Kahvaltı :
1 kase Mısır gevreği
1 su bardağı süt
1 portakal
Galiba grip oluyorum , inanılmaz baş mide karın ağrım var ! ve çalışıyorum çok zor geçecek bugün
Kahvaltı :
1 kase Mısır gevreği
1 su bardağı süt
1 portakal
Galiba grip oluyorum , inanılmaz baş mide karın ağrım var ! ve çalışıyorum çok zor geçecek bugün
Canım benim yaaa çok geçmiş olsun... Yeni yıla hasta girmek kötü... Ama herşeye rağmen yeni yılın sana sağlık getirmesini dilerim.. Yeni yılda yağlardan kurtulmuş fıstık gibi bayanlar olmayı dilerim hepimiz için (Tabi bunun için yılbaşı akşamı bize (en azından bana) biraz eziyet olacak nefis yemekler içinde sadece salata ve yağsız şeyler yemek zorunda kalacaz)
cok gecmıs olsun arkaasım Rabbım hayırlı sıfalar versın....
Sağol arkadaşım , inşallah çabuk toparlarım :)
Az önce koca bir kupa limonlu ihlamur içtim , yanında 1 incir 1kayısı
nerelerdesın canım calısıyosun galıba...
aynı hayatım kılo derdı buyuk.. sende ıyısın ınsllah
Selam canım valla yıl sonu yılbaşı işlemleri derken kafayı yedim doğru düzgün takip edemiyorum kk bu aralar.... Yılbaşında çok kaçırmamak için uğraştım ama azıcık kaçtı :)))) Valla sana hayranım her ögününde süt grubundan bir parça var senden sonra bende en azından tarçınlı süt ve yogurt yemeğe çalışıyorum.. Canım istemese bile yoğurt için çaba harcıyorum. Akşamlarıda tarcınlı süt içiyorum çay yerine hem uykumu kaçırmıyo hem şeker ihtiyacımı gideriyor hemde rahat uykuya dalmamı sağlıyor... İyiki aranıza katılmışım sayenizde kilo vermek aç kalmak değilmiş bunu ögrendim...
Dün Öğle yemeği :
1 tabak musakka
1 kase cacık
Akşam yemeği :
1 kase çorba
1/2 kase yoğurt
1 tabak haşlanmış karnabahar , brokoli , havuç ,
1 yk patlıcan köz
akşam yemeğin sağlıklı ama öğle yemeğinde musakka sanki biraz yağlı bi yemekmiş gibi geldi..
Merhaba ijlal ;
Öncelikli olarak günlüğüme ziyarete geldiğin için teşekkür ederim. İş yerinde olduğumdan dolayı öğlenleri pek seçme şansım olmuyor sonuçta ne çıkıyorsa onu yiyoruz. Ama kesinlikle pilav makarna ekmek yememeye dikkat ediyorum. Gerçi burdaki musakkalar bizim evde pişirdiğimiz gibi olmuyor , kızartılmadan direk fırınlanmış o yüzden içim rahat yedim birde karışıktı ( kabak,patlıcan,patates ) ben ağırlıklı domates ve kabak kısmını rica ettim ahçımızdan sağolsun kırmadılar.
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bakalım.Birazcık verebilsem çok memnun olacağım.
merhaba xtreme, anlıyorum seni bende işyerinde aynı problemi yaşıyorum yemek seçme şansım olmuyor mümkün olduğunca az yiyerek dikkat etmeye çalışıyorum.bizim burda musakkayı acayip yağlı yapıyolar senin listende görünce gözümde bi an burdaki musakka canlandı..bizimkiler patlıcanıkızartıp yapıyolar sizinki fırınlanmış şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?