- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Sadece konuyu okuyabıldınız dimiBitmemiş bir şeyler. Kurtarabilirsiniz ama sizin ciddi anlamda sert çıkışlarınız var. Mutlu olmak için karsinizdaki kim olursa olsun biraz daha ilimli olmanız lazım.
ne istiyorsun kardrsim ? Gelip kavga etmesini mi ille? Yada gelmemesini mi ? Birak hicbiseyolmamis gbi olsunSadece konuyu okuyabıldınız dimioysa sert cıkıslarım ınanın hıc yok. En sert halım bu oldu işte . Ara yorumlara , ya da eskı konularıma bakmaya zamanınız olursa fark edersınız Sert cıkıcak bırı olsam , dun hoscakal deyıp bugun eve gelince bır cok sey soylerdım ama yıne susuyorum .. o alt katta ben ust katta oturuyoruz .. dun gece yanına kar kalıyor. Hıc bır sey olmamıs gibi geldi oturuyor.
3-4 defa okudum yazdıklarınızı... O kadar dogru analiz etmıssınız ki.. Aynı dedıgınız gibi hangı tarafa adım atarsam atayım kendımı gucsuz,yetersız hıssedıyorum.Ben hıc bır seyı yapamam hıssını ustumden atamıyorum. İş yerımde de bir işlemı hatalı yaptıgımda bana dedıklerı kulaklarımda cınlıyor .. neyı becerebılırsın gerızekalı. Bana bu kelımelerı kullanmasına ben ızın verdım, onun ıcın de hakedıyorum aslında. O gitti , ben nasıl hafıfledım. Ara ara ıcım daralsa da , en azından kendı gitti , bitti diyordum. Sabah yıne sinirle hazırlanıyor evde, dedıgınız gibi zannettı kı hoscakal yazınca panıklıcem , whatsapptan engellemıs sonra engelı kaldırmıs , herhalde yazıcam arıycam zannettı, sımdı iyice sinir yapıyor...Kafam allak bullak.. Hıc bır sey olmamıs gibi evde olması mideme agrılar gırmesıne sebep oluyor.. Bır sey desem tartısmaya gram gücüm yok. Her seyın sebebı var emınim ama nasıl bu kadar kör olmusum , neyın bedeli bu evlılık bana bılmıyorum.butun konularinizi okumustum. hatta bir onceki konunuz kendinizde guc bulamamaniz uzerineydi. umarim en kisa zamanda o gucu bulur diye dusunmustum sizin icin. bu konunuzu ve basligi gorunce ohh be nihayet adam gitti de kadin kurtuldu dedim ama sonra kocanizin tekrar eve geldigini okuyunca yuregime bir agirlik coktu ne yalan soyleyeyim.
kocaniz bir kara delik gibi. ruhunuzu, kisiliginizi sizi siz yapan ne varsa her seyi yutuyor yok ediyor. uzgunum ama kocaniz sorunlu bir insan, profesyonel destege ihtiyaci var. nasil kalp hastasina tutup kalp nakli yapamiyorsaniz ona da bir sey yapamazsiniz.
esiniz kisiliginize zarar vermis, su anda ne karar verirseniz verin emin olamayacaksiniz, yetersiz beceriksiz hisseden bir insan haline getirilmissiniz. bir ara kendiniz icin psikolojik destek aliyordunuz, bilmiyorum hala devam ediyor musunuz? etmiyorsaniz tekrar deneyin bence, ha ediyorsaniz yok olan seyleri tekrar insa etmeye baslayinca zaten harekete gececeksiniz.
o bence su an şokta, buyuk bir rest cekti ama karsisinda panikleyen bir kadin goremedi. sizin iletisim yonteminiz esinizde ise yaramaz. adam fiziksel siddet ve psikolojik siddet haric bir yontem bilmiyor. esinize size surekli onu yapamazsin bunu beceremezsin vs. diyor ya iste o kocanizin ic sesi.
esinizin kirdigi kanatlarinizi onarinca bu evlilikten ucup gideceksiniz. umarim bir an once basarirsiniz.
