ayrıca madem benimle muhatap olmak istemiyordun, o zaman ben konu sahibine yorum yaptığımda gelip bana cevap vermeseydin.
Ben sana diyorum ki ''aldatan adamı boşamak haktır, senin başına gelince sen oturup sineye çekeceksin heralde, oldu bi de kuma diye getirsin istersen'' diyorum, sen bana tutmuşsun ''yok kocama güveniyorum yok senin lafınla boşamam bizde kefenle dönülür vs vs'' saçmalıklarını zırvalıyorsun. Hakkaten ne saçmalıyorsun kuzum sen?
aramızda bir çok avukat var zaten Can'ım sen rahat olZeka seviyeleriniz ortada işte o kadını boşatin siz bakın işte siz kimsiniz ben kim ya HC biriniz yeminle seviyemde insan değilsiniz imlayi çok iyi biliyorum ama değersiz gördügm için sizi gerek duymuyorum özene Aman siz kim ben kim ya sizden akıl alcak değilim izne ayrıldgm için bu saate kadar uyumadim yoksa sizin gibi bu saatte kadar boş vaktim yok olsada zaten burda isim Olmaz bu saatte işte belli herkesin durumu aman Allah başınıza verir emin olun çünkü çok büyük konuşuyorsnz bakalım boşanirmsnz görürüz o zaman hadi size iyi dava yormalar biriniz hakim olun biriniz avukat hemen boşatin işte kadını mahkeme ne gerek var ha ayrıca benim kocama güvenim sonsuz yapmaz yapsa bile demiyorum çünkü öyle bi ihtimal yok ...evde oturmaktan baska bişey yapamayan klavye başında ahkam kesiyr lar işte yoksa bu saatte ne işi olur burda aman ha siz dikkat edin kocaniz fingirdesmesin başkalarıyla cahiller sizin gibileri çok gördük biz o derece gururlusunuz ha aman o kadar seviyesiz insanlarsiniz ki her halinizden belli
Bu ne pişkinlik yahu???
Yok artık ne diyeyim bilemedim...
Sanki o kadin senmissin gibi yanlış anlamada intikam alsa bile rezil olacak o iğrenç kadın ve iiğrenç adamdir. Konu sahibine yine bir şey olmazin, post: 47042933, member: 705589"]Canim intikam almaya kalkerken rezil olursun bosan al tazminatini allaha havale et mubarek gun
Kime mükafat ya ?
Şimdi birileri diyecek ki kadının düşmanı yine kadın.
Valla böyle kadınlar böyle adamları hak ediyorlar ne diyeyim.
Valla karısı gayet durumdan memnun kocamla sınandım şükür alnımın akıyla çıktım diyo
Adam orda burda gönlünü eğledi kadına sorsan orgazm ne diye hastanede bi branş zanneder, vay giden ömre
iki telefondada internet sürekli açıkmı olmalı baglantının kopmaması içinWHATSAPP web dıye bısey var
goole yazın whatsappa gelın telefondan , web whatsappa tıklayın ekrandakı kodu okutmanızı ıstıyor sureklı acık kalsın gıbı bısey var onu tıklarsanız eger telefon nerede olursa olsun mesjalar sızın actıgınız ıkıncı bır sayfada gozukuyor
sılınmıs mesajlara gelırsek eger ekran basında degılse bayan , 24 saattın sılınmıs mesajı uygulamayı telefondan sılıp tekrar yuklemenızle gerı gelıyor
Bir de en çok ahlak bekçisi bunlardan çıkıyor.
Namusum da namusum.
Adam dediğini yapmış demek ki, valla hayretler içindeyim. Dediğin gibi kadınlardan yüz buluyorlarBu olay adam 40 yaşındayken olmuş şimdi 54 yaşındaymış kadın şükür mükafatımı aldım namaza başladı falan diyo 10 sene cidden görmezden geldi demek ki
bende 11 yılık evliyim eşim hiçbir şey saklamaz face şifresini falan bilirim ama insan bunları okuyunca bi işkillenmiyo degil yaniOmuyunca bi an bendemi yuklesem diye dusundum.sonra ne diyorsun sen be canali84 dedim. Durduk yere huzurunu kaciracaksin. Seytani sokma araya dedim. :) vazgectim.
Ki ne telefonunu saklar ne mesajlarini saklar. Bildiğim silmez. Isten eve gelirken siliyorsada ben bilemem tabi. Oda vicdanina kalmis birsey ama mesaj silme huyu yok. Telefonu alirim incelerim heo. Artim yine incemeleye aldin der :))
Birsey yapmasa bile artik tedirgin oluyor (sorun yaptigimdan dolayi sanirim) :))
Simdi eve gidip telefonuna bakmak icin sabirsizlaniyorum.3 haftadir ayriyiz :))) birde gorudme kayitlari yapiyor onun telefonu. Sildimi silmedimi ne var ne yok merak ediyorum deli gibi. O yuzden biran once git.ek istiyorum eve :))) ama gorudmeleri silmistir herhalde.
Avukatlıığı nasıl okuyor sunuz? Türkiye de hukuk ortada zeka seviyesiyle akademik başarının ne ilgisi var ayrıca?gören duyanda dna sarmallarını inceleyip kanseri yok ettiğini,atomdan da küçük yapı tailarını keşfettiğini arada birde burda yazdıgını sanırCanım valla çok haklısın insanın damara basiyorlar ya benm anlatmak istediGM kadınin iki tane evladı var kolay değil eğer kocası pişman olursa tövbe ederse bidaha yapmazsa kadın evlatları icin bi şans verebilir eğer devam ediyorsa zaten ayrılmali bunun başka çaresi yok ..Sanki ben sonuna kadar destekliyormSSM gbi ya ortada evlat olmasın direk ayrıl ama evlat araya girince bi kez daha düşünülmeli
Kadın zaten bunu bana akıl vermek üzere anlattı,ben feminist feminist konuşunca bak kızım diye başladı, hani bak ben neler çektim sonunda kazandım kafa bu, ne kazandın be, k.çının kılı agarmis prostatlı adam mı ödülün
Bir kadın kocasına ne olur 10 sene sabretsen diyebilir mi en basiti
Adam dediğini yapmış demek ki, valla hayretler içindeyim. Dediğin gibi kadınlardan yüz buluyorlar
Adam 10 yıl fink attı. Kadın, adam hastalanınca hizmetini görecek. Kadın aklını başına al neyi kazandın deyip sarsmak istiyorum böylelerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?