Ya ben hamileyim eğer oğlum olursa Muhammet koyacagım dedim

evet bir kızım var birde oğlum olsun diye dua ettim
Keşke ismiyle dua etmeseydiniz
Çok ileri tarihli planlar yapmak biraz risk almak gibi geliyor bana
Fikrin değişincr kalıyorsun işte böyle ne olacak acaba diye
Dini boyutuna girmeden nasıl yorum yapacağım bilmiyorum umarım banlanmam ama duanızı ismiyle ettiyseniz benim içim hiç rahat etmezdi koymadan

Adak degilse birsey olmaz..ama adak ise onemlidir

yok sonradan değiştirdi. Üçüncü bir isim çıktı o da kaynananın ölen oğlunun ismiymiş. Kaynana onu ve şehit dayıyı koyucan diyormuş işte
Oldu.
Koyamam kusura bakmasın kimse valla. Kendi istediğim ismi koyarım, küsen de keyfi bilir

Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
Sizin hiçbir söz hakkınız yok anlaşılan bu isim konusunda. İstemem deseniz kavga mı çıkıyor? Eşiniz de bir değişik, kırmayın ama siz kırılın. Kayınvalide görümce herkes söz sahibi, karnında taşıyan doğuran annesi çocuğuna istediği ismi koyamıyor. Babamın adını koyacağım deyin ne derler?

Adaga giriyormu bilmiyorum dua ettim bir kızım var birde oğlum oşursa adını bçyle koyacagım diye ben koyarım ama kayınvalidem isim belirlemiş bile bana soran yok

Çok hevesli ise yapsın kayinvalideniz birtane çocuk koysun adını. Kendi cocugunuza ismini kendiniz koyun lütfen o kadarda degil yani

Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
İşte taviz tavizi doğurur. İki ismi de koymayın. Tek isim kendi seçtiğinizi koyun

Konunuzu yorumlara bakinca anladım. Siz Muhammet ismini koymak isterken kv baska isim koymak istiyor olay bu sanırım. Kusura bakmayında 9 ay çocugu karninda taşıyan siz, ismi koyan kv mi ? Ben Muhammet koyucam deyip geçin kulaklarınızı tıkayın.

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya? Dilinizi mi yuttunuz, niye bir şey diyemiyorsunuz? Kocişinizle aranız bozulmasın diye halasının kaynının ismini de koysalar sesinizi çıkarmayacaksınız herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…