Kesınlıkle bosanırdım, hem de o kadar o kadar mutlu olurdum ki... İşten cıkıp kosa kosa eve gelmek zorunda kalmazdım , yemek cırkın yok o öyle bu böyle duymak zorunda kalmazdım..Evet , en cok en cok ıcımı sıkan bu.. Kızımı almaya gelecek, haftasonu alacak .. Kı hakkı da zaten. Kızımın da o'na ıhtıyacı olacak.Sesını duymaya devam edıcem, görmek zorunda kalıcam. Sinirliyken gözu donuyor ve benı bu halı ürkütüyor. Bana bır sey yapacagından degıl , o kadar o kadar ıcım acıyor kı , onun o hallerını gordukce .. bu kısmı ınanın benı daha cok mahvedıyor.Diğer konularınızı da okudum ve sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. eşiniz evlilik terapistini kabul etmez mi? bence boşanma kararı almadan denemek lazım. eşinize işten izin aldım ya avukata gidiyoruz ya da terapiste deseniz çok net biçimde kabul eder mi?
Sizi çok iyi anlıyorum. Arada çocuk var boşansanızda tamamen kurtulamayacaksınız. Kızınıza da kıyamıyorsunuz onun mutlu bir yuva da büyümek hakkı. ama mevcut şartlarda bu mümkün değil. bence siz şimdiye kadar boşanırdınız, işiniz, aileniz arkanızda ama işte boşansamda kurtulamam düşüncesi mi bağlıyor elinizi kolunuzu. lütfen güçlü olun ya avukat ya terapi diye diretin ve sonuç ve olursa olsun siz çok mutlu olun. çünkü bunu hakediyorsunuz...
Babama söyleyemem kalp rahatsızlıgı var ... Babam ın bana bakarken gözleri dolar öyle kıyamaz o bana .. duysa mahvolur cok cok sinirlenir bılıyorum...Babanıza anlatın. Size vurduğunu mutlaka söyleyin. Bu adamdan acilen ayrılmanız lazım, bildiğiniz psikopat.
Kesınlıkle bosanırdım, hem de o kadar o kadar mutlu olurdum ki... İşten cıkıp kosa kosa eve gelmek zorunda kalmazdım , yemek cırkın yok o öyle bu böyle duymak zorunda kalmazdım..Evet , en cok en cok ıcımı sıkan bu.. Kızımı almaya gelecek, haftasonu alacak .. Kı hakkı da zaten. Kızımın da o'na ıhtıyacı olacak.Sesını duymaya devam edıcem, görmek zorunda kalıcam. Sinirliyken gözu donuyor ve benı bu halı ürkütüyor. Bana bır sey yapacagından degıl , o kadar o kadar ıcım acıyor kı , onun o hallerını gordukce .. bu kısmı ınanın benı daha cok mahvedıyor.
Evden gitmek istemıyorum, kızımla hayatıma devam etmek ıstıyorum.
Terapıste gıdelım demeye bıle ıstegım kalmadı ...Bana bır cesaret gelse , gondersem su bosanma dılekcesını elıne..O hoscakal yazdıgında resmen ıcımden sankı kocaman kara bır bulut cıktı gitti...Bu kadar iyi olmam normal degıl dıyorum, ama hıssettıgım buydu. Benı cok ama cok yordu. Dun ablamlara geldıgınde balkondan gecmedım ıcerı.. Bagıracak diye kalbım hızlı hızlı atıyor. Benı nasıl sindirdi böyle .:Ne ara böyle bir ınsan oldum ben. @iyikabuslar ın dedıgı gibi benı yetersız degersız bıri olduguma ınandırdı ...
Alakasız olacak ama babam hayatı riskı olan bır amelıyat gecırdı , bır anda cıktı hastalık ortaya hastanede gözlerım şişti aglamaktan .. cıktı iyiydi cok sukur.. eve geldık hastaneden ; esımın dedıgı yemek yok mu ? Var dun yaptım mutfakta hazırlarım sımdı dedım. Dun yapmadın yalan söyleme dedı bana .. ya nutkum tutuluyor nasıl bır psıkopatlıktır bu.Cıkar dısarda yerım dedi ve gitti. Ben babamı o gun kaybedebılırdım , dk uyumamısım , eve geldıgımız gibi yaptıgı buydu.
Kaldı ki babam o kadar cok fedakarlık yaptı kı bızım ıcın. O hıc bırını haketmemıs. Babası halın ne diye sormadı bıle hastalanır babam göturur basında bekler .. yazdıkca ıyıce ıyıce anlıyorum. ...Ne yazık olmus senelerıme ...
Ama o kısmı dogru , dısarda melek ... arkadaslarına benım arkadaslarıma kuzenlerıme falan nasıl kıbar ya soyle bır sey söyleyim hala daha arabadan ınerken kapımı acar ,sandalyemı ceker , nasıl sacma degıl mı?...sizinki terapistlik aşamaları da geçmiş ne yazıkki. ben nedense evde eşine kötü davranıp dışarda melek olan tipler olur ya öyle biri diye düşünmüştüm. Ablanızın, babanızın yanında saygısızlıklarına devam etmiş. yapmayın bunu kendinize. babanız boşanmanızdan çok mevcut durumunuza üzülür buna emin olun.
Ama o kısmı dogru , dısarda melek ... arkadaslarına benım arkadaslarıma kuzenlerıme falan nasıl kıbar ya soyle bır sey söyleyim hala daha arabadan ınerken kapımı acar ,sandalyemı ceker , nasıl sacma degıl mı?...
Zaten ondan benım de psıkolojım saglam kalmadı ya.. bu adam demın bana sarılıyordu, sımdı anahtarını bulamadı dıye bana bagırıyo deli gibi... Neye kzıacagını zaten anlamıyorsun.
Ben de onu dusunuyorum.. bız sevgiliyken de bı kere ayrılmaya karar verdım , nasıl aglamaya basladı. Şok olmustum.. cunku burnu yere düsse almayacak gibiydi.. bır seye kırıldıgımı söylesem, yıne olsa yıne aynı seyı yaparım derdi. Ben d hep ıdare ettım , sakın sakın anlatmaya calıstım olmadı.en sonunda bır gun ben cok mutsuzum ayrılmak ıstıyorum dedım, agladı yalvardı. Iyılık ıslemıyo o'na sanırım.. Aslında hep bunun hayalini kuruyorum.. dılekceyı versem .. ama işte o gitseydı keske , acaba acaba dıye dusunmekten cok yoruldum ...kızınız da 2 yaşındaymış anlar kuzum her şeyi. inanın ne diyeceğimi bilemedim. bazı erkekler alttan alırsın düzelir bazısı kötülükten anlar. bence sizin eşiniz cidden sorunlu ve bütün hataları başkasının yani sizin üstünüze atmanın derdinde. ama bunun böyle gitmeyeceğini anlaması lazım. anlaşmalı boşanma protokolü fln mı hazırlasanız. ne tepki verir acaba
Ben de onu dusunuyorum.. bız sevgiliyken de bı kere ayrılmaya karar verdım , nasıl aglamaya basladı. Şok olmustum.. cunku burnu yere düsse almayacak gibiydi.. bır seye kırıldıgımı söylesem, yıne olsa yıne aynı seyı yaparım derdi. Ben d hep ıdare ettım , sakın sakın anlatmaya calıstım olmadı.en sonunda bır gun ben cok mutsuzum ayrılmak ıstıyorum dedım, agladı yalvardı. Iyılık ıslemıyo o'na sanırım.. Aslında hep bunun hayalini kuruyorum.. dılekceyı versem .. ama işte o gitseydı keske , acaba acaba dıye dusunmekten cok yoruldum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?