Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bak madem iş tatlıya bağlanacak, şöyle dolu dolu bir özür olsa, çok daha şık olur. Böyle hani işlediği suçu kabul etmeyen ama öğretmeni kulağını büktüğü için ağzının gerisinden özür dilerim diyen afacan çocuklar gibi olmaz. Hadi bakalim, ben bekliyorum tüm o sayfalar dolusu hakaretleri telafi edebilecek içten bir özür.
Sen git bı sakinles. Sonra istersen bı daha oku yorumları. Kişisel olarak sana kötü laf eden tek kişi olmadı. Olaya yorum yaptılar. Eşinin masumluguna inanmadilar sende inanma dediler. Ama sen bunu göze alarak konu açtın. Benim hayatımı bilemezsiniz ben inandım siz kim köpek diyemezsin. Dersin de icinden dersin devam edersin yoluna. Kimseye ispatlamak zorunda degilsin. Ama burda yüzlerce kadın var herkesin bakış açısı farklı olaylara konunu kapattirmaliydin eğer eşinle ilgili laflar canını acitiyorsa yada baştan bunu öngörülen hiç sormamaliydin.
Bı tartışmada tek taraf asla hatalı olmaz. Ama bence başlatan en suçludur. Karsisindaki kişiye küfür edersen hakaret edersen canını da acitir laf da sokar. Bak yine de küfür ve hakaret eden tek kişi olmadı. Bence özrünü de olgunlukla karşılayabilecek insanlar.
ya şu sataşılan mesajları şuraya bir koyar mısınız? bu kadar senedir bu forumdayım ilk defa bütün ağır topların bu kadar naif yazdıklarına şahit oluyorum, kim sataşmış ne demiş bir yapıştırsanıza şuraya..
Sizde garipsiniz yine anlamadan saldırıya geçiyorsunuz. Evet fazla üstüne gidildi ama küfürde nerden çıktı şaşırdım demek istiyorum. Tepkisini küfürle göstermek zorundamıydı bs tarzı şeylet demek istedim neyse daha bu konuya yazı yazmayacağım . Burda herkes enaz konu sahibi kadar çıldırmış
yahu karşı fikir belirtmeyi neden herkes saldırmak kışkırtmak zannediyor anlamıyorum?
size saldırdım mı ben? bir fikriniz var ve benim de karşı-fikrim var. benim fikrime göre de diyorum ki "dönüp bakabilir misiniz küfre başlatacak bir sey mi yapılmış?" . siz "onun da kendini müdafaa şekli bu demekki" dediğinizde de bunu böyle düşünüp sineye çekmek çok mu doğru diyorum ve örneklendiriyorum?
hiç mi münazara seyretmediniz yahu en basiti, burdaki yapmtığımız şey de bunun günlük hayatta şekli. Bildiğin kışkırtan saldıran insan oldum. 1 kere küfretmemişim ama sayfalarca küfreden insanı kışkırttığımızla itham ediliyoruz. Düşüncelerimi gerekçelerle sıralayarak anlattım konu sahibine, ettiği küfürlere hakaretlerine üslubumca karşılık verdim. demekki benim de küfre küfürle karşılık vermem gerekiyormuş ki o zaman kışkırtmamış olurdum. Şaka gibi.
anneymiş anneliğine laf edilmekmiş. Biz evlat değil miyiz? Ya da burda hiç anne yok mu küfürlerden nasibini alan? it dediği konu sahibinin annesine de it denmiş olunmuyor mu? gerizekalı derken ....git derken bir şey olmuyor da. bu kalibredeki birinin yetiştireceği çocuğa üzüldüğüm için ben tü kaka oluyorum. Ki kendisi de bir başka konudakine "üzülmemek için aldatılmayı göze almak" deyip komikli smiley koyuyor. şimdi bu mesaj görmezden mi gelinmeli? bir kişi yaptıklarıyla söyledikleriyle karakterini ortaya koyar, sırf anne diye anneliği karakterinden farklı mı oluyor? benim karakterimle iyi bir evlat olmamın arasında ne kadar bağ varsa konu sahibinin karakteriyle anneliğinin de o kadar bağı var.
he siz demeden belirteyim. bu bir saldırı değil, açıklamadır.