- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Hiç ayırt etmiyorum sevgilisi olmayan herkeslere özenirimBenim hiç sevgilim olmadı.O zaman bana mı özeniyorsunuz? :)
Platoniklerimde benden çok şey götürdü.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç ayırt etmiyorum sevgilisi olmayan herkeslere özenirimBenim hiç sevgilim olmadı.O zaman bana mı özeniyorsunuz? :)
Platoniklerimde benden çok şey götürdü.![]()
Haklısınız inşallah o düşünceyi saglayabilirim kendimde teşekkür ederim :)iyi düşünmeye çalışarak dua ederek dua edince insanın içi çok aydınlanıyor her zaman için hayırlı ve doğru olanı isteyerek çünkü neyin hayırlı olduğunu bizim için sonuçta biz bilemiyoruz.
Olan olmayana,olmayan olana özenir.Hiç ayırt etmiyorum sevgilisi olmayan herkeslere özenirim![]()
rica ederim :)Haklısınız inşallah o düşünceyi saglayabilirim kendimde teşekkür ederim :)
Ben de öyle sanirdim kendimiCay tabagi ben seni kalender mesrep sanirdim
Yine sana yardim edicem. Benim evde bir kitap var cok faydasini gordugum. Tam senlik bir paragraf varkieve gidince yazardim. Bekle
![]()
Haklısın :) senin oldu mu peki birisi var mı şuan :)Bazi genc kizlara o sendrom gelebiliyor bende hep korkardim hatta annem gulmustu sen evdemi kalmaktam korkuyorsun diyemerak etme geciyor bir sure biri olsun istyosun sonra olmuyo unutuyosun gelip gidiyo bu sendrom.genel olarakta 26 ama.cunku yanlis dusunuyorm bikiyorm ama bana gore hep genc kizlik citirlik 25 te bitiyor gibi geliyordu. Hayatinda hep hayirli birini iste. Iyi biiri olsun.illa birilerini alanlarin basi goge ermedi cunku.
İnşallah :)bıseycık olmaz su akar yolunu bulur kafaya takma
ben de özeniyorum.Dış görünüşüne takılma, kilo vermen diyet ve sporuna bakar.
Hiç sevgilisi olmayan insanlara çok özeniyorum :) Sevgili bir taraftan tecrübe katıyor, diğer taraftan zaman kaybı, her yeni gelen senden bir şeyler eksiltiyor.
İnşallah hayatına girecek olan senin için en hayırlısı olur.
Mutluluklar :)) umarım ya pat diye oluversin :)benim ilişkim öyle beklemediğim bir anda gelişti ki… her şey pat pat oluverdi. sevgili vs yoktu hiç kafamda.
arkadaşımın arkadaşının arkadaşının arkadaşı vasfındaki biriyle olaylar denk geldi tanışıverdik, 1 ay sonra bir baktım ki sabah akşam beraberiz… siz de 2 gün sonra bir ilişkiye başlayabilirsiniz yani.
Evlendim canim bennHaklısın :) senin oldu mu peki birisi var mı şuan :)
Son çare ilan vericem gazeteye. Öğretmenden temiz 25 yaşında tuvalet eğitimi olan , çok yer çok konusur, insan haklarına duyarlı,hayvan sever ,eğlenilecek değil evlenilecek kızcaytabagi sekerini ariyor.
Kismetse gelir sam'dan yemen'den , kismet degilse ne gelir elden.
Ay çok sevindim :)) beklemedigin zamanda mı oldu senin deEvlendim canim benn