Xtreme'nin Diyet Günlüğü

sana da kolay gelsin extreme..ben de beklerim ziyarte..

Öğle yemeği :
1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 kıtır ekmek

öğlene kadar 750 ml. su / açık çay

su ve açık çaya devam :)

Akşam yemeği :

1 kase çorba
1 büyük tabak salata
1 yk zeytinyağlı fasulye

gece :

1 muz 1 avuç leblebi

sabah kahvaltı :

1 su bardağı süt
1 muz / 1 mandalina
3 kepekli bisküvi
açık çay

selam canım
menülerini tek seferde sabah öğle akşam ve ara öğünler şeklinde yazsan daha iyi olsur bence
hepsini birarada görmek adına:)

menülerine baktım da sende gaayet iyi gidiyosun

menülere bakınca iyi gidiyor gibiyim ama açıkcası bir değişiklik var mı yok mu henüz bilemiyorum , bugün tartı günüm ama cesaret edemiyoprum açıkcası bir değişiklik olmazsa diye de üzülüyorum bir yandan ?çok büyük beklentilere girmemeli miyim acaba ?

selam canım
menülerini tek seferde sabah öğle akşam ve ara öğünler şeklinde yazsan daha iyi olsur bence
hepsini birarada görmek adına:)

yarın itibari ile öyle yaparım artık unutmayayım birde kimler neler yapıyor diye girince duramıyorum yazmadan.

mesela bu öğlen : )

çorba , yoğurt ,pırasa yedim :)

tartıl bence ..evet morali bozuluyo insanın ama çok şükür sağlıklıyız varsın biraz geç kilo verelim..

Tartılmadım birde üstüne üstlük mesai de uzayıp iş yerinden çıkamayınca kendimi köfte ekmek yerken buldum.Yok olmayacak bu iş galiba ben böyle hayatta veremem o kiloları

Tartılmadım birde üstüne üstlük mesai de uzayıp iş yerinden çıkamayınca kendimi köfte ekmek yerken buldum.Yok olmayacak bu iş galiba ben böyle hayatta veremem o kiloları

ah be guzelım keske dıyet bıskuvı falan yeseydın neden olmasın oyle guzel olurkı.. bak ben yarıslara katılmaya karar verdım sende dene daha etkılı oluyo

moralini bozma arkadaşım.seni anlıyorum.insan yeme düzeni biraz bozulunca yapamıycakmış gibi geliyor.ben şöyle düşünüyorum düzenimiz bozulabilir arada ama bırakmamak lazım kaldığımız yerden devam etmeliyiz zor kilo versek bile sağlıklı beslenicez en kötü ihtimalle. bu da bizim lehimize olan bişey sonuçta..

Teşekkürler arkadaşlar , toparlayacağım inşallah.

Dün Kahvaltı :

Mısır gevreği / süt / 1 portakal

Öğle yemeği :

1 kase çorba
1 tabak türlü
1 dilim kepek ekmek

Akşam yemeği
Bol marullu Tabulle
1 dilim ekmek
salata
bol açık çay / gün içerisinde 2,5 lt su

yiyemedim baktım baktım baktım sadece ... Sonrada kendime acıdım...sonra hemen ajandamdaki eski fotoğrafıma baktım dedim dur...böylelikle yemedim !!!

işte bu ya olması gereken helal sana zayıflayınca yersın ben oyle yapcam ama az az yıcem valla..

işte bu ya olması gereken helal sana zayıflayınca yersın ben oyle yapcam ama az az yıcem valla..

Tuğbacım o kadar zor oldu ki anlatamam sana :)

gelgelelim dünkü menü me paylaşayım bariş burada :

kahvaltı :

mısır gevreği +süt + 1 adet muz

öğle :
tavuk ızgara +salata +2yk ıspanak püre

akşam :
1 kase çorba
avuç içi kadar fırın tavuk ( yakında gıdaklamaya başlayabilirim )
salata

Gün boyunca 2,5 lt ye yakın su ,açık çay, adaçayı ,ıhlamur ve gece yatmadan 1 su bardağı süt

Sabah biraz erken kalkmışım bende farklı birşey deneyeyim dedim kahvaltıda

yarım su bardağı kadar yulafı 1,5 su bardağı süt ile birlikte mikrodalgaya attım , puding gibi bişey oldu pişince üzerine 1 muzu ince ince kıydım 1 tatlı kaşığı bal ve tarcın ekledim bir güzel afiyetle yedim gayet güzel oldu. Karar verdim ara ara yapacağım hem içim ısındı bu soğuk kış gününde hemde acayip doyurdu üstelik tatsız tuzsuz da gelmedi.

şimdiye kadar 500 ml. su içtim birazdan açık çayımı alır dosyalarıma gömülürüm.

Eğer acıkırsam öğle yemeğinden önce yanımda getirdiğim 1 elma ve 1 portakalım var, birini yerim artık :)

Hadi kolay gelsin size kızlar...

Bu arada ben tartıldım 700 gr vermişim yani 62.30 çıktım :) demekki verebiliyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…