- 30 Kasım 2010
- 1.128
- 1.410
- 333
Sizin hiçbir söz hakkınız yok anlaşılan bu isim konusunda. İstemem deseniz kavga mı çıkıyor? Eşiniz de bir değişik, kırmayın ama siz kırılın. Kayınvalide görümce herkes söz sahibi, karnında taşıyan doğuran annesi çocuğuna istediği ismi koyamıyor. Babamın adını koyacağım deyin ne derler?
Kayınvalidemin adı o ve görümcemKızının adını kim koydu?
Benneşimden kavga da ettim ama nüfusa giden benim dediNasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya? Dilinizi mi yuttunuz, niye bir şey diyemiyorsunuz? Kocişinizle aranız bozulmasın diye halasının kaynının ismini de koysalar sesinizi çıkarmayacaksınız herhalde.
Anlamıştım zaten ....o zaman boşuna üzülmeyin..Kayınvalidemin adı o ve görümcem
Eşim calışmıyor onlar bize bakıyor diye boyun eğiyor
Şu yazılanlara bi bakın kadının çocuğunun ismi üzerinde söz hakkı yokİlerde Amerika vizesi vs almak isterse çok sorun Yaşar. Bunları da düşünün
Ablacım, karı koca çalışmadan para kazanmadan ne cesaretle 2 çocuk yapıyorsunuz yahu? Öff. Vazgeçtim ben koy sen kayınvaliden ne isim istiyorsa.Kayınvalidemin adı o ve görümcem
Söylüyorum ee sen kız olursa koy dıyor ama onuda belirlemiş şu şu olsun diyorKayınvalideniz neden koyuyor bebeğinizin ismini onu anlamadım siz taşıyorsunuz pasif kalmayın lütfen.
Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
Eşiniz çalışmıyor ikinci çocuğu yaptınız bu rahatlık nerden geliyor gercekten dehşet içinde okuyorum. Onlar size bakıyorsa evet sizin üstünüzde de hak sahibiler gayet. Kendi hayatınızın iplerini almak istiyorsanız çalışacak herkesi susturacaksınız. 3 isim koyarsınız birşey olmaz.Kayınvalidemin adı o ve görümcem
Eşiniz niye çalışmayıp asalak gibi yaşıyor? Bu adamdan çocuk yapmak için bir tane geçerli sebep söyler misiniz?Benneşimden kavga da ettim ama nüfusa giden benim dedi
Eşime iş yeri acıyorlar o yuzden eşim susuyor şuan işi vardı pandemide dükkanı iflas ettiAblacım, karı koca çalışmadan para kazanmadan ne cesaretle 2 çocuk yapıyorsunuz yahu? Öff. Vazgeçtim ben koy sen kayınvaliden ne isim istiyorsa.
Eşiniz çalışmıyor ikinci çocuğu yaptınız bu rahatlık nerden geliyor gercekten dehşet içinde okuyorum. Onlar size bakıyorsa evet sizin üstünüzde de hak sahibiler gayet. Kendi hayatınızın iplerini almak istiyorsanız çalışacak herkesi susturacaksınız. 3 isim koyarsınız birşey olmaz.
eşim calışıyordu dükkanı pandemide iflas etti şimdi ona is yeri actıklaru için susuyorEşiniz niye çalışmayıp asalak gibi yaşıyor? Bu adamdan çocuk yapmak için bir tane geçerli sebep söyler misiniz?
Gerçekten keşke herkes böyle düşünswNiye denediniz
Yeni gelin de değilsiniz
Ayrıca kardeşini koyacakmışsınız kendi oğluna koymadığı ismi koyacaksınız daha be istiyor
Onun kotası bitmiş hatta eşinizin de bitmiş iki isim konulacaksa diğeri de sizin istediğiniz olmalı
Yoksa siz de toruna isim koymaya kalkarsınız
Bu arada ben 40 yaşındayım benim nenem dedem adıma karışmamış siz de artık rest çekin
Çalışmayan adamla neden ikinci cocuk. Ya bu tarz pasifik beni öldürüyor. Cidden neden ya ? Cocuklariniz da siz gibi ezillsin mi istiyorsunuz? Nolur 3. Cocugu da yapın ona da bir isim bulurlar nasilsaKayınvalidemin adı o ve görümcem
İşleriniz düzelince mahkeme kararıyla değiştirin madem çocukların ismini.Eşime iş yeri acıyorlar o yuzden eşim susuyor şuan işi vardı pandemide dükkanı iflas etti
Onlarda öylemiiş kimse koymamış aynı kaderi yasar dıye bnide zorluyorlarDayı şehit olmuş kimse adını koymamış yazmışsınız, öyle bir adetiniz filan mı var, ölen kişinin adını koymak gibi.
Adak degil bu..ayrica ne demek bana soran yok..olay tam olarak size kalmis..ben 9 ay karnimda taşıyacağım kim ne diyebilir ismineAdaga giriyormu bilmiyorumdua ettim bir kızım var birde oğlum oşursa adını bçyle koyacagım diye ben koyarım ama kayınvalidem isim belirlemiş bile bana soran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?