Xtreme'nin Diyet Günlüğü

Ayyyyy bayıldım kız bende hemen deniyecem bu tarifi başka tariflerde varsa alayım güzelim valla hep aynı şeyleri yemekten bıktım.....mikrodalgada ne kadar tuttun peki karışımı

Ayyyyy bayıldım kız bende hemen deniyecem bu tarifi başka tariflerde varsa alayım güzelim valla hep aynı şeyleri yemekten bıktım.....mikrodalgada ne kadar tuttun peki karışımı

Ortalama olarak 7 dk falan kaldı microdalgada...sonrada üzerine muz ve balı koyuncada 1-2 dk extradan attım micro'ya . Yurt dışında yaşayan bir akrabam zamanı olmadığından sürekli bu tarz tarifler dener o verdi bana da tarifini kendisi fitness hocası olduğundan baya sağlıklı beslenir çok tarifim var ama denemeye fırsat bulamadım henüz, iyi bir alışveriş yapıp devam ettirmek gerekiyor, aslında tariflere baktığımda basit malzemeler basit yemekler ama en az bir akşam üzerini ayırıp alışveriş yapmak lazım (fitness hocalığına başlamadan önce kendisi 6 ay gibi bir sürede 23 kilo verdmişti ) ve hala fit !!! son 6 yıldır 1 gr bile almadı .

1 kahvaltı alternatifi daha :

2 yumurtayı çırpıp içine 2 yemek kaşığı yulaf kepeği atıyorsunuz azıcık da peynir ufalıyorsunuz , baharatları karıştırıp bir güzel tavada pişiriyorsunuz . Domates ve salatalıkla kombinleyince mükellef oluyor . Daha önce denedim ben normal peynir yerine lor kullanıyorum bunu yaparken . yerken ekmek veya başka bir şeye de ihtiyaç duymuyorsunuz içinde yulaf kepeği olduğundan .

Merhaba Arkadaşlar ;

Uzunca süredir aranızda yokum. Bir sürü olay peşpeşe gelince ne buraya zaman ayırabildim ne kendime ama kararlıyım artık sabit olarak yerimde olduğumdan devam edebileceğim. Yarın itibari ile tekrardan günlüğümü ve tariflerimi ve ne yazıkki vermiş olduğum 2 kilo ile paylaşmaya devam edeceğim.

Sizlerle bir arada olmak gerçekten çok iyi gelecek.

Sevgiler.v

Merhaba Tuğba ;

İş ile ilgili uzun bir seyahatim oldu ve yoğunluktan ilgilenemedim.
Artık döndüğüme göre yapabilirim.Sanırım diyet yapma fikrine ve yeni listelere ihtiyacım olacak. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…