Xtreme'nin Diyet Günlüğü

Kahvaltı :

1 kase Mısır gevreği
1 su bardağı süt
1 portakal

Galiba grip oluyorum , inanılmaz baş mide karın ağrım var ! ve çalışıyorum çok zor geçecek bugün

Kahvaltı :

1 kase Mısır gevreği
1 su bardağı süt
1 portakal

Galiba grip oluyorum , inanılmaz baş mide karın ağrım var ! ve çalışıyorum çok zor geçecek bugün

Canım benim yaaa çok geçmiş olsun... Yeni yıla hasta girmek kötü... Ama herşeye rağmen yeni yılın sana sağlık getirmesini dilerim.. Yeni yılda yağlardan kurtulmuş fıstık gibi bayanlar olmayı dilerim hepimiz için (Tabi bunun için yılbaşı akşamı bize (en azından bana) biraz eziyet olacak nefis yemekler içinde sadece salata ve yağsız şeyler yemek zorunda kalacaz)

Sağol arkadaşım , fena olacak ama ilaç falan bakacağız artık duruma . Bu geceki kaçamak büyük olacak kesinlikle katılıyorum ama fazladan 2 hafta dişimizi sıkıveririz ne olacak sonuçta yılda bir olacak özel bir durum, hem bence 2 hafta fazladan diş sıkmaya değer , öyle değil mi ? :)

Öğle yemeği :

1 kase mercimek çorba
1 tabak patates salatası 1 kıtır ekmek

az önce koca bir paket çikolata ve 1 avuç fındık...şimdiden böyleyse akşam ne olur hiç bilmiyorum

Bol kaçamaklı bir yılbaşı gecesi atlatıldıktan sonra dün daha ılımlı daha diyete uygun yemekler yendi. Hiç yılbaşı gecesini hatırlamak bile istemiyorum ama bakalım nasıl olacak, bu hafta biraz daha fazla kontrol altında tutmam gerekecek ve hiç bir şekilde kaçamak yapmamam gerekecek .

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı .

Kahvaltı :

2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve bol yeşillikli sandwich
1 büyük kupa açık çay
1 mandalina

şimdilik bu kadar ...

Umarım bu yıl hepimize yeni umutlar , başarılar ve şans verir .

Selam canım valla yıl sonu yılbaşı işlemleri derken kafayı yedim doğru düzgün takip edemiyorum kk bu aralar.... Yılbaşında çok kaçırmamak için uğraştım ama azıcık kaçtı :)))) Valla sana hayranım her ögününde süt grubundan bir parça var senden sonra bende en azından tarçınlı süt ve yogurt yemeğe çalışıyorum.. Canım istemese bile yoğurt için çaba harcıyorum. Akşamlarıda tarcınlı süt içiyorum çay yerine hem uykumu kaçırmıyo hem şeker ihtiyacımı gideriyor hemde rahat uykuya dalmamı sağlıyor... İyiki aranıza katılmışım sayenizde kilo vermek aç kalmak değilmiş bunu ögrendim...

Merhaba Canım , çalışan insanlar hep aynı durumda galiba. bende şanslıyımki bu siteyi bulup sizler gibi güzel insanlar ile tanıştım inanın bana müthiş motivasyon veriyorsunuz , iyiki varsınız :) Süt ürünlerini sakın ihmal etme ve meyveyide . ben dikkat ediyorum muhakkak malum kış zaten direnç düşük kötüleşmeyelim vitaminimiz eksik kalmasın diye azcık daha fazla dikkat ediyorum elimden geldiğince.

Hepimize kolay gelsin.

Dün Öğle yemeği :

1 tabak musakka
1 kase cacık

Akşam yemeği :

1 kase çorba
1/2 kase yoğurt
1 tabak haşlanmış karnabahar , brokoli , havuç ,
1 yk patlıcan köz

sabah kahvaltısı :

1 küçük muz
1 minik poğaca ( mecbur kaldım )
1 su bardağı süt

Dün Öğle yemeği :

1 tabak musakka
1 kase cacık

Akşam yemeği :

1 kase çorba
1/2 kase yoğurt
1 tabak haşlanmış karnabahar , brokoli , havuç ,
1 yk patlıcan köz

akşam yemeğin sağlıklı ama öğle yemeğinde musakka sanki biraz yağlı bi yemekmiş gibi geldi..

akşam yemeğin sağlıklı ama öğle yemeğinde musakka sanki biraz yağlı bi yemekmiş gibi geldi..

Merhaba ijlal ;

Öncelikli olarak günlüğüme ziyarete geldiğin için teşekkür ederim. İş yerinde olduğumdan dolayı öğlenleri pek seçme şansım olmuyor sonuçta ne çıkıyorsa onu yiyoruz. Ama kesinlikle pilav makarna ekmek yememeye dikkat ediyorum. Gerçi burdaki musakkalar bizim evde pişirdiğimiz gibi olmuyor , kızartılmadan direk fırınlanmış o yüzden içim rahat yedim birde karışıktı ( kabak,patlıcan,patates ) ben ağırlıklı domates ve kabak kısmını rica ettim ahçımızdan sağolsun kırmadılar.
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bakalım.Birazcık verebilsem çok memnun olacağım.

merhaba xtreme, anlıyorum seni bende işyerinde aynı problemi yaşıyorum yemek seçme şansım olmuyor mümkün olduğunca az yiyerek dikkat etmeye çalışıyorum.bizim burda musakkayı acayip yağlı yapıyolar senin listende görünce gözümde bi an burdaki musakka canlandı..bizimkiler patlıcanıkızartıp yapıyolar sizinki fırınlanmış şanslısın

Çalışan insana çok zor gerçi ama evde olsak daha çok yiyeceğe düşermişiz gibi geliyor en azından iş güç unutuyoruz çoğu zaman yemeyi , bu avantajlı gibi geliyor bana :) Yağlı yemeğe hiç tahammülüm yok bu gibi durumlar için ben acil paket hazırlıyorum muhakkak çantamda bir adet çabuk çorba ve kıtır ekmek oluyor yemek çok yağlı çıkarsa ( kızartma gibi ) yemiyorum yoğurt salata varsa alıyorum yanınada hemen bir paket çabuk çorba tutyor beni akşama dek yoksa çok çok zor oluyor.
Sanada bol şans ijlal , zor şartlar altında dikkat etmeye çalışıyoruz. Bende gelirim sana ziyarete ( günlüğüne ) . Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…