• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsap grup nispetleri :)?

Rica ederim, eltiymiş görümce kayınvalideymiş kafanıza takmayın böyle şeyleri, eşinizin ailesidir arada görüşürsünüz 2 sohbet edersiniz ama hepsi bu, hayatınızın merkezine oturtmayın ne kendilerini ne de yaptıklarını, hayatın bir merkezi varsa o merkeze kendinizi oturtun :KK66: boşverin kim kimle çay içerse içsin:halay:
Mesafeee candırr valla artık kendime daha cok değer vericem sayende ve burda bir daha elti görümce vs bahsetmeyeceğim bile ohh rahatladım :):)

Tavsiyemi ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama böyle gruplarda paylaşılan şeyleri çokta dikkate alıp önemsemeyin, yaptıkları belki nispet belki değil bilemem, sosyal medyada paylaşılan herşeyi üstünüze alınırsanız bir süre sonra otomatikman size nispet içermeyen şeyleri bile üzerinize alınırsınız, aklınızı meşgul edecek uğraşlar bulun, kitap okuyun, bulmaca çözün, dışarıya çıkıp yürüyüş yapın, mümkünse ve istiyorsanız kurslara yazılın, sosyalleşmeyi seven biriyseniz çok güzel dans, resim, rölyef, ahşap boyama kursları var, eltidir, görümcedir gibi aile bireylerinden farklı bir çevreniz olması bir süre sonra sizi her yapılanı üstünüze alınmaktan alıkoyar.

Eltimde görümcemde yok ama olsaydı onların paylaşımlarını takip bile etmezdim, ben sıkılırım öyle şeylerden, her dakika iç içelikten sıkılırım, kendi ailemi bile face instagram gibi yerlerden takip etmiyorum, hesap bile açmadım.
bu sadece sosyal medya icin gecerli degil kafa meseledi

bırtek bana mı nıspet nıyetıyle yapılmıs gıbı gelmedı yahu :KK64:
bana daha cok sız kıskanmıssınız gıbı geldı :KK22:

Ben eşimle geziyorum arkadasım yok evet yalnızım onların eşi aksamları kahvede onlar beni kıskanıyor kıskandırmaya calısıyor :):)
Sanmiym cnm seni kiskandiklarini sen öyle düşünmek istiyorsun aynı durumu yaşıyan biri olarak senn tarafında değil karşı taraftakilerden biriyim biz iki elti Türkiye'de bir eltimiz yurt dışında hiç ozenmedigim bir hayat tarzı ama ordakilerin sorunu bu galiba burdakiler napsa ona inat yapıyormuş gibi sanki cevremizdeki tek insan oymuş gibi durumlarda gönderme yapıyor bize herkesin kendi çevresi var üzerinize alınmayın lütfen guruba atsada bunda bı ardt niyet görmüyorum ben şahsen biraz öz güven eksikliği sanirim:KK66:

Grupta sadece eltiler mi var ?
Yoksa gorumce falan da var mı ?
Yani sadece eltiler varsa beraber oturduklari yerin fotosunu birbirlerine atmak ne Mana ?
Ne tuhaf insanlar var yaa :deli:

Guruptan çık . Sebep çok. Yoğunum de . tel hafızası dolu zor oluyor her gönderilen resmî silmek de. ( ehliyet vs hangi alanda uğraşıyorsan) kendimi derse vermek istiyorum de. Bi sürü bahane..

Amaaan resimleri indirip de harcadığın internete değmez.. ben de elti yok ama gruplar var tabi, saçma saçma videolar resimler falan geliyor, indirmeden siliyorum..

Çık gruptan. Ben akraba gruplarından çıkıyorum kalabalık bir ailemiz var çıkmasam 2 tane akraba grubumuz var ondadaa sevdiğim kişiler var

Benim de yok , bu bir eksiklik mı sence ? :)
Büyük eksiklik :KK70:o elti çekişmesi varya okadar eğlenceli bir şey ki kaile almazsanız tabi o kıskançlığı görmek .dışarda insanlar tarafından kıyaslanmak .bide yaşlılar falan nasılsa hiç cekinmiyor mesela bı ortama giriyoruz yüzümüze karşı büyük gelin küçüklerin yanında kız gibi duruyor bu büyük gelin benim bu arada:KK76:ben utanıyorum bazen soyleyenn yerine değişik bir duygu mesela eltisi güzel olsun çirkin olsun herkes illa bı taraftan kiskanck bişey buluyo kimse inkar etmesin :lülülü:

Daha kıymetli şeyleriniz yok mu sizin ?
Zaman harcamak bakımından soruyorum.
Böyle lüzumsuz şeylere de mi kafa yorulur yahu..
Eltinin varlığı fayda getirmez, yokluğu da zarara sokmaz.
Kendi hanenizle ilgilenin bu kadar eltiye, eşe dosta takılana kadar..

Ama guruptan bende cikardm şahsen sevmiyorum WhatsApp guruplarini sadece kız kardeslerimle olan var onun dışındaki guruplarini gerçekten gösteriş amaçlı oluyo keyfi kurmuyolr yani

:mad: benim eltim bile yok yaa
ay ben istemiyorum.mümkünse. olacaksa da başka gezegenden olsun orada otursunlar.kaynım 2000 li onla evlenecek kişi ilerde ortalama 2005 li olur.ben kocamdan 5 yaş büyüğüm evlilikte kocama büyüklük göstermekten öğh geldi bir de cahil bebeye ablalık mı yapacağım.

Back
X