Keşke ismiyle dua etmeseydinizevet bir kızım var birde oğlum olsun diye dua ettim
Anneciğim sana sormadık ki, kafamdaki isim belli zaten deyin.başka isim koymam diyor
E tamam iki işim koyacağım demişsiniz sorun ne ?
Yani net duan kabul?evet bir kızım var birde oğlum olsun diye dua ettim
Yani milyonlarca isim varken, yaşayan veya daha önce yaşamis birinin adini koymak bence çocuğada haksızlık oluyor . Herkes adıyla yaşamış, yaşıyor. sizin bebeğinizde kendi adıyla yaşasın.
Kızının adını kim koydu?
Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koyduKayınvalide mi koyacakmış bebeğin ismini, sebep? Annesi siz değil misiniz?
Adaga giriyormu bilmiyorumAdak degilse birsey olmaz..ama adak ise onemlidir
Oldu.yok sonradan değiştirdi. Üçüncü bir isim çıktı o da kaynananın ölen oğlunun ismiymiş. Kaynana onu ve şehit dayıyı koyucan diyormuş işte
Sizin hiçbir söz hakkınız yok anlaşılan bu isim konusunda. İstemem deseniz kavga mı çıkıyor? Eşiniz de bir değişik, kırmayın ama siz kırılın. Kayınvalide görümce herkes söz sahibi, karnında taşıyan doğuran annesi çocuğuna istediği ismi koyamıyor. Babamın adını koyacağım deyin ne derler?Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
Adaga giriyormu bilmiyorumdua ettim bir kızım var birde oğlum oşursa adını bçyle koyacagım diye ben koyarım ama kayınvalidem isim belirlemiş bile bana soran yok
İşte taviz tavizi doğurur. İki ismi de koymayın. Tek isim kendi seçtiğinizi koyunKızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
Siz taşıyıcı annesiniz sanırımKızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya? Dilinizi mi yuttunuz, niye bir şey diyemiyorsunuz? Kocişinizle aranız bozulmasın diye halasının kaynının ismini de koysalar sesinizi çıkarmayacaksınız herhalde.Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?