Xtreme'nin Diyet Günlüğü

xtreme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
105
0
46
Antalya
Gardrop kabusu yaşamaya başlayınca en azından kıyafetleri artık yakıştıramamaya ( göbek-basen ikilisi almış başını gidiyorsa heleki ) ve istemeye istemeye giyinmek zorunda kalınca karar verdim bu fazlalıklarımı vermeyi...İnsan 1 yılda alır mı bu kadar kilo yaa ...tabi abur cunur ve heleki fast food gibi bir tutku olunca oluyor !!! vermem gereken toplam 7 kilom var ama gözüm korkuyor ...sanırım burada birbirimize vereceğimiz destek motivasyonumuzu arttıracak...

Hadi o zaman sabahtan tezi yok başlayalım....

hoşgeldin ben de bugün günlüğe başladım ...
birbirimize destek oluru inşallah burda...
bir dur demek gerek bu duruma.
kaç kilosun ve boyun kaç acaba?

Destek çok önemli , gerçi ofisimizde hemen hemen herkes diyet yapıyorlar ama inanılmaz katı diyetler. Hayatlarını 2 grissini ve 1 bardak ayran üzerine kurmuş insanlar biliyorum,onlardan olmak istemediğimden daha sağlıklı yavaş yavaş ama kalıcı gitsin istiyorum , umarım başaracağız Monarosa :)

valla büyük hata yapıyorlar
o katı diyeterden ben de çok yaptım geçmiştenoldu hepsini hooopp geri aldım.
önemli olan sağlıklı beslenmeyi sokmak hayatımıza varsın biraz geç olsun ama sağlam olsun:):)
boyun ve kilonu gizliyomusun yoksa sordum ama:))

hosgeldın arkadasım gunlugun hayırlı olsun ınan motıve cok onemlı ben buldum burada onu senınde bulacagına emınım basarılar dılerım ınsallah 7 kılo ne kı hem 1,5 ayda duzenlı bı beslenmeyle gıder....

Neden gizleyeyimki gizleyecek olsam burda olmazdım :) boyum 1.65 kilom 63 .
kısa zamanda üstesinden geliriz diye düşünüyorum.

Hoşbulduk Tugkay2000 , hepimiz birbirimize destek olacağız ve çabucak sağlam bir şekilde vereceğiz bu kiloları . Yalnız bende kilo hesap tablosu yapmak istiyorum ama nereden yapabileceğimle ilgili hiç bir bilgim yok , yardımcı olabilir misiniz acaba ?

Kahvaltı :
1 bardak süt + 7 kaşık müsli
1 büyük bardak açık çay
1 adet kıtır wasa ( domatesli )

öğle yemeğime kadar bol su , hadi bakalım action başlasın :)

valla bende bılmıyordum benıde randaomlıfe arkadasımız yonlerndırdı ona bı sor ıstersen

Öğle Yemeği :
1 y.k. kereviz
1 y.k. patlıcan salatası
1 y.k. yoğurtlu semizotu
avuç içi kadar ızgara tavuk
salata
1 dilim çavdar ekmeği...

akşama bakalım ne yapabilirim sanırım şimdilik iyi gidiyorum :)

güzelmiş öğlen menün
akşam da ekmeksiz salata ya da yoğurt eşliğinde çorba ya da sebze yemeği yedin mi süper olur
akşam yemeği için saat 7yi geçirme ama...

güzelmiş öğlen menün
akşam da ekmeksiz salata ya da yoğurt eşliğinde çorba ya da sebze yemeği yedin mi süper olur
akşam yemeği için saat 7yi geçirme ama...

ne yazıkki iş yerimden ancak 19:30 gibi çıkabiliyorum evde 20:30 gibi olduğumdan dolayı sıkıntı oluyor en erken 20:30-20:45 gibi yiyebiliyorum.Bu akşam erken bile oldu yemek vaktim.

Akşam menüm :

2 kepçe çorba
salata
2 küçük dilim peynirli börek ( bu olmadı biliyorum ama toplantı uzadı meyve yiyemediğimden çok çok acıkmıştım )

şimdi açık çayımı aldım elime bir dilim limon , 1 yaprak nane ve 1 adet karanfille tatlandırdım...keyifli keyifli bir yandan onu içip sizlerle paylaşayım dedim :)

geç çıkıyorsan sorun yok canm..
akşam geç yatıyorsan eğer ozaman kadar eritirsin:)
beğendim menünü çorba salata börekler de küçük dilimmiş sorun yok ben de küçük gofret yedim hoşbeş

ohh ohh afiyet olsun ben de bol bol yeşil çay içtim bugün...

Evet geç çıkıyorum ama en erken 00:30 - 01:00 gibi uyuyabiliyorum. İşten eve gel , evi toparla , ıvırdı zıvırdı derken saat uçuyor zaten . Sabahları da erken kalkıyorum zaten 06:30 gibi . Küçüktü böreciklerim ben dünden yapmıştım hemde yağsız pişirmiştim silikon silikon tepside .

Yarın için birşeyler hazırlamam lazım ama nedense hiç aklıma birşey gelmiyor. DIşardan da yemek istemiyorum ( yağ oranı dengesi önemli artık )

Yeşil çayı hiç ihmal etme gün içerisinde en az 3 büyük bardak tüketmek gerekiyor okuduğum bir yazıya göre , hem bünyeyi güçlendiriyor hemde yağ yakıcı özelliği var.

Şu ilk hafta çok önemli benim için , rica ediyorum motivasyonumun kırılmasına izin vermeyin .

Günaydın günlük ve güzel insanlar :)

Kahvaltı :

7 kaşık müsli
1 su bardağı süt
1 adet elma ( küçük küçük doğrayıp , müslinin içerisine ekledim mikrodalga fırında 5 dk kadar pişirilince çok güzel oluyorlar )

1 büyük kupa açık çay şimdilik bu ...devamı gün içerisinde :)

günlüğünü okudum.çok iyi başlamışsın öğünlerin gayet güzel.umarım hedefe ulaşırız sağlıklı bi biçimde

günlüğünü okudum.çok iyi başlamışsın öğünlerin gayet güzel.umarım hedefe ulaşırız sağlıklı bi biçimde

Umarım , ne zaman gardrop tan kışlık kıyafetlerimi giymeye çabalayıp pantolon ve eteklerimin içine giremeyince anladım durumun vahimiyetini...inşallah birbirimize destek olup vereceğiz bu vücudumuza ağır gelen fazlalıkları :)

aynen oyle benımde dolaptakı yarıdan cok sey olmıuyo ozellıklede cok severek aldıgım kabanım dugmeler bırlesmıyo..

günlüğün hayırlı olsun ne güzel karar alıp başlamışsın devamıda gelir inşallah canım benimde boyum 163 kilom 63 64 arası bende halimden hiç memnun değilim aslında dengeli yemeğe çalışıyorum kış olduğu için hiç gücüm yok ne diyet yapmaya ne de spor yapmaya arada plates yapıyorum ama düzenli değil madem yeni başladın seni takip etmeye çalışıcam bundan sonra belki bende senden güç alıp hem yediklerime hemde spora başlarım kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…