ya bana da olursa

kendin için üzülebilirsin evet ama sırf 31 yaşında ve sağlıklı ilişkisi olmuyor diye bi kadın için üzülmek üzerine vazife değil.
Hem sert yazıp hem de insana iyi gelecek bir şey yazmayı nasıl basariyorsunuz gerçekten 31 yaş küçük bir yaş değil mi. Ben mahalle baskısına maruz kalıyorum yavaş yavaş iligime işliyorlar. Beni yiyip bitirecekler Ki ben herkese 30 dan önce evlenmem dememe rağmen yasitlarin bebek sahibi oldu vs yorumları geliyor. Yemin ederim bunlar da çok etkili. Böyle böyle kezban yapiyorlar insanı

Sizin için çok sevindim. Ne güzel maşallah hem hastalığı yenmissiniz.hem hayat arkadaşınızı bulmussunuz. Mutlulugunz daim olsun. Tesekkur ederim bana da nasip olur inşallah :)

Sizin için çok sevindim. Ne güzel maşallah hem hastalığı yenmissiniz.hem hayat arkadaşınızı bulmussunuz. Mutlulugunz daim olsun. Tesekkur ederim bana da nasip olur inşallah :)
Sağol canım ... İnşallah ! Duanı doğru dile ki güzeli gelsin

ay sanki kadın çaresiz bir hastalığa yakalanmış da başınıza gelmesinden korkuyorsunuz
yapmayın etmeyin, güzel uğraşlar bulun kendinize, o kadar da vahim bir durum değil istikarlı bir ilişki yaşayamamak...
kanun gibi sürülmüş tabi önümüze, okulunu bitir, iş bul, evlen, çocuk yap, ev al, emekli ol, öl sıralaması ama uymak zorunda değiliz ki...,

üniversite son sınıfta iken bi ilişkim vardı, o zamanlar daha 1,5 senelik filan. diyodum ki 23te mezun olurum 24te işe girerim iki üç sene çalışırım 26 ya da 27de de evlenirim. sonuç : şu an yaş 26 ve hayatımda kimse yok küçümsemek için demiyorum ama hayatında biri olmasına ihtimal vermediğim kişiler bile evlendi, nişanlandı. bizim sülalede evlilik yaşı 21, 22. annem görücü filan bulmaya çalışıyor bana zorla. üzülmüyor muyum? evet tabi ki, kim istemez ki belli yaşa belli düzeye gelince sağlam bi ilişkisi olsun, uzatmadan evlensin filan... ee ama kısmet. bu sene olmaz seneye olur. ama sana bakıyorum ki aramızda bi yaş var sadece. ulan diyorum 25 ne ki, daha küçük. ohoooo bilmem kaç yaşına kadar oluru var, illaki evlenir, bunu mu takıyomuş kafasına. diyeceğim o ki 31 olana acır gibi üzülme, kendin için ise bence hiç üzülme.

Ahaha ay sesli güldüm ilk cümleye ya ben evde dura dura , kuzenlerimin bebelerine teyzelik yapa yapa bayağı altın günündeki ev sahibine donmusum ya. Ya keşke kk gerçek yaşamda da bir site olaydı ve biz orada oturuyor olsaydık. Çevredeki herkes böyle bilinçli olsaydı. Resmen eziyet çekiyorum ya. Geçen gün kucağımda evcilimle kapıyı açtım. Babam diyorki komşular görse kucağında bebeği olacağına evciliyle kapıya çıkıyor diyecek. Ki kendisi sozde okumuş kamuda biri. Yani sulaledeki diğerlerinin tutumunu siz düşünün. Bayrama vs gidesim gelmiyor hiç. İnsan diye sayip gidiyoruz, evde kaldin vs yorumları. Sanki siz cokseysiniz demek istiyorum diyemiyorum. Hayır bir de evlenen simariyor benden yaşça büyükler yasitimmis gibi eşlerinin yanında aslında aynı yastayiz ama ile başlayan abidik cümleler kuruyor. Niye kendilerini benim yaşıma indirme çabası ,üstelik eşlerinin yanında. İyy bayilcam ben bayağı psikolojik baskı görüyorum ya hu

Nasip işi bunlar.. bende kemoterapi görürken ölücem ben galiba derdim simdi evliyim yaşıyorum :))) eee kilo desen zaten verilir... Çok takılma böyle şeylere nasibin gelir bulur seni bir gün.
Yazmadan edemeyeceğim. Çok geçmiş olsun, kıyamam size
En azından bi süre gidersiniz spora. Bir kaç ay gibi. İsminiz aynı diye o kişiyle aynı şeyleri yaşayacak değilsinizkiii.. Hurafe o inanış:) Düşünsenize tüm ayşeler aynı dertleri çekecek, tüm fatmalar aynı şeyleri yaşayacak Çok saçmaaa... değil mi?

