• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsap grup nispetleri :)?

Şimdi ben anlamadım :KK53:

Dışarda 2,5 liraya çay “pffff ezik fakirler ben 10 lira veriyorum” şeklinde mi yoksa “görgüsüzler o paraya çay içip nispet yapıyorlar” şeklinde mi belirtilmiş? Konu sahibi burada ne anlatmak istiyor?

Sair burada; ictigin cay 2.5 lira bana sattigin caka 10 bin lira demek istiyor. :deli:

Şimdi ben anlamadım :KK53:

Dışarda 2,5 liraya çay “pffff ezik fakirler ben 10 lira veriyorum” şeklinde mi yoksa “görgüsüzler o paraya çay içip nispet yapıyorlar” şeklinde mi belirtilmiş? Konu sahibi burada ne anlatmak istiyor?
Ahahaha ay cok güldüm ya allah razıolsun senden bacım :) yaa bunlar hep evde buluşan tipler ayda bir cafeye gidip cay iciyorlar 80 tane resim çekiliyorlar bana da ayy sıkılmıyormusun tek diyorlar yani nispet

Kız hiç mi çay görmediniz ahaha sizleri lattemi içerken selamlıyorum:D derdim ben olsam. Gülerek laf sokmak favorimdir :KK53:

Kız hiç mi çay görmediniz ahaha sizleri lattemi içerken selamlıyorum:D derdim ben olsam. Gülerek laf sokmak favorimdir :KK53:

Çalısmaya çalısıyorum moralim hep sıfır yerlerde gurbete geldiğim için cok pişmanım
Valla eşinin ailesini takacağına derslerine yoğunlaş
Bende gurbetteyim.Herkesin her istediği olamıyor bazen
Şartların şu anda bu.İyi bir gelecek istiyorsan çalışmalısın
Yoksa bundan 5 sene sonra hala sana nispet yapıp sende kıskandığınla kalırsın ;)

Valla eşinin ailesini takacağına derslerine yoğunlaş
Bende gurbetteyim.Herkesin her istediği olamıyor bazen
Şartların şu anda bu.İyi bir gelecek istiyorsan çalışmalısın
Yoksa bundan 5 sene sonra hala sana nispet yapıp sende kıskandığınla kalırsın :KK66:
Haklısın arkadaşım son cümlen içime oturdu valla .ömrüm boyunca böyle yaşayamam cok kötü .Allah yardımcımız olsun

Siz uzaktasınız diğer eltileriniz aynı şehirde buluşup buluşup whaysap grubumuza fotograf atsalar naparsınız ? Mesela bir cafeye gidip çaya 2.5 lira veriyor ve tonlarca resim galerim şu an 80 tane aynı resimle dolu .Yorumları alalım bakalım :) ben görüp cevap yazmıyorum nispet amaçlı fotograflara
Önemsiz bir konu açıyorum ve anında trendlerde allahım yalnızlık çok kötü
Eltilerle vhatsap grubu,,,,,yapacağım son şey bile değil o_O

Back
X