- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 36
- Konu Sahibi bodrum salatasi
-
merhaba
kardeşim üniversitede okuyor -du (şuan asker gelince devam edecek, uzun dönem)
erasmus ve work and travel düşünüyorum
kardeşim masraf olur diye yük olmak istemiyorum diyor
ve ben bunların hangisi daha avantajlı olur bilemiyorum, bu yüzden üsteleyemiyorum
araştırmalara nereden başlamalıyım?
nerelerden detaylı bilgi alabilirim
bu tür şeyler için fuarlar oluyordu onların ismi nedir?
bu konuda cahilim 5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatabilir misiniz? yada yönlendirebilir misiniz?
kendisi doğuda asker bunlara bakmaya araştırmaya vakti yok yaza kadar öğrenmek araştırmak istiyorum ama nereden başlamalıyım bilmiyorum
not: okuduğu bölüm bana göre çok boş bir bölüm (bunu kendisine söylemedim) lojistik okuyor
okul bitince en azından yabancı dil problemi olmasını istemiyorum
okadar hosuma gıttı kı konunuz
benım abım unv tercıh zamanlarım sırasında yok o okul cok sehrın dısında yok o okul dag basında yok o okul cok uzak dıye dıye aılemı olumsuz etkılemeye calısmıstı su bolum olsun o bolum olmasın dıye kıskanclıgından
sankı turkıye bırıncısıyım gıbı
sızın kardesınızın onunu acma ıstegınız cok hosuma gıttı
emınım en guzelı olacaktır kardesınız ıcın hakkında hayırlısı olsun demeye geldım :)
Lojistik mi boş ..inanamıyorum geleceğin sessizce ilerleyen parlak mesleklerinden biri..Üstelik Akademi mezunu olacak ve yabancı dili de olursa yurtdisinda çok iyi firmalarda çalışabilirmerhaba
ve ben bunların hangisi daha avantajlı olur bilemiyorum, bu yüzden üsteleyemiyorum
bu konuda cahilim 5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatabilir misiniz? yada yönlendirebilir misiniz?
kendisi doğuda asker bunlara bakmaya araştırmaya vakti yok yaza kadar öğrenmek araştırmak istiyorum ama nereden başlamalıyım bilmiyorum
not: okuduğu bölüm bana göre çok boş bir bölüm (bunu kendisine söylemedim) lojistik okuyor
erasmus için belirli dönemlerde okulunda başvurular olur, dil sınavına girip belirli bir puan alması lazım, sonrasında gitmek istediği kurumla yazışıp (tabiki ingilizce) evraklarını kendisinin temin etmesi gerek sonrasında da yıllık kontenjan dahilinde kotaya girebilirse 6 aylık yada 1 yıllık dönemlerde yabancı bir ülkede (okulun anlaşması olan ülkelerde) bölümüyle ilgili eğitimine devam edebilir.yahutta erasmus aracılığıyla yurt dışında staj yapabilir.merhaba
Okuduğu bölüm boş bir bölüm değil. İş alanı çok açık. Eşim aylardır lojistik mezunu elemanlar arıyor kendi ekibine doğru düzgün bulamadılar, işletme iktisat mezunlarını aldılar. Ama dil önemli tabi. Mutlaka çözmesi gerkiyor lojistik alanında iş bulabilmesi için.
WAT erasmusa göre daha mantıklı bir seçenek bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?