canım ben de 31 yaşında evlendim,iyi ki 31 yaşıma kadar beklemişim de karşıma eşim çıkmış,ya 26 yaşında saçma biriyle evlenseydim bazen hayırlısı için beklemen gerekiyor,karamsar olma,bu konuyu da çok fazla kafana takma bence

Ahaha ya o planları ben de yapıyordum. Biz bir de arkadaşımla yüzük falı bakıyorduk kaç yaşında evlenicez diye. Benim 23 çıktı onun 27 . O zamanlar sevgilimiz var tabii. Ay nerden bilirdim 23 un meğer 4 senelik sevgilim tarafından boynuz takılacağı yaş olduğunu. Fal bana resmen ebeni aglaticam senin demiş arkadaşımın sevgilisi de aldattı. Biz hani evleniyoduk lan gibi kaldık öyle. Hiç planima uymadı hayat. Ay şöyle olmasam barı dediğim ne varsa beterini oldum. Bazen yorum yapmaya korkuyorum. Bir şey başıma gelecek daha da diye çok korkuyorum. Çevrem sizler gibi insanlardan oluşsa çok mutlu olucam. Gecen biri bana Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta bir baltaya taş olamamış haldesin dedi. Ben de diyemedim sen nereyi fethettin o yaşta diye. İsyaaann

Gecen biri bana Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta bir baltaya taş olamamış haldesin dedi. Ben de diyemedim sen nereyi fethettin o yaşta diye.

alkjklkşsajals ne saçma laf etmiş ya keşke cevabını verseydin.

ya sen 23te evlenmiş olsan 23,5ta tepene dikilirlerdi yaşıtlarının üç çocuğu var diye. 23te 3 çocuk yapana da aa nasıl bakcan keşke yapmasaydın diyolardır emin ol. çevreye kulaklarını tıka.

Doğru gerçekten saçma. Ben mantıklı düşünemiyorum galiba bu konuda . Dizi çok izliyorum ben ciddi söylüyorum dizilerinde çok etkisi oluyor galiba. Kızlar hep sevgilileriyle romantiklik peşinde heves ediyorum galiba . Ay bu yaşta ergen miyim ben ya

Evlenenler boşanmak istiyor,
Evlenemeyenler evlenmek...
Kimse halinden memnun degil
Herşeyin hayırlısı olsun, kafan rahattır işte ne dert ediyorsun

Tıkamak lazım ya da cevap vermek. Vericem bundan sonra cevap hadi bakalım. Ecdad o yaşta çağ açıp çağ kapadı sen anca çocuk dogur diyeceğim . Ahaha ya ne kadar saçma napicam ya o yastayim diye kendimi mı yirtayim pipet diyeceğim artık. Ben çok pismisim ya. Ecdad lafını da hiç sevmem

Evlenenler boşanmak istiyor,
Evlenemeyenler evlenmek...
Kimse halinden memnun degil
Herşeyin hayırlısı olsun, kafan rahattır işte ne dert ediyorsun
Rahat biraksalar olucam da bırakmıyorlar. Ben de hiç burdaki gibi laf edemiyorum gerçekte. Susup kalıyorum kabahatli gibi. Kkda olmasa hepten bunalicam iyiki var da bana moral veriyosunuz

Çok takılma herkes aynı yaşta evlenecek değil. Bu elimizde olan bişey değil bence, geç olsun mutlu ol yeter ki.
Birde söylemeden geçemeyeceğim, özellikle bu tarz konularda çok okuyorum. " 30-35te evlendim ve çok erken evlenmişim, şükür mutluyum" ??? tipleri var bıkkınlık geldi, o yapmacık halleri görünce kendimden geçiyorum. Hayır 50 yaşından sonra evlenmenin ne mantığı var, ne değişecek ya da evliliği ne sanıyordu da ne buldu, mutlu olup erken olduğunu düşünmek? Saçma saçma tripler...

20 yaşında evlendim :) takıldığım arkadaşlarımın çoğu hala bekar ve içlerinde 30 yaş üstü olanlar da var .yeni yeni evleniyorlar ..isterdim 30umda evlenmeyi .. gerçi ben de coluk çocuk işini erken hallettim :) şimdi keyfime bakıyorum :) 30 dan önce evlenenlere b.k mu var da evleniyosun diyesim geliyor :) ben sansliydim, kocam kabak çıkmadı :) ama bdv de hergün ne konular okuyoruz ..

Sakin sakin avına ilerleyen aslanlar gibi hareket et :) buldun mu bırakma :)

Av yok buralar hep kurak hep kıtlık acim anlatabiliyor muyum

Hihihi çok hoşsunuz İzleme o dizileri, hayal ürünü onlaaar.. Bak kk okuyosun konuları, insanlar neler yaşıyor. Doğru insan olmadıktan sonra aman hiç olmasın.

Doğru zamanda, doğru kişiyle karşılacaksın inşallah ve sonra bu açtığın konuyu okuyup güleceksin kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…