Wifi Şifresi Belası

Modem resetleme yapma sakın arayüze girip kuladı şifre yeniden yapılandırma yapman gerekir
(ttnet kul adı şifresi bunları biliyorsan resetleme yapılır)

Canım modemin markası ne uzerinde yazan modeli buraya yazar mısın
Sana yardımcı olacagım
Modem arayüzüne giriş yapman gerekiyor
Dp-link

Yalniz arayuze giris yapmak icin eternet kabloduyla modem ve kasa arasinda baglanti kurmak gerekiyormus o kablo yok bi arkadas resetten soz etmisti

Simdi reseti deniyicem donemezsem mezajlara

Resetten sonra baglanamadigimi anlarsin

Masülalale interne

Babaniza ip numarasi uzerinden ne gibi suclarin uzerine kalacaginizi anlatin. Fisi cekin. Gorevli cagirin sifreyi degistirsin. Kimseye de vermeyin. Olmadi mi? Kapatin interneti gitsin illa ki alismislardir onlar baglatir. Sizi enayi yerine koyuyorlar.

Dp-link

Yalniz arayuze giris yapmak icin eternet kabloduyla modem ve kasa arasinda baglanti kurmak gerekiyormus o kablo yok bi arkadas resetten soz etmisti

Simdi reseti deniyicem donemezsem mezajlara

Resetten sonra baglanamadigimi anlarsin

Masülalale interne
Kablo olmasına gerek yok telefon usb bağlayıp internet açacaksın o zaman oluyor
Reset atma şifreleri bilmiyorsan

Babaniza ip numarasi uzerinden ne gibi suclarin uzerine kalacaginizi anlatin. Fisi cekin. Gorevli cagirin sifreyi degistirsin. Kimseye de vermeyin. Olmadi mi? Kapatin interneti gitsin illa ki alismislardir onlar baglatir. Sizi enayi yerine koyuyorlar.
Gorevli geliyo mu tt neti arayinca biri gelip modemden halkedemez mi dedim ama olumlu bisey demediler

Resete umut baglamistim ama olnadi

Babanızın üzerine değil mi abonelik babanızla konuşup ikna edin . Arayın telefonla hallederler ama babanızın onayını isterler .

Altta yaziyo sifre ama reset tusuna basip actim ama ayni ne kullanici adi nede sifre degismedi
Canım muhtemelen basılı tutmadın 5-10 sn basılı tutunca reset yapar.neyse reset olmadıgı iyi oldu bide kurulum yapman gerekecekti

Şimdi telefonunu foto aktarır gibi usbde. Pcye bağla daha sonra tel ayarlarından internet paylaşımı ve taşınabilir hotspot tıkla burada usb internet paylaşımını ve taşınabilir Wifi aç

Daha sonra görev çubugunda internet ağ simgesi(monitör olan)aktif olunca web sayfası aç adres satırına 192.168.1.1 yaz enter bas

Eğer bu noyla girmezse pcden başka ayara baktırcam bi ihtimal farklı olabilir

Sonra modem şifre gir arayüz gelecek
Orada Wifi bulursun zaten

Konu acilmisken bna da bir yardmci olun arkadslar benm annmlern var interneti ve internet cok yavas sebebide ust katimizdaki amcamn cocuklari izinsz bir seklde kullaniyorlar kardesme bir kre verrmsn demsler o da verms ama bzdeyken giriyor zannediyorz biz meger evde tv wifi baglayip film izliyorlarms ve surekli internet yavas sifreyi degstrecez ama nasil degistirilir bilmiyoruz baglayan adama da sorduk yapamadi o da ayri bir manyak tovbe yaa cok sinirleniyorum bi yardmci olun lutfen kizlar

Allah Allah sulale sizin internetinizden yararlaniyor yani oyle mi? Yedi kat yabanci bedavadan nete giriyor yani. Cok acayip boylesini ilk defa duydum. Biz izine gittigimizde gittigimiz yerde sifre sormayalim, yuk olmayalim kimseye diye telefonumuza internet aliyoruz. Sifre sormaya cekiniyoruz ailecek. Olmasi gereken de budur.

Sizin durumunuzu hayal bile edemedim. Benim parasini odedigim internete tonlarca adam bedavadan baglanacak? Ki evde interneti odeyen benimdir. Ben asla boyle bir seye musade edemezdim. Gelip birisi kapima sifreniz neydi diye soracak parasini odeyecek misin derdim. Boru degil onun parasi sizden cikiyor. Neden direk insanlarin yuzune hayir olmaz vermiyorum diyemiyorsunuz ki? Birine vermiyorum deseniz soylari kesilir gider daha da kapiniza gelmezler. Boyle yuzsuzluk olmaz ya okurken sinir oldum.

bizde de böyle bir sorun vardı. ben de araştırdım. bazı modellerde Wi-Fi şifresini kullanacak kişiler giriyor sonra gizle diyorsunuz. dışarıdan yabancılar Wi-Fi adini görmüyor. ama bu özellik her modem de yok. isterseniz bir arastirin.

İlk iş ev internetini iptal ettirin o parayla cep telefonunuza internet alın. Sonra bilgisayarda işiniz oldu mu kendi telinizi taşınabilir wifi ye çevirirsiniz. Başka çare yok. .

