ya bana da olursa

İnşallah nasiptir de barı benden kaynaklı değil lan napiyim vermediyse Yaradan diyebilirim hiç yoktan

Aminn inşallah çok teşekkür ederim çok tatlısınız

bi de bu tip çevren neden var ki senin?

çalışıyorum ben mesela, arkadaşlarım harici öyle akrabalarla mahalle teyzeleri ile vakit geçirmiyorum. doğal olarak bu tip laflar da duymuyorum.

bak şimdi,
evlendikten sonra (normal koşullarda) hayatının gerikalanını komple evli geçireceksin, yani bidaha asla bekar olamayacaksın, bir evleneceksin hooop gitti giden, o yüzden bugünlerinin kıymetini bil
ben 23 ümde evlendim, çok aşıktım, hala çok aşığım
ama bazı şeyleri hiç yaşayamamış oldum, mesela kendi paramı kazanıp hiçbir sorumluluğum olmadan özgürce harcayamadım, ya da sırt çantamı alıp tek başıma turlara gidemedim mesela, çok isterdim safariye gitmeyi, olmadı, eşim istemedi, ben de onu bırakıp gidemedim, geçti gitti, kızım büyüyünce onunla giderim belki ama 25 yaşımdaki enerjim geri gelmeyecek ki, keşke yapsaymışım, 2 sene daha erteleseymişim, nasılsa ömrüm uzun olursa 60 yılım onunla geçecekti, biraz daha yalnız takılsaymısım...

bi de bu tip çevren neden var ki senin?

çalışıyorum ben mesela, arkadaşlarım harici öyle akrabalarla mahalle teyzeleri ile vakit geçirmiyorum. doğal olarak bu tip laflar da duymuyorum.
Bir süredir ailemleydim. Gelen giden eksik olmuyor geldikçe bana sariyorlar. Bir de ailemle çok bayramdi ev gezmesiydi gidiyorum tatillerde. Oralarda da çok duyuyorum bu sözleri. Eskisi kadar çok gitmiyorum ama onlar geliyor :)))

İnşallah nasiptir de barı benden kaynaklı değil lan napiyim vermediyse Yaradan diyebilirim hiç yoktan

Kesinlikle kısmet bence. Şu yaşta evlenicem, bu yaşta olacak gibi hesaplar tutmuyor "O" kişi ne zaman çıkarsa o zaman oluyor. Benim 25ten önce evlilik kesinlikle aklımda yoktu, istemiyordum. Benden küçük kuzenim tabak çabak, çeyiz dizerken benim bir iğnem bile yoktu ve ilgilenmiyordum, aldırmıyordum ama evlenen ben oldum.

Mutluluğunuz daim olsun :) benim de bir başıma yapmak istediklerim var aslında hatırladım bunları unutmuşum :)

Kuzen şok mutluluklar dilerim :*

Av yok buralar hep kurak hep kıtlık acim anlatabiliyor muyum
Wuuuuuhhhuuuu aç üye burası da imam hatip gibi :) manita da düşüremezsin
En iyisi cafeler bacım yada hayırlı arkadaşlar :) birkaç tane edin onlardan, amca oglu, dayı oğlu ,çıkar birşeyler

Ama en iyisi kısmet ...bekleyeceksin ,hayırlı olan sana gelecek ..

İnşallah gelir ya :) diğerlerinden fayda yok çünkü

Onu bunu bilmem de hayatında biri olup mutsuz olacağına,
yalnız mutsuzlardan ol kesinlikle daha az üzücü emin olabilirsin.

Tabi hem aşk hem mutluluk olur inşallah. :)
Ama olmasa da hayırlısı diye bak..

Bir süredir ailemleydim. Gelen giden eksik olmuyor geldikçe bana sariyorlar. Bir de ailemle çok bayramdi ev gezmesiydi gidiyorum tatillerde. Oralarda da çok duyuyorum bu sözleri. Eskisi kadar çok gitmiyorum ama onlar geliyor :)))

odadan çıkma, gezmeleri de azalt.

valla ben iki senedir bu duruma getirdim, mutluyum. misafir gelirse hoşgeldiniz deyip odama kaçıyorum. ziyaret işi filan asla sevmem, gitmem de, teklif dahi etmezler artık alıştılar.

odadan çıkma, gezmeleri de azalt.

valla ben iki senedir bu duruma getirdim, mutluyum. misafir gelirse hoşgeldiniz deyip odama kaçıyorum. ziyaret işi filan asla sevmem, gitmem de, teklif dahi etmezler artık alıştılar.
Benimkiler beni hizmet eden durumunda bıraktıkları için hep muhatap oldum maalesef. Ama bu sene farklı biri şehre gidiyorum artık kendileri ağırlar misafir ama bayramda seyranda ben de sen gibi yapicam . En iyisini yapıyorsun sen

Benim hiç sevgilim olmadı.O zaman bana mı özeniyorsunuz? :)
Platoniklerimde benden çok şey götürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…