watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Bu olay adam 40 yaşındayken olmuş şimdi 54 yaşındaymış kadın şükür mükafatımı aldım namaza başladı falan diyo 10 sene cidden görmezden geldi demek ki

Kime mükafat ya ?
Şimdi birileri diyecek ki kadının düşmanı yine kadın.
Valla böyle kadınlar böyle adamları hak ediyorlar ne diyeyim.

aramızda bir çok avukat var zaten Can'ım sen rahat ol

Bu ne pişkinlik yahu???
Yok artık ne diyeyim bilemedim...

Valla karısı gayet durumdan memnun kocamla sınandım şükür alnımın akıyla çıktım diyo

Adam orda burda gönlünü eğledi kadına sorsan orgazm ne diye hastanede bi branş zanneder, vay giden ömre

iki telefondada internet sürekli açıkmı olmalı baglantının kopmaması için

Bir de en çok ahlak bekçisi bunlardan çıkıyor.
Namusum da namusum.

Kadın zaten bunu bana akıl vermek üzere anlattı,ben feminist feminist konuşunca bak kızım diye başladı, hani bak ben neler çektim sonunda kazandım kafa bu, ne kazandın be, k.çının kılı agarmis prostatlı adam mı ödülün

Bir kadın kocasına ne olur 10 sene sabretsen diyebilir mi en basiti

Yakaladığınız mesajlar düpedüz ihanete uğradığınızın kanıtı. Çocuklarınız için sessizliği kabul ederseniz bu ihanet sizi yıpratır ve çocuklarınıza sağlıklı bir anne olmazsınız. Eşinize bildiğinizi söylediğinizde size binbir türlü diller dökerek kendini af ettirmeye çalışır ve ola ki siz de bunun kabul ederseniz daha sonraki ihanetlerin zeminini hazırlamış olursunuz. Seçim ve karar sizin.

Evin impoteğini baban kaldırsın,sonra evi gizlice sat ve babanın ipotek için ödediği borcu öde,o arada baban eşinden önceki borcunu da istesin,eşin onu da ödesin.donuna kadar al hepsini

Bu olay adam 40 yaşındayken olmuş şimdi 54 yaşındaymış kadın şükür mükafatımı aldım namaza başladı falan diyo 10 sene cidden görmezden geldi demek ki
Adam dediğini yapmış demek ki, valla hayretler içindeyim. Dediğin gibi kadınlardan yüz buluyorlar

bende 11 yılık evliyim eşim hiçbir şey saklamaz face şifresini falan bilirim ama insan bunları okuyunca bi işkillenmiyo degil yani
bizdemi yüklesek şu programı benim eşiminde yakın bir şehre atandı haftanın bazı günleri misafirhanede kalıyor bu programı yüklersek neti kapattıgında uygulamadan çıkıyormuguz
şu mübarek gün yarabim yapmasakmı böyle işler

Canım arkadasım çok üzüldüm ne yazık ki pek çok kadının başına gelen o kötü olayı sen de yaşamışsın allahım yaşatmasın
Naçizane sana bir kaç fikir vereyim
Medeni kanunumuza göre aldatma zina olarak geçer. Zina ise Hukuk doktrinin de bir kadın ve bir erkek arasında tek seferlik de olsa cinsel ilişki olarak tanımlanır ve bu bir mutlak boşanma sebebidir. Öğrendiğinden itibaren 6 ay içinde dava açmazsan affetmiş sayılırsın ve affetmiş sayılan bunu bir boşanma sebebi olarak öne süremez.
Şimdi gelelim senin durumuna. Üzgünüm ki sadece internet yazışmaları zinaya kanıt oluşturamaz. Bunları delil olarak toplaman ve mutlaka takip etmen çok önemli. Belki yeni bilgilere ulaşabilirsin. Eşinin ceplerine kredi kartı harcamalarına iyi bak. Belki bir otelde kaldığına dair bir şey bulursan işin çok kolay olur.
Çünkü şu konuşmalar zinaya değil sadece evlilik birliğinin Temel'inden sarsılmasına dayalı çekişmeli davalarda bir delil oluşturabilir. Dediğim gibi mesela onun evine gittiğine dair bir konuşma bile senin işine yarayabilir. Ya da bir otele gittikleri vs.
Böyle akıllar vermek ne yazıkki çok üzücü. Bu arada Can'ım ben avukat değilim ancak hukuk fakültesi son sınıfım.

inanki bu karaktersi insan icin hocbiseye degmez yaziklar olsun iki de evlat vermissin cocuklarini dusun ve sakince guzel bir plan yap neyi var neyi yoksa soke sokeee al.

Avukatlıığı nasıl okuyor sunuz? Türkiye de hukuk ortada zeka seviyesiyle akademik başarının ne ilgisi var ayrıca?gören duyanda dna sarmallarını inceleyip kanseri yok ettiğini,atomdan da küçük yapı tailarını keşfettiğini arada birde burda yazdıgını sanır

Adam 10 yıl fink attı. Kadın, adam hastalanınca hizmetini görecek. Kadın aklını başına al neyi kazandın deyip sarsmak istiyorum böylelerini.

Adam dediğini yapmış demek ki, valla hayretler içindeyim. Dediğin gibi kadınlardan yüz buluyorlar

Tam.anlatayım madem, 1 aya yakın ankaradayim teyzeme gittik bu komşu da ordaydı, Teyzem enistemden dertleniyo annesine aşırı düşkün diye,bende aynı burda ne yorum yapıyorsam teyzeme de saydım bu kadın başladı bak kızım anneye düşkünlük ne ki benim.kocam başka kadınlara düşkündü diye, işte o lafları etmiş kocası bu da sabretmis,hatta kocası o dönem eve bakmiyomiş bu kadın dantel falan satıyomuş çocuklara ben baktım diyo,şimdi adam emekli yaş kemale erdi emekli maaşı neye yeter parası olsa gene yapar da diyo delirirsin

Toplumda bu tip kadınlar azalarak değil birden bitsin yaa bu nedir

Adam 10 yıl fink attı. Kadın, adam hastalanınca hizmetini görecek. Kadın aklını başına al neyi kazandın deyip sarsmak istiyorum böylelerini.

Oyy sen ne diyosun o daha bana üzüldü bu fevrilikle evliliğin uzun sürmez diye, sürmesin dedim bende,böyle sürecekse sürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…