- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Cok gereksiz bisey bence. Ne zaman girdiyse girdi. Tek özeli siz misiniz. Baksa arkadaslariyla yazismak icin girmis olmasi gayet normal. Biri beni sürekli takip etse, rahatsiz olup son gürünümü kapatirdim acikcasi.
yok öyle bir sorun yok takmamazlık gibi :)Ah o mavi tik ne ocaklar sondurmustur :))
Kocayla kısa bi ayrılık yaşamıştık o zaman kafayı yemiştimYok yani kontrol edemiyorum sürekli bakıyorum whatsapp'a girmişim. 2-3 kez kaldırıp tekrar kurmuştum falan Şimdi barıştıkta kurtuldum
Aa siz esinizle baristiniz mi? Bir yerde yorumunuza rast gelmiştim. Cok sevindim. Allah bir daha gostermesin..
neden 'son gorulme' degil de 'last seen'?Paranoyak oldum sanırım. Size de oluyo mu ya? Sürekli ne zaman girmiş ne zaman çıkmış diye 10 dkda bir giriyorum. Eskiden sürekli konusurduk artık öyle her dakika konusmuyoruz. Acaba o da beni kotrol etmek için mi giriyor ? Bir keresinde gece hala oturuyor musun diye bi mesaj atmıstıyani bu demek oluyo ki sanırım kontrol ediyor beni ?
bence bicak ornegi gibi whatsapp meselesi.. yani bicakla domates de kesilir cinayet de islenir.. kullanmayi bilmek gerek.. yaklasik ik yildir whatsapp kullanicisiyim ve memnunum da sukur..Whatsapp, hakkında okuduklarım ve gördüklerimden sonra, bu mesajlaşma sistemine öyle büyük bir önyargı duydum ki, nişanlımın tüm ısrarlarına rağmen, whatsapp'a geçmedim çünkü kendimi tanıyorum. Israr ettiğinde artık direkt 'sen belanı arıyorsun' diyip çıkıyorum işin içinden. Benim gibi kendine güvenemeyenler hiç bulaşmasın derim. Bulaşıp, huzursuz olanlarda kapatsın. Bizim gibiler için, safi huzursuzluk.
bence bicak ornegi gibi whatsapp meselesi.. yani bicakla domates de kesilir cinayet de islenir.. kullanmayi bilmek gerek.. yaklasik ik yildir whatsapp kullanicisiyim ve memnunum da sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?