Konu acilmisken bna da bir yardmci olun arkadslar benm annmlern var interneti ve internet cok yavas sebebide ust katimizdaki amcamn cocuklari izinsz bir seklde kullaniyorlar kardesme bir kre verrmsn demsler o da verms ama bzdeyken giriyor zannediyorz biz meger evde tv wifi baglayip film izliyorlarms ve surekli internet yavas sifreyi degstrecez ama nasil degistirilir bilmiyoruz baglayan adama da sorduk yapamadi o da ayri bir manyak tovbe yaa cok sinirleniyorum bi yardmci olun lutfen kizlar

Ben aradım çağrı merkezini şifremizi değiştirdiler .

Arkadaslar aile apartmaninda yasiyoruz sayilir sayilir diyorum cunku uzak akraba dahil olmak uzere cogunluk akraba ve yabancilarda var

Soruna gelecek olursak bizim internetimiz sınırsız kotasiz bunu duyan ustteki alttaki yandaki karsidaki demeden herkes sifreyi aldi babamda akrabadir vermezsek ayip olur isteyen olursa verin dedi
Babamdan dolayida veremiyoruz diyemedik

Bi donem zaten neredeyse interneti kullanamaz duruma geldik internetten film acip izlemek hayal gibiydi

Sonra modem bozulunca yenisinin kurulumunu yaptirdigimizda sifreyi degisttirttik degisttirttik diyiruz cunku biz degidimi bilmiyiroz kurulumunu yapan kisiler sagolsun degistirdiler

Ilkin kimseye sifre vermeme karari aldik ilkin amcamlar istediler biz onlarla cok yakiniz vermessek cok ayip olur diye verdik ama verirkende ozellikle dedik baska kimseye vermeyin diye

Sonra diger uzak akrabalardan isteyeen oldu hatta biri istemeye gelmisti gelio kendide istemiyo kuzenimden istemis kuzenimde bilmiyorum bi sorayim demis biz konusurken sifreyi duydu tamam tamam dedi hic kullanabilirmiyiz kullanamazmiyiz demeden gitti

Suan yine internet sifremiz herkeslerde mevcut ve bizim disimizda herkes girebiliyor dersek yeridir bizim evde birtek ben baglaniyirum

Fakat hesaplayinca bizim ev disinda 15 mobil cihazla baglanti var

Hatta amcamlar eve gelen misafirlere dahi sifreyi veriyorlarmis gecen orda oturuyorum bi baltim eve biri geldi eve gelen akrabalarindan biri telefonundan vifiden baglandi bide diyo covuklar sifreyi girmis ben buraya gelir gelmez internet baglaniyor

Bigun evlerinde yatili misafir var utu yapiyorum modem takili degil misafir kiz gelip diyoki abla modemi takin utuyu baska prizde yapin

Gecsnde oturuyoruz evleribde benim telefonumda internet cekmiyir onlarda cekiyor

Birde tahminimce sanirim birseyler indiriyorlar internet kotasiz oldugu icin internet bitmedigi icin agir isliyo bi arkadas oyle demisti

Gecen internet sifredini degistirmek icin tt neti aradim link cubuguna girilecek bi numara veriyir ama internet ikerlemiyir internet mi sikintili bilgisayar mi anlamadim sayfa degismeyince sifreyi degistiremedim

Modemin musteri hizmetlerini arayin dedi ordan uzaktan destekle yardimci olsunlar dediler

Eternet kablosu lazimmis midemle bilgisayar arasinda kurulym yalmak icin hem kablo yok hemde modemle bilgisayar arasinda oda farki var kablo nasil ulasacak

Velhasili kelam degistiremedik bikdiginjz sinir kupuyum

Zaten son zamsnlarda siber suc diye bisey cikti interneti kullansmadigimiza mi kullanmadigimiz intrnetin oarasini verdigimize mi yiksa yarin oburgun birisi bir halt yerse sucun ustumuze mi kalacagina yanalim bilemedik

Babamin umueunda degil cunku interneti mobilden kullandigi icin durumun farkinda degil ayip olmasin diyede sifreyi verin diyir ama bildiginiz deli olduk

Benimde telefon kontorlu oldugu icin gebelde telefon uslrini vs watsaaptan hallediyirum

Yoksa cekeyim fisi diycem Allah askina biri bi akil versin ne yapalim hafi sifreyi degistirdik isterlerse nasil vermeyelim biri en yakin kuzenlerim bildiginiz sıyırma noktasindayim
Ben olsam zaten başta vermezdim de. Had verdim diyelm sinirlenip çoktan kapatmştm canım:) kapat sende bence. Snra tekrar bağlatrsn ve sınırlı yaprsn bu yüzden de kmseye vermek zornda kalmazsn.

Bizim de böyle yüzsüz komşularımız vardı sürekli şifre isteyen vermediğimiz halde bir kaç defa istediler en sonunda ters çıkmıştım şimdi isteyemiyorlar.
İnsanları enayi yerine koymaya bayılıyorlar mutlaka değiştirin şifreyi , bu devirde evinde internet olmayan kaldı mı ya.

Back
X