- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.431
- 598
İflas ettiyse yeni bir bebek ve dolayısıyla yeni masraflar için normalde bu sürecin geçmesini beklemeniz gerekirdi. Biz mi hayatı çok ciddiye alıyoruz yoksa siz mi aşırı rahatsınız anlamıyorum artık.Eşime iş yeri acıyorlar o yuzden eşim susuyor şuan işi vardı pandemide dükkanı iflas etti
Yahu girsin bir bime çalışsın dükkanı acılana kadar anne karıma don alıcam para lazım demekten iyidireşim calışıyordu dükkanı pandemide iflas etti şimdi ona is yeri actıklaru için susuyor
Gerçekten keşke herkes böyle düşünsw
Onlarda öylemiiş kimse koymamış aynı kaderi yasar dıye bnide zorluyorlar
Herhalde dua edersem bari kendim koyarım diye düşündüE ama zaten sizin çocuğa isim koyma hakkınız yokmuş ki neden bunu bile bile dua edip sonra da kendinize dert ediniyorsunuz, ilk çocuk ilk şok falan da değil yani. Iş kocanızda bitiyor nüfusa gidince ikinizin istediği ismi yazdırsın kaynananız da en fazla ayılır bayılır, bir tane daha olursa senin dediğini koycaz diye gönlünü yaparsınız.
Diyemediniz mi, 'anne tıp çok ilerledi,tüp bebek yaptir sen kendi çocuğunun ismine onu koy' diye???Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
Koymayacaksan neden dua ettin5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmune yapmam lazım
Kendi doğurduğunuz çocuğa, kendi istediginiz ismi koyabilmeniz icin kac tane çocuk doğurmanız lazım acaba?Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
insanlarda ki münasebetsizlik ayyuka çıkmışKızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
Ben Muhammet koyacagim diyeceksin kayinvalidene konu kapanacak. Cok istiyorsa kendisi dogursun bi cocuk ona ne istiyorsa koysun. Kimse kusura bakmasin 9 ay vucudumda tasidigim her zorlugunu cektigim cocuga babasi bile benim istemedigim ismi koyamaz.Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?