Çalışan insana çok zor gerçi ama evde olsak daha çok yiyeceğe düşermişiz gibi geliyor en azından iş güç unutuyoruz çoğu zaman yemeyi , bu avantajlı gibi geliyor bana :) Yağlı yemeğe hiç tahammülüm yok bu gibi durumlar için ben acil paket hazırlıyorum muhakkak çantamda bir adet çabuk çorba ve kıtır ekmek oluyor yemek çok yağlı çıkarsa ( kızartma gibi ) yemiyorum yoğurt salata varsa alıyorum yanınada hemen bir paket çabuk çorba tutyor beni akşama dek yoksa çok çok zor oluyor.
Sanada bol şans ijlal , zor şartlar altında dikkat etmeye çalışıyoruz. Bende gelirim sana ziyarete ( günlüğüne ) . Kolay gelsin.
menülerine baktım da sende gaayet iyi gidiyosun
menülerine baktım da sende gaayet iyi gidiyosun
selam canım
menülerini tek seferde sabah öğle akşam ve ara öğünler şeklinde yazsan daha iyi olsur bence
hepsini birarada görmek adına:)
menülere bakınca iyi gidiyor gibiyim ama açıkcası bir değişiklik var mı yok mu henüz bilemiyorum , bugün tartı günüm ama cesaret edemiyoprum açıkcası bir değişiklik olmazsa diye de üzülüyorum bir yandan ?çok büyük beklentilere girmemeli miyim acaba ?
Tartılmadım birde üstüne üstlük mesai de uzayıp iş yerinden çıkamayınca kendimi köfte ekmek yerken buldum.Yok olmayacak bu iş galiba ben böyle hayatta veremem o kiloları
Tartılmadım birde üstüne üstlük mesai de uzayıp iş yerinden çıkamayınca kendimi köfte ekmek yerken buldum.Yok olmayacak bu iş galiba ben böyle hayatta veremem o kiloları
kebabı yemedın yanı helal olsun kız valla ben yerdım herhalde....
yiyemedim baktım baktım baktım sadece ... Sonrada kendime acıdım...sonra hemen ajandamdaki eski fotoğrafıma baktım dedim dur...böylelikle yemedim !!!
işte bu ya olması gereken helal sana zayıflayınca yersın ben oyle yapcam ama az az yıcem valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?