kilo verdimi peki ? Ne kadar süre kullandıEşimde çarpıntı yapmıştı
Sabah aldı evden çıkarken yolda carpıntı yapmış kullanmadı bidahaKilo v
kilo verdimi peki ? Ne kadar süre kullandı
Ekime kadar 54 düm .xencîal den önce 59 şimdi 62 aldı başını gitti..3 aydır kahvaltı meyve dışında pek bişi yemîyorum. Akşam yesem sabaha kiloyla kalkıyorum.Kaç kilosunuz? Zayıflama hapları çok zararlı, metabolizmayı mahvediyor.
Ilaç kullanacak kadar da kilolu değilsiniz ki...Ekime kadar 54 düm .xencîal den önce 59 şimdi 62 aldı başını gitti..3 aydır kahvaltı meyve dışında pek bişi yemîyorum. Akşam yesem sabaha kiloyla kalkıyorum.
Şuanda çok düzensiz besleniyorsunuz.. Meyvelerde şeker oranı yüksek kilo almanız çok normal.. Bir an önce diyetisyenden yardım alın..[/QUOsadece grayfurt elma yiyorum oda 1,2 . Düzensiz beslenmede abur,cubur vs. Olur. Akşamları yoğurt yiyorum , sabah kahvaltıda yumurta 1 dilim tam buğday. Hayır bu düzensizse düzenlisi nasıl oluyor ? Akşam az bile yesem şişiyorum .
Xenical kullandımı ? Ne kadar kullandı ?annem zamanında çok kullanmıştı bunları
etki de ediyordu...
İlaçla ilgili bir fikrin varsa söyle , ana yemek yiyince şişiyorum diyorum dönüp aynı şeyi yazıyorsun ..dediğin tarzda beslendiğim dönem 6 kg. Aldım zaten . Kilo aldığım için bıraktım yemeyi . Oke. Diyestisyene gittim. Üstelik.Sizce düzenli mi bu beslenme şekli
Çorbanız nerde ana yemek nerde hiç meyve yemeyin demiyorum zaten kilo almaktan söz ediyorsunuz bende normal dedim... Yardım alın hepsi bu. Yediklerinizin düzenli oldugunu düşünüyorsanız bilemiyorum pardon ben yalnış biliyormuuşum ozaman kusura bakma.
evet hep bunla zayıflıyordu 1 kutu yetiyordu onaXenical kullandımı ? Ne kadar kullandı ?
İlaçla ilgili bir fikrin varsa söyle , ana yemek yiyince şişiyorum diyorum dönüp aynı şeyi yazıyorsun ..dediğin tarzda beslendiğim dönem 6 kg. Aldım zaten . Kilo aldığım için bıraktım yemeyi . Oke. Diyestisyene gittim. Üstelik.
Meyve asiri yenilmedigi durumlarda da kilo yapar mi kizlar seker orani yuksek oldugu icin???
Ben meyvesiz duramam mumkun degil yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?