ya bana da olursa

Çok takılma herkes aynı yaşta evlenecek değil. Bu elimizde olan bişey değil bence, geç olsun mutlu ol yeter ki.
Birde söylemeden geçemeyeceğim, özellikle bu tarz konularda çok okuyorum. " 30-35te evlendim ve çok erken evlenmişim, şükür mutluyum" ??? tipleri var bıkkınlık geldi, o yapmacık halleri görünce kendimden geçiyorum. :KK70: Hayır 50 yaşından sonra evlenmenin ne mantığı var, ne değişecek ya da evliliği ne sanıyordu da ne buldu, mutlu olup erken olduğunu düşünmek? Saçma saçma tripler...
İnşallah nasiptir de barı benden kaynaklı değil lan napiyim vermediyse Yaradan diyebilirim hiç yoktan :D

Hihihi çok hoşsunuz:KK48: İzleme o dizileri, hayal ürünü onlaaar.. Bak kk okuyosun konuları, insanlar neler yaşıyor. Doğru insan olmadıktan sonra aman hiç olmasın.

Doğru zamanda, doğru kişiyle karşılacaksın inşallah ve sonra bu açtığın konuyu okuyup güleceksin kendi kendine:KK19:
Aminn inşallah çok teşekkür ederim çok tatlısınız :KK60:

Tıkamak lazım ya da cevap vermek. Vericem bundan sonra cevap hadi bakalım. Ecdad o yaşta çağ açıp çağ kapadı sen anca çocuk dogur diyeceğim . Ahaha ya ne kadar saçma napicam ya o yastayim diye kendimi mı yirtayim pipet diyeceğim artık. Ben çok pismisim ya. Ecdad lafını da hiç sevmem :KK70:

bi de bu tip çevren neden var ki senin?

çalışıyorum ben mesela, arkadaşlarım harici öyle akrabalarla mahalle teyzeleri ile vakit geçirmiyorum. doğal olarak bu tip laflar da duymuyorum.

Ahaha ay sesli güldüm ilk cümleye :KK70: ya ben evde dura dura , kuzenlerimin bebelerine teyzelik yapa yapa bayağı altın günündeki ev sahibine donmusum ya. Ya keşke kk gerçek yaşamda da bir site olaydı ve biz orada oturuyor olsaydık. Çevredeki herkes böyle bilinçli olsaydı. Resmen eziyet çekiyorum ya. Geçen gün kucağımda evcilimle kapıyı açtım. Babam diyorki komşular görse kucağında bebeği olacağına evciliyle kapıya çıkıyor diyecek. Ki kendisi sozde okumuş kamuda biri. Yani sulaledeki diğerlerinin tutumunu siz düşünün. Bayrama vs gidesim gelmiyor hiç. İnsan diye sayip gidiyoruz, evde kaldin vs yorumları. Sanki siz cokseysiniz demek istiyorum diyemiyorum. Hayır bir de evlenen simariyor benden yaşça büyükler yasitimmis gibi eşlerinin yanında aslında aynı yastayiz ama ile başlayan abidik cümleler kuruyor. Niye kendilerini benim yaşıma indirme çabası ,üstelik eşlerinin yanında. İyy bayilcam ben bayağı psikolojik baskı görüyorum ya hu

bak şimdi,
evlendikten sonra (normal koşullarda) hayatının gerikalanını komple evli geçireceksin, yani bidaha asla bekar olamayacaksın, bir evleneceksin hooop gitti giden, o yüzden bugünlerinin kıymetini bil :KK66:
ben 23 ümde evlendim, çok aşıktım, hala çok aşığım :confused:
ama bazı şeyleri hiç yaşayamamış oldum, mesela kendi paramı kazanıp hiçbir sorumluluğum olmadan özgürce harcayamadım, ya da sırt çantamı alıp tek başıma turlara gidemedim mesela, çok isterdim safariye gitmeyi, olmadı, eşim istemedi, ben de onu bırakıp gidemedim, geçti gitti, kızım büyüyünce onunla giderim belki ama 25 yaşımdaki enerjim geri gelmeyecek ki, keşke yapsaymışım, 2 sene daha erteleseymişim, nasılsa ömrüm uzun olursa 60 yılım onunla geçecekti, biraz daha yalnız takılsaymısım...

bi de bu tip çevren neden var ki senin?

çalışıyorum ben mesela, arkadaşlarım harici öyle akrabalarla mahalle teyzeleri ile vakit geçirmiyorum. doğal olarak bu tip laflar da duymuyorum.
Bir süredir ailemleydim. Gelen giden eksik olmuyor geldikçe bana sariyorlar. Bir de ailemle çok bayramdi ev gezmesiydi gidiyorum tatillerde. Oralarda da çok duyuyorum bu sözleri. Eskisi kadar çok gitmiyorum ama onlar geliyor :)))

İnşallah nasiptir de barı benden kaynaklı değil lan napiyim vermediyse Yaradan diyebilirim hiç yoktan :KK70:

Kesinlikle kısmet bence. Şu yaşta evlenicem, bu yaşta olacak gibi hesaplar tutmuyor "O" kişi ne zaman çıkarsa o zaman oluyor. Benim 25ten önce evlilik kesinlikle aklımda yoktu, istemiyordum. Benden küçük kuzenim tabak çabak, çeyiz dizerken benim bir iğnem bile yoktu ve ilgilenmiyordum, aldırmıyordum ama evlenen ben oldum. :D

bak şimdi,
evlendikten sonra (normal koşullarda) hayatının gerikalanını komple evli geçireceksin, yani bidaha asla bekar olamayacaksın, bir evleneceksin hooop gitti giden, o yüzden bugünlerinin kıymetini bil :KK66:
ben 23 ümde evlendim, çok aşıktım, hala çok aşığım :confused:
ama bazı şeyleri hiç yaşayamamış oldum, mesela kendi paramı kazanıp hiçbir sorumluluğum olmadan özgürce harcayamadım, ya da sırt çantamı alıp tek başıma turlara gidemedim mesela, çok isterdim safariye gitmeyi, olmadı, eşim istemedi, ben de onu bırakıp gidemedim, geçti gitti, kızım büyüyünce onunla giderim belki ama 25 yaşımdaki enerjim geri gelmeyecek ki, keşke yapsaymışım, 2 sene daha erteleseymişim, nasılsa ömrüm uzun olursa 60 yılım onunla geçecekti, biraz daha yalnız takılsaymısım...
Mutluluğunuz daim olsun :) benim de bir başıma yapmak istediklerim var aslında hatırladım bunları unutmuşum :)

Kesinlikle kısmet bence. Şu yaşta evlenicem, bu yaşta olacak gibi hesaplar tutmuyor "O" kişi ne zaman çıkarsa o zaman oluyor. Benim 25ten önce evlilik kesinlikle aklımda yoktu, istemiyordum. Benden küçük kuzenim tabak çabak, çeyiz dizerken benim bir iğnem bile yoktu ve ilgilenmiyordum, aldırmıyordum ama evlenen ben oldum. :KK70:
Kuzen şok :D mutluluklar dilerim :*

Av yok :KK70: buralar hep kurak hep kıtlık :KK70: acim anlatabiliyor muyum :KK70:
Wuuuuuhhhuuuu aç üye :KK53: burası da imam hatip gibi :) manita da düşüremezsin :p
En iyisi cafeler bacım yada hayırlı arkadaşlar :) birkaç tane edin onlardan, amca oglu, dayı oğlu ,çıkar birşeyler :rolleyes:

Ama en iyisi kısmet ...bekleyeceksin ,hayırlı olan sana gelecek ..

Wuuuuuhhhuuuu aç üye :KK53: burası da imam hatip gibi :) manita da düşüremezsin :p
En iyisi cafeler bacım yada hayırlı arkadaşlar :) birkaç tane edin onlardan, amca oglu, dayı oğlu ,çıkar birşeyler :rolleyes:

Ama en iyisi kısmet ...bekleyeceksin ,hayırlı olan sana gelecek ..
İnşallah gelir ya :) diğerlerinden fayda yok çünkü

Onu bunu bilmem de hayatında biri olup mutsuz olacağına,
yalnız mutsuzlardan ol kesinlikle daha az üzücü emin olabilirsin.

Tabi hem aşk hem mutluluk olur inşallah. :)
Ama olmasa da hayırlısı diye bak..

Bir süredir ailemleydim. Gelen giden eksik olmuyor geldikçe bana sariyorlar. Bir de ailemle çok bayramdi ev gezmesiydi gidiyorum tatillerde. Oralarda da çok duyuyorum bu sözleri. Eskisi kadar çok gitmiyorum ama onlar geliyor :)))

odadan çıkma, gezmeleri de azalt.

valla ben iki senedir bu duruma getirdim, mutluyum. misafir gelirse hoşgeldiniz deyip odama kaçıyorum. ziyaret işi filan asla sevmem, gitmem de, teklif dahi etmezler artık alıştılar.

odadan çıkma, gezmeleri de azalt.

valla ben iki senedir bu duruma getirdim, mutluyum. misafir gelirse hoşgeldiniz deyip odama kaçıyorum. ziyaret işi filan asla sevmem, gitmem de, teklif dahi etmezler artık alıştılar.
Benimkiler beni hizmet eden durumunda bıraktıkları için hep muhatap oldum maalesef. Ama bu sene farklı biri şehre gidiyorum artık kendileri ağırlar misafir :D ama bayramda seyranda ben de sen gibi yapicam . En iyisini yapıyorsun sen

Dış görünüşüne takılma, kilo vermen diyet ve sporuna bakar.
Hiç sevgilisi olmayan insanlara çok özeniyorum :) Sevgili bir taraftan tecrübe katıyor, diğer taraftan zaman kaybı, her yeni gelen senden bir şeyler eksiltiyor.
İnşallah hayatına girecek olan senin için en hayırlısı olur.
Benim hiç sevgilim olmadı.O zaman bana mı özeniyorsunuz? :)
Platoniklerimde benden çok şey götürdü.:D

Back
X