Hem sert yazıp hem de insana iyi gelecek bir şey yazmayı nasıl basariyorsunuzkendin için üzülebilirsin evet ama sırf 31 yaşında ve sağlıklı ilişkisi olmuyor diye bi kadın için üzülmek üzerine vazife değil.
Sizin için çok sevindim. Ne güzel maşallah hem hastalığı yenmissiniz.hem hayat arkadaşınızı bulmussunuz. Mutlulugunz daim olsun. Tesekkur ederim bana da nasip olur inşallah :)Çok şükür iyiyim tabi 5 yıl geçti üstünden :) kiloyu diyetisyen eşliğinde verebilirsin ayrıca spor salonunda da yardımcı oluyorlar yeter ki iste.. kesinlikle nasip işi ben terapi görürken hayatıma eşim girdi 3 sene sonra da evlendik olunca oluyor yani herkesin bir dönüm noktası vardır . Daha 25indesin yaşa hayatını
Sağol canım ... İnşallah ! Duanı doğru dile ki güzeli gelsinSizin için çok sevindim. Ne güzel maşallah hem hastalığı yenmissiniz.hem hayat arkadaşınızı bulmussunuz. Mutlulugunz daim olsun. Tesekkur ederim bana da nasip olur inşallah :)
Hep o krolar yüzünden evde kalıyor bazı aklı başında kızlarYok ya böyle de düşünmeyin. Bahtınız güzel olsun güzel kızları da üzen hanzolar var
Hem sert yazıp hem de insana iyi gelecek bir şey yazmayı nasıl basariyorsunuzgerçekten 31 yaş küçük bir yaş değil mi. Ben mahalle baskısına maruz kalıyorum yavaş yavaş iligime işliyorlar. Beni yiyip bitirecekler Ki ben herkese 30 dan önce evlenmem dememe rağmen yasitlarin bebek sahibi oldu vs yorumları geliyor. Yemin ederim bunlar da çok etkili. Böyle böyle kezban yapiyorlar insanı
Ahaha ay sesli güldüm ilk cümleyeay sanki kadın çaresiz bir hastalığa yakalanmış da başınıza gelmesinden korkuyorsunuz
yapmayın etmeyin, güzel uğraşlar bulun kendinize, o kadar da vahim bir durum değil istikarlı bir ilişki yaşayamamak...
kanun gibi sürülmüş tabi önümüze, okulunu bitir, iş bul, evlen, çocuk yap, ev al, emekli ol, öl sıralaması ama uymak zorunda değiliz ki...,
Yazmadan edemeyeceğim. Çok geçmiş olsun, kıyamam sizeNasip işi bunlar.. bende kemoterapi görürken ölücem ben galiba derdim simdi evliyim yaşıyorum :))) eee kilo desen zaten verilir... Çok takılma böyle şeylere nasibin gelir bulur seni bir gün.
En azından bi süre gidersiniz spora. Bir kaç ay gibi. İsminiz aynı diye o kişiyle aynı şeyleri yaşayacak değilsinizkiii.. Hurafe o inanış:) Düşünsenize tüm ayşeler aynı dertleri çekecek, tüm fatmalar aynı şeyleri yaşayacakSporu ben de düşünüyorum eve çok uzak spor salonları. Ama mecbur gidicem gibi :) arkadaşımın adı benle aynı yaşadıklarımız benzer olunca ben de onla aynı olacakmisim gibi geliyor. Bu kadar benzerlik korkutuyor beni
Ahahaüniversite son sınıfta iken bi ilişkim vardı, o zamanlar daha 1,5 senelik filan. diyodum ki 23te mezun olurum 24te işe girerim iki üç sene çalışırım 26 ya da 27de de evlenirim. sonuç : şu an yaş 26 ve hayatımda kimse yokküçümsemek için demiyorum ama hayatında biri olmasına ihtimal vermediğim kişiler bile evlendi, nişanlandı. bizim sülalede evlilik yaşı 21, 22. annem görücü filan bulmaya çalışıyor bana zorla. üzülmüyor muyum? evet tabi ki, kim istemez ki belli yaşa belli düzeye gelince sağlam bi ilişkisi olsun, uzatmadan evlensin filan... ee ama kısmet. bu sene olmaz seneye olur. ama sana bakıyorum ki aramızda bi yaş var sadece. ulan diyorum 25 ne ki, daha küçük. ohoooo bilmem kaç yaşına kadar oluru var, illaki evlenir, bunu mu takıyomuş kafasına. diyeceğim o ki 31 olana acır gibi üzülme, kendin için ise bence hiç üzülme.
Çok sağol geçti gitti çok şükür .. Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın :)Yazmadan edemeyeceğim. Çok geçmiş olsun, kıyamam size
Gecen biri bana Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta bir baltaya taş olamamış haldesin dedi. Ben de diyemedim sen nereyi fethettin o yaşta diye.
Doğru gerçekten saçma. Ben mantıklı düşünemiyorum galiba bu konuda . Dizi çok izliyorum ben ciddi söylüyorum dizilerinde çok etkisi oluyor galiba. Kızlar hep sevgilileriyle romantiklik peşinde heves ediyorum galiba . Ay bu yaşta ergen miyim ben yaYazmadan edemeyeceğim. Çok geçmiş olsun, kıyamam size
En azından bi süre gidersiniz spora. Bir kaç ay gibi. İsminiz aynı diye o kişiyle aynı şeyleri yaşayacak değilsinizkiii.. Hurafe o inanış:) Düşünsenize tüm ayşeler aynı dertleri çekecek, tüm fatmalar aynı şeyleri yaşayacakÇok saçmaaa... değil mi?
Tıkamak lazım ya da cevap vermek. Vericem bundan sonra cevap hadi bakalım. Ecdad o yaşta çağ açıp çağ kapadı sen anca çocuk dogur diyeceğim . Ahaha ya ne kadar saçma napicam ya o yastayim diye kendimi mı yirtayim pipet diyeceğim artık. Ben çok pismisim ya. Ecdad lafını da hiç sevmemalkjklkşsajals ne saçma laf etmiş ya keşke cevabını verseydin.
ya sen 23te evlenmiş olsan 23,5ta tepene dikilirlerdi yaşıtlarının üç çocuğu var diye. 23te 3 çocuk yapana da aa nasıl bakcan keşke yapmasaydın diyolardır emin ol. çevreye kulaklarını tıka.
Rahat biraksalar olucam da bırakmıyorlar. Ben de hiç burdaki gibi laf edemiyorum gerçekte. Susup kalıyorum kabahatli gibi. Kkda olmasa hepten bunalicam iyiki var da bana moral veriyosunuzEvlenenler boşanmak istiyor,
Evlenemeyenler evlenmek...
Kimse halinden memnun degil
Herşeyin hayırlısı olsun, kafan rahattır işte ne dert ediyorsun
20 yaşında evlendim :) takıldığım arkadaşlarımın çoğu hala bekar ve içlerinde 30 yaş üstü olanlar da var .yeni yeni evleniyorlar ..isterdim 30umda evlenmeyi .. gerçi ben de coluk çocuk işini erken hallettim :) şimdi keyfime bakıyorum :) 30 dan önce evlenenlere b.k mu var da evleniyosun diyesim geliyor :) ben sansliydim, kocam kabak çıkmadı :) ama bdv de hergün ne konular okuyoruz ..Kızlar panikteyim biraz.
Yakın arkadaşım 31 yaşında. Sağlıklı bir ilişkisi olmuyor yillardir. Ben 25 yaşındayım. Uzun süredir hayatımda kimse yok. Arkadaşıma çok üzülüyorum. Aynısı ya başıma gelirse diye çok korkuyorum. Gelir mı ki ya ? Ya birkac kez sevdiğim insanların başkasını sevdiğini öğrendim. Platonikligi çok deli yaşamadım. Kendi psikilojimi düzeltmek için hemen o adamdan soğumaya zorladım kendimi. Nitekim soğudum da. Ama birkaç kez öyle olunca üstelik kilo da aldım. Hepten özgüvenimi yitirdim galiba bu konularda. Yakınimdaki arkadaşım da öyle olunca Allah dedim ben de öyle olucam herhalde. Demek istediğim evlenmemesi değil. Hayatında düzgün bir ilişki tutturamamis olması. Ay diyorum ,5 sene sonra ya ben de dikis tutturamamis olursam napicam. Kardeşim de yok benim bir başıma yaslanır ölürüm herhalde
Açıkçası moral istiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Ufacık çocuklar sevgili buluyor ben bir başıma kuruycam galiba
Av yok20 yaşında evlendim :) takıldığım arkadaşlarımın çoğu hala bekar ve içlerinde 30 yaş üstü olanlar da var .yeni yeni evleniyorlar ..isterdim 30umda evlenmeyi .. gerçi ben de coluk çocuk işini erken hallettim :) şimdi keyfime bakıyorum :) 30 dan önce evlenenlere b.k mu var da evleniyosun diyesim geliyor :) ben sansliydim, kocam kabak çıkmadı :) ama bdv de hergün ne konular okuyoruz ..
Sakin sakin avına ilerleyen aslanlar gibi hareket et :) buldun mu bırakma :)
Hihihi çok hoşsunuzDoğru gerçekten saçma. Ben mantıklı düşünemiyorum galiba bu konuda . Dizi çok izliyorum ben ciddi söylüyorum dizilerinde çok etkisi oluyor galiba. Kızlar hep sevgilileriyle romantiklik peşinde heves ediyorum galiba . Ay bu yaşta ergen miyim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?