- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Adaga giriyormu bilmiyorumdua ettim bir kızım var birde oğlum oşursa adını bçyle koyacagım diye ben koyarım ama kayınvalidem isim belirlemiş bile bana soran yok
Kaynananın ne haddine, ayyySiz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
Sinirden catlayacagim. Hadsiz terbiyesizlerin içine dusmussunuz. Koca musveddesi onları kırma diyeceğine karıma karışmayın desinKızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
Kayınvalideye de maşallah saki kendi hamile . Bence siz adaginizi yerine getirin ne olur e olmaz. Sonuçta ne olacağını kimse bilmiyorSiz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
Sizde kayınvalideye sormazsiniz olur biterAdaga giriyormu bilmiyorumdua ettim bir kızım var birde oğlum oşursa adını bçyle koyacagım diye ben koyarım ama kayınvalidem isim belirlemiş bile bana soran yok
Daha da vahim bir durum. Onlar nasıl anne ,abla yaa resmen sizi mecbur birakiyorlarKayınvalidemin adı o ve görümcem
Eşim calışmıyor onlar bize bakıyor diye boyun eğiyor
KoymayınnnnOnlarda öylemiiş kimse koymamış aynı kaderi yasar dıye bnide zorluyorlar
Ağızdan çıkan söz dua niyetine kabul olmuş ben olsam koyardım madem koymayacaktiniz ne diye öyle dua ettiniz5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmune yapmam lazım
Hayat oyle bir sey ki surprizlerle dolu. Belki istemeden gebe kaldi aldirmak istemedi. Belki isim var diye ikinci cocuga niyet etti isi sonradan bozuldu. Belki yaslari ileri, belki uzun zaman tedavi oldular gebelik bu zamana denk geldi mecbur. Ben iki yildir gebe kalamadim yasadigimi bir ben bir Allah bilir. Pandemi vs umrumda degil. Kiyamete uc gun kaldi deseniz ben bugun gebe oldugumu bilmek isterim. Sizin de haklilik payiniz var. benim demek istedigim herkes cahilliginden bilincsizce ureyip gecmiyor. Herkes annesinden para almak tatli geldiginden evde oturmuyor. Burada mahlasla hayatlarimizin yuzde birini yansitiyoruz. Gercegi veya sartlari bilmeden oyle yorum yapmasi acimasizca geldi bana. Insanlar savas sartlarinda bile dugun yapiyor bebek yapiyor. Hayat da bir yandan akiyor cunku.
asıl sız ıyı mısınızSiz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
katılıyorum kesınlıkle bende boyle dusunuyorumAğızdan çıkan söz dua niyetine kabul olmuş ben olsam koyardım madem koymayacaktiniz ne diye öyle dua ettiniz
Yani kanınızın ismi, yani eşinizin annesi ,, kayınvalideniz kusura bakmayın ben saçmaladım5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmune yapmam lazım
Müsade ederseniz böyle olur. Her çocuğun isim hakkı ilk anneye öncelik olmalı doğuran anneye..Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?