Xtreme'nin Diyet Günlüğü

Merhaba ; hoşgeldin günlüğüme...inşallah devamı gelir tekrardan baştan aşağıya gardrop düzenleyemem açıkcası . Bende spor yapmıyorum ama mesleğim sebebi ile zaten çok koşuşturmaca halindeyim sadece şimdilik yediklerimi kontrol altına alıyorum , hayatta hamur işine dayanamam heleki poğaça börek ama dur deme vakti geldi...istersen beni takip et belki motive olur sana bende seni ziyaret ederim...birbirimize destek oluruz :)

nasılsın sana cevap yazayım dedim inşallah seni takip edip bende kendime çekidüzen veririm kendimden hiç memnun değilim oturunca her yerim çıkıyor sanki her yerden yağ fışkırıyor çok soğuk gücüm yok yoksa çok iradeli ve azimliyim başak burcuyum aklıma koyduğumu yaparım bu arada yaşım 35 20 yıllık evliyim 20 yaşına yeni giren oğlum 16 yaşında olan 1 kızım var sen evlimisin yaşın kaç çocuk varmı bunları neden soruyorum çünkü yaşın kilo vermede çok önemi var küçük yaşlarda meto hızlıyken ileriki yaşlarda hızı düşüyor benim bazal metom 1400 civari yani kilo vermem çok zor oluyor şöyle diyim ben 15 günde anca 1 kilo verebiliyorum oda çok ama çok dikkat edip bol sol spor yaparsam işim zor sende genel olarak durumunu anlatırsan birbirinize daha çok yardımcı oluruz belki bana güzel fikirler verirsin birbirimizi motive ederiz
haa birde dipnot burası çok büyük bir paylaşım sitesi çok insan var daha kimseyi tanıyamadım belki seninle yazışırşak iyi bir arkadaşlık kurarız dertlerimize derman olma yolunda güzel yol katederiz değilmi sağlıkla ve diyetle kal emii

masallah cok genc anne olmussunuz evet kılo vermek yas ılerledıkce zorlasıyor malesef ınsallah sende verırsın... bı gunluk acsana sende ınan motıve cok onemlı ve burada motıve eden cok ozellıkle xtreme arkadasım cok destek oluyo herkese...

Öğle yemeği :

Toplantıdan geç çıkınca mecburen geç saate kaldı kepek ekmeğine bol yeşillik , domates salatalık ve kaşar peynirli sandwich , 1 bardak ayran akşama bakıcaz artık

teşekkürler Tugkay her zaman destek olacağız birbirimize...

Dün Akşam yemeği tam bir felaketti yemek bile diyemem aslında , yemek yerine 4-5 adet minik kuru pasta 1 minik dilim elmalı kek ve 5 bardak açık çay ile geçti , malum yıl devri yapıyoruz ya işler ofisde uzayınca böyle oldu.

Bu sabahki kahvaltım işe gecikince mecburen 1 paket çabuk çorba ( ezogelin ) ve 4 adet kıtır ekmek . Hepimize kolay gelsin bugün.

Merhaba canım biraz geç oldu ama hoşgeldin... Hiç merak etme 7 kilo neki benim tam 13 kilom var fazladan vermem gerek merak etme el birliği ile hallederiz

Merhaba canım biraz geç oldu ama hoşgeldin... Hiç merak etme 7 kilo neki benim tam 13 kilom var fazladan vermem gerek merak etme el birliği ile hallederiz

Hoşbulduk , sizde hoşgeldiniz benim günlüğüme . Hep beraber birbizimize destek olarak vereceğiz bu kiloları :) motivasyon önemli imiş anladım. Sabah kahvaltı olayını kaçırınca ya boşvereyim poğaça yerim dedim ama sonra vazgeçtim hesabımı veremem sitedeki arkadaşlara diye :)

canım kusura bakma cevap gec yazdım bılgısayarda kopukluk varda... az kalorılı hayırlı gunler cumalar...

oo kolay gelsin canım sana..
olsun ama tempolu hayat da iyidir:)
ne iş yapıosun merak ettim?

canım günlüğünü ziyaret edip hatırını sorayım dedim nasıl gidiyor geçen ki pasta ve kurabiye olmamış ama yıl sonu olduğu ve birde toplumda bu işi yapmak gerçekten zor canın sağolsun bende sizleri takip ediyorum bana çok iyi geliyorsunuz diyet yapamasam da burayı okumak beni motive ediyor mesela geç vakitte yemek yemiyorum bugün sabahtan beri bende bir üşüme başladı ıhlamur kuşburnu demledim şimdi limonlu tek esmer şekerle onu içiyorum kızım yatılı yurtta okuyor hafta sonu eve geldi normalde 3 yada 2 hatfada geliyor ona hazırladım şimdi güzel yemekler o yiyor bende çayımla eşlik ediyorum burası olmasa bende kızımla beraber yiyor oluyordum neyse canım kendine iyi bak

Merhaba ;
Sende hoşgeldin ,geçen akşam akşam yemeği yiyemediğimden mecburen o şekilde geçiştirmek durumunda kalmıştım tabiki sağlıklı değil ama illa açım diye hamburger veya daha farklı bir şeye saldırmadığımdan iyi oldu :)

Merak ettim diyet yapmıyorsun ama günlükleri takip ediyorsun neden ?

Erken yaşta çocuk sahibi olmuşsunuz , genç bir annesiniz eğer kilo probleminiz var ise yavaş yavaş sizde başlayın 3-5 derken gidiverir kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…