Ya ben mi çok abarttım

Abla konusunda da haklısınız ama bunu ona ayna olarak gösterebilirsiniz sadece alışmış çünkü farkında değil

Ben bdv okuya okuya bu harcamalarda direk alarm verdim.
Sizin için de uzuldum, hep aynı son. Ama inşallah tamamen düzelmiştir diye temenni ediyorum.
Şuan bile ablası yengesi yüzünden tartışıyor olmak sınırımı bozuyor. Ilerisi için çok korkuyorum. Kredi olayı kapandı . Eski bir mevzuydu.

Ablasi cok konuştuğundan dolayı bu sanıyor ki bizim için çok çabalıyor. O yuzden gerçekleri gosteremiyorum.

Onlarda olan kredi kartini kapattirsn , isteyemiyorsa ödeyip kapatsin. Evet çok şükür düzeldi . Hiç çekinme , ilerisi daha zor baskın ol , gerçekten bunlar eminim hiç bişey kimbilir daha neler vermiştir.

Onlarda olan kredi kartini kapattirsn , isteyemiyorsa ödeyip kapatsin. Evet çok şükür düzeldi . Hiç çekinme , ilerisi daha zor baskın ol , gerçekten bunlar eminim hiç bişey kimbilir daha neler vermiştir.
Iki kez kazik yedikten sonra kapattirmis. Ama böyle bir kazik atan ablaya hala bir seyler vermesi beni yenge olayindam bile cok delirtiyor.

Ben hep ablasifir
Ablasi cok konuştuğundan dolayı bu sanıyor ki bizim için çok çabalıyor. O yuzden gerçekleri gosteremiyorum.
Benimkide oyleydi, daha sonra bütün evi gezdirdim bak dedim kardeşin bize bir çay kaşığı almismi :) yok o da yok :)) Sen söyle sözlüne , herkes söyle olsun böyle olsun diyor , söz havada kalıyor ben bakarım yapiliyomu aliniyomu, oradan anlarim de .

Eveeeetttt en sevdiğim görümce tipi aynı benimki laf çok icraat yok eşim evlilik teklifi edeceği zaman bana yüzüğü ablasına göndermiş gelen cevaplar bir polyanna işte daha iyisini alalım bak bu çok güzel kibar ona çok yakışır parmakları ince narin durur onun zevk-i böyle hem çok beğenicek (kendi gönderdiği 2000 tl daha ucuz diye ) eşim kestirip atmış konuyu ben bu konuşmaları çok çok sonra gördüm tabi ama dediğim gibi göze batan şeyler olunca kendileri anlıyorlar zaten

Benimde esimin daaaaaag gibi borcu var bundan dolayi :))) saf :))) diyincede anlamiyordu :)) suan daha 5 sene borc ödücez ... ek isine yolcu ettim :)) tipis tipis ödücek :)) birak kendine eder ...

Bende hep masum dusunuyordum nerden bilim , böyle bişey görmedim hayatımda . Ablasidir kardesidir vericek tabi der üzerinde durmazdim. Sonradan beyaz esasına kadar aldığını öğrendim , hatta bu aile iliskisi bizim para ya döndü . Para isteyecegi zaman gelir sadece .. 1 senedir para vermiyoruz çok şükür . Ama.hep derim sokak da kalırsa bi odam boş buyursun gelsin , ama bunların amacı başka sömürmek.

Iste " ablam bizim icin şoyle yapıyor böyle yapıyor" dedikten sonra aynen sizin gibi sordum "söylesene ne yaptı?" dedim. Bizim aramızı yapmak için gidip gelmiş, biz misafir olarak gidince annesi yasli oldugu icin yemekleri o yapmis. Boyle şeyler... Bunlarla kıyaslanır mi sizce diğerleri? Ablası bence böyle şeylerle göz dolduruyor ve mahcubiyeti olduğu icin yapıyor bunları da. Hep o bir şeyler yapıyor gibi görünüyor ama yaptığı sadece konuşmak. Böylece sözlüm de bunlara kanıyor.

Evet en iyisi en masumu bile alışıyor somurmeye. Ben bunu gördüm. Iyi düşünmemek lazım. Ama bunlari düşünürken bile hala suçluluk psikolojisindeyim.

Benimde esimin daaaaaag gibi borcu var bundan dolayi :))) saf :))) diyincede anlamiyordu :)) suan daha 5 sene borc ödücez ... ek isine yolcu ettim :)) tipis tipis ödücek :)) birak kendine eder ...
Haklisiniz ama ek is onu yıpratıyordur ve bu da size yansıyordur. Bir şekilde bedelini biz de ödüyoruz, işte bu beni sinir ediyor.

Ya aynen iste şunu yapalım bunu yapalim der ve bizim için çabaladı olur. Ne saçma ya!!

Bence farkında ama kabullenmeleri inan yıllar alıyor . Yinede ara bozmak istemiyordur. Annesi yaşlı tabiki o yapacak , ya o yapacak ya diğer gelin . Bunlar basit şeyler. Bu konuşmalar illa ki sözlunun kafasında kalır .
Sonuçta sen ona ablanla görüşme etme demiyorsun, zaten böyle bir hakkimizda yok
Ama sizin masrafiniz çok olacak düğün takı eşyalar , 100 tl bile önemli sizin için . Bu evlilikte hep yanlız oluyor genelde çiftler bişey alinicagi zaman özellikle

Ya o kadar taktım ki kendi kendime düşündükçe kuduruyorum. Bir de şunu farkettim bize gelince tutumlu olmaya çalışıyor. Ben de kızıyorumm. Yani normalde kizmam ama onlara öyle yapıp bize böyle yapması sınır bozucu geliyor.

Evet en iyisi en masumu bile alışıyor somurmeye. Ben bunu gördüm. Iyi düşünmemek lazım. Ama bunlari düşünürken bile hala suçluluk psikolojisindeyim.
Daha sözlusun çünkü ondan kendini yeterli hissetmiyosundur . Yani sözlunun parası sonuçta , Ama evlendiginde ağır geliyor bunlar .

Eşimden bile yüzük istemem, kardeşi ne alaka? Ataerkil bir toplumdayız. Erkek çocuğu sömürülür yada sömürür...

Yalnız benim kardeşim bekar o da bana para gönderir yardım eder bazen de ben isterim.. gercekten paylaşımınızı okuyunca kendim rahatsız oldum .. bide sözlüsü bunu sorunederse daha cok üzülürüm. Ama eltiye diyecek laf bulamadım o biraz aç gözlü sanırım..

Ya aynen iste şunu yapalım bunu yapalim der ve bizim için çabaladı olur. Ne saçma ya!!
Dediğim gibi önüne illa onun göreceği bişey çıkar merak etmeyin ama siz bişeyleri gösterirseniz busefer siz yapıyor olursunuz. Bırakın zamanla görsün kendisi. Daha sözlüsünüz bunun nişanı var düğünü var ozamanlarda destek olmazsa ki olmaz kesinlikle gözü açılır sözlünüzün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…