günlüğün hayırlı olsun ne güzel karar alıp başlamışsın devamıda gelir inşallah canım benimde boyum 163 kilom 63 64 arası bende halimden hiç memnun değilim aslında dengeli yemeğe çalışıyorum kış olduğu için hiç gücüm yok ne diyet yapmaya ne de spor yapmaya arada plates yapıyorum ama düzenli değil madem yeni başladın seni takip etmeye çalışıcam bundan sonra belki bende senden güç alıp hem yediklerime hemde spora başlarım kolay gelsin canım
nasılsın sana cevap yazayım dedim inşallah seni takip edip bende kendime çekidüzen veririm kendimden hiç memnun değilim oturunca her yerim çıkıyor sanki her yerden yağ fışkırıyor çok soğuk gücüm yok yoksa çok iradeli ve azimliyim başak burcuyum aklıma koyduğumu yaparım bu arada yaşım 35 20 yıllık evliyim 20 yaşına yeni giren oğlum 16 yaşında olan 1 kızım var sen evlimisin yaşın kaç çocuk varmı bunları neden soruyorum çünkü yaşın kilo vermede çok önemi var küçük yaşlarda meto hızlıyken ileriki yaşlarda hızı düşüyor benim bazal metom 1400 civari yani kilo vermem çok zor oluyor şöyle diyim ben 15 günde anca 1 kilo verebiliyorum oda çok ama çok dikkat edip bol sol spor yaparsam işim zor sende genel olarak durumunu anlatırsan birbirinize daha çok yardımcı oluruz belki bana güzel fikirler verirsin birbirimizi motive ederiz
haa birde dipnot burası çok büyük bir paylaşım sitesi çok insan var daha kimseyi tanıyamadım belki seninle yazışırşak iyi bir arkadaşlık kurarız dertlerimize derman olma yolunda güzel yol katederiz değilmi sağlıkla ve diyetle kal emii
masallah cok genc anne olmussunuz evet kılo vermek yas ılerledıkce zorlasıyor malesef ınsallah sende verırsın... bı gunluk acsana sende ınan motıve cok onemlı ve burada motıve eden cok ozellıkle xtreme arkadasım cok destek oluyo herkese...
teşekkürler Tugkayher zaman destek olacağız birbirimize...
xtreme nerelerdesinnnnn???
Merhaba canım biraz geç oldu ama hoşgeldin... Hiç merak etme 7 kilo neki benim tam 13 kilom var fazladan vermem gerek merak etme el birliği ile hallederiz
Merhaba Mona :) Sorma dün tüm gün toplantılara gir çık malum yıl devri , allak bullak oldum , hele bugün ofisde dosyalar resmen havalarda uçuşuyor. Biraz müsaitleşeyim geleceğim.
Güzel bir gün olsun sana :)
oo kolay gelsin canım sana..
olsun ama tempolu hayat da iyidir:)
ne iş yapıosun merak ettim?
canım günlüğünü ziyaret edip hatırını sorayım dedim nasıl gidiyor geçen ki pasta ve kurabiye olmamış ama yıl sonu olduğu ve birde toplumda bu işi yapmak gerçekten zor canın sağolsun bende sizleri takip ediyorum bana çok iyi geliyorsunuz diyet yapamasam da burayı okumak beni motive ediyor mesela geç vakitte yemek yemiyorum bugün sabahtan beri bende bir üşüme başladı ıhlamur kuşburnu demledim şimdi limonlu tek esmer şekerle onu içiyorum kızım yatılı yurtta okuyor hafta sonu eve geldi normalde 3 yada 2 hatfada geliyor ona hazırladım şimdi güzel yemekler o yiyor bende çayımla eşlik ediyorum burası olmasa bende kızımla beraber yiyor oluyordum neyse canım kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?