WhatsApp kardeşimin teli

MIKT

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
24
0
1
34
Beni whatsaptan engelleyen kardeşimin telinden engeli kaldırıyor ne bu şimdi ben bunu engelledim whatsaptsn o da beni.Dakika hakkim olmadigi zaman kardeşimin telinden konuşurdum.Şimdi numarasını kaydettim kardeşimin teline engel yok cevrimici gözüküyor daha önce kardeşimin telinde engel koymustü.Annem ona bir daha kızımı rahatsız etme arama demişti beni üzdüğü için o da kendince kafa karıştırmaya çalışıyor kızlar sizce?var mı bir amacı ama ne

Konuyu anlayabilseydik yardımcı olmaya çalışırdık pardon konu neydi? Bir de engellemek mazide kalmadı mı artık?

Ben anladım. Seni engelledi, sen ara ara kardeşinden konuşuyordun ve o hattı da engellemişti, şimdi de kardeşinin engelini kaldırmış; ama sen hala engellisin.
Önceki konunla bu konuda ortak yorumum şudur; "umursamıyor seni."

Eski sevgilisiyle engellemişler birbirlerini hatta eski sevgili buna ek olarak konu sahibinin kardeşini de engellemiş. Ama şimdi baktığında engel kalkmış. Kafa karıştırmaya mı çalışıyor nedir amacı diyo. Ben böyle anladım.

Benim görüştüğüm biri vardı sonra annem bu adamı arayıp benim kızımı üzme bir daha sakin arama demiş hem ben hem de o beni WhatsApp engelledi normal de konuşurken dakikam bitince kardeşimin telinden konuşurdumsonra ondan da engelledi.Annem konuştuktan sonra kardeşimin t elindeki engeli kaldırmış ama benim kendi whatsapinda engelliyim.İnsan durduk yere engeli niye acar

Siz yine iyisiniz bir şeyler anlamışsınız bende sıfır şu an kafam çorba oldu biri birini engellemiş ama kardeşte engel kalkmış sonra başka şeyler de olmuş muhtemelen ay bilemiyorum konu aşırı gizemli

Dediğin gibi tozmavi aynen kimse engeli birden açmaz var bir niyeti

Saf bir adam olsaydı bu dediğiniz yüzde yüz geçerli olurdu ama çok tilki olduğu için bir sebebi var

ben olsam ben de engellerim. ne dedigin ne yazdigin kimden bahsettigin belli bile degil..

Anlaşılmayacak birşey yok tozmavinin